Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Daisy30
    28. Studeni 2020. 10:53

Jutro! Moj miš je zaspao jučer u pola 10 i dosta puta se budio plačući. To pripisujem jucerasnjem cjepljenju. Imali smo i 1-satni party od pola 7 🙃 dragi ga je onda prebacio kod nas u krevet pa je cicao u pola 8 i od onda još uvjek spava 😮
    .
    Jucer na pregledu kod pedice proslo ok. R ima 8.100g i 70cm. Prokomentirala sam kratko s pedicom to sto on samo degustira hranu i nije bas za papanje, pa je rekla da nista ne brinem, da bude on već.

Jahanara
    28. Studeni 2020. 11:26

Daisy30

Jutro! Moj miš je zaspao jučer u pola 10 i dosta puta se budio plačući. To pripisujem jucerasnjem cjepljenju. Imali smo i 1-satni party od pola 7 🙃 dragi ga je onda prebacio kod nas u krevet pa je cicao u pola 8 i od onda još uvjek spava 😮
    .
    Jucer na pregledu kod pedice proslo ok. R ima 8.100g i 70cm. Prokomentirala sam kratko s pedicom to sto on samo degustira hranu i nije bas za papanje, pa je rekla da nista ne brinem, da bude on već.

Bravo za dobar pregled😀

mom3
    28. Studeni 2020. 14:30

Moja bebica je upravo propuzala 😊 i to 2 dana prije navrsenih 7 mjeseci. Velika seka je bila jednako vesela kao i ja. Oboje smo joj pljeskale "bravo, bravo", a ona je bila sva vesela i ponosna. Puzi vojnicki iako zeli na sve cetiri, ali joj to jos ne ide. Bude vec.

Jahanara
    28. Studeni 2020. 14:49

Bravo Mmammaa👏👏
    .
    Nas rucak prosao odlicno🤭 najeo se i zaspao.
    Na meniju je bio komadic piletine,batat,tikvica,mrkva,riza i edmu.

sagi
    28. Studeni 2020. 15:04

Daisy super za dobar pregled 🙂
    Mmammaa bravo E 🎉 T joj plješće 👏🤭
    Jahanara super vam ide. Btw na Kašicama kažu ne kombinirat žitarice sa škrobnim povrćem , tipa krumpir, batat 🤷‍♀️

• _Katja_
    28. Studeni 2020. 15:21

Bok svima 😊 
    Bas dugo nisam stigla citati forum pa sam sad uhvatila vremena i pročitala zadnjih 25 stranica...
    Ja isto ne stavljam žitarice s batatom jer sam čitala da ne idu uz batat i krumpir. I ne stavljam AD s žitaricama i voćem, jel to treba dodavati?
    Bili na kontroli prije deset dana, 7400 teška, duga 69. Pedijatrica zadovoljna 😊
    Bila je tema pelene, mi koristimo babylove broj 3 i dobar nam je još. 
    I kakanje nepresušna tema 🙈 Kod nas bilo tako tako, a neki dan sam skuhala tri suhe šljive, i s time bananu i zobene pahuljice, malo te vode od kuhanja, dva puta se bas pošteno pokakala. 
    Po noći se počela bas puno buditi, svaki put hoće dojiti, bit će da su zubi, ali nije još ni jedan izašao (6 mjeseci i 18 dana danas). Jel ima još netko toliko star a bez zubi? 😊

Jahanara
    28. Studeni 2020. 15:43

Nisam znala to za zitarice i skrob. Hvala na informaciji, pamtim😀
    .
    Katja bravo za dobar pregled👏
    Stavim AD ujutro u zitarice i voce. Napravim 60ml ad i zlicu zitarica i pomijesam sa vocem.

• _Katja_
    28. Studeni 2020. 16:06

Nisam ni ja na početku znala pa sam miješala batat s prosom 🤷🏼‍♀️ Jbga, nije ništa strašno 😊 
    Ja imam svježu ciklu pa bih to sutra uvela. Kako i s čime  ako imate neku ideju? 

• Orhideja
    28. Studeni 2020. 17:00

Vecer, evo ja u nekim radovima pa slabije uspijem tipkati, pokusat cu poslije staviti trakicu.
    Ja joj ujutro dajem sisati nakon kasice, a ubacivat cu ad kad prestanem dojiti. Za rucak smo izbacili jedno sisanje. 
    Katja, moja ima skoro 7 mjeseci pa nema zube
    Ciklu sam ja uvela i slabo je prihvatila pa sam je kombinirala s jabukom, onda je bolje pojela

Daisy30
    28. Studeni 2020. 20:19

_Katja_

Bok svima 😊
    Bas dugo nisam stigla citati forum pa sam sad uhvatila vremena i pročitala zadnjih 25 stranica…
    Ja isto ne stavljam žitarice s batatom jer sam čitala da ne idu uz batat i krumpir. I ne stavljam AD s žitaricama i voćem, jel to treba dodavati?
    Bili na kontroli prije deset dana, 7400 teška, duga 69. Pedijatrica zadovoljna 😊
    Bila je tema pelene, mi koristimo babylove broj 3 i dobar nam je još.
    I kakanje nepresušna tema 🙈 Kod nas bilo tako tako, a neki dan sam skuhala tri suhe šljive, i s time bananu i zobene pahuljice, malo te vode od kuhanja, dva puta se bas pošteno pokakala.
    Po noći se počela bas puno buditi, svaki put hoće dojiti, bit će da su zubi, ali nije još ni jedan izašao (6 mjeseci i 18 dana danas). Jel ima još netko toliko star a bez zubi? 😊

Ni mi jos nemamo zubice 🙃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.