Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    27. Studeni 2020. 12:50

I danas smo jeli korabicu,mrkvu i umjesala sam vodice od mesa..tako da je to ok proslo😅iako bio pospan.Sve smo zalili sa srednjom porcijom cike..il8 kako ju J zove Gi-gi(ozbiljno🤣)

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

sagi
    27. Studeni 2020. 15:21

Corinne mah, pretjeruju. 
    meni mama ubrala pa mi ke svejedno stajala par dana dok nisam napokon zamrznula 🙈
    Jahanara bravo 👏opet rolice, mogla bi i ja ponovit bome 🤣🤣
    Hany to si i ja čeato mislim, ovak sam živčana i nervozna, kaj bi bilo da je zahtjevnija beba 🙈
    Gi gi 🤣🤣

Hany92
    27. Studeni 2020. 16:29

sagi

Corinnemah, pretjeruju.
    meni mama ubrala pa mi ke svejedno stajala par dana dok nisam napokon zamrznula 🙈
    Jahanara bravo 👏opet rolice, mogla bi i ja ponovit bome 🤣🤣
    Hany to si i ja čeato mislim, ovak sam živčana i nervozna, kaj bi bilo da je zahtjevnija beba 🙈
    Gi gi 🤣🤣

😅😅 🤣🤣🤭

Jahanara
    27. Studeni 2020. 18:50

Hany gi gi🤣🤣
    Moj T kad vidi da se nesto jede odmah se uznemiri i on bi jeo. Znaci popodne oko pola 3-3 je sisao i vidio je nas da jedemo i u pola 4 sam mu napravila 150gr griza i sve je pojeo. Jel to znaci da mu sisa  vise nije dovoljna tj da mu je preslaba?

Hany92
    27. Studeni 2020. 20:15

Jahanara

Hany gi gi🤣🤣
    Moj T kad vidi da se nesto jede odmah se uznemiri i on bi jeo. Znaci popodne oko pola 3-3 je sisao i vidio je nas da jedemo i u pola 4 sam mu napravila 150gr griza i sve je pojeo. Jel to znaci da mu sisa vise nije dovoljna tj da mu je preslaba?

U pocetku sam mislila da bezveze mumlja ali skuzih da mu je to cika.Jer ja kazem "Evo ti ciki"😁
    Oo pa vidi ti njega..ima veliki apetit vec.Mislim da to sve normalno i ok😉

sagi
    28. Studeni 2020. 04:43

Jahanara

Hany gi gi🤣🤣
    Moj T kad vidi da se nesto jede odmah se uznemiri i on bi jeo. Znaci popodne oko pola 3-3 je sisao i vidio je nas da jedemo i u pola 4 sam mu napravila 150gr griza i sve je pojeo. Jel to znaci da mu sisa vise nije dovoljna tj da mu je preslaba?

I moj je tak, kad god mi jedemo il pijemo gleda i pruža ruke 🤦‍♀️ ja to pripisujem znatiželji , ne gladi 🤷‍♀️

28. Studeni 2020. 06:52

Jutroo, budni od neznam pola 6 dosadilo mi više koliko me budi, donesla je u krevet i ona sviju razbudila, onda mi muz skuhao nes i nastavio dalje sa starijom,  ona je blazena sa spavanjem, znaci nist joj nesmeta nase lupanje. Ja mislim da njoj nista nesmeta kad cim je dignem zaspe mi na rukama, da je nesto boli i smeta ona bi i dalje bila budna il plakala ovako samo mene malo zeza, a valjda ce joj dosaditi s vremenom.
    Ja blitvu imam zamrznutu ali malo nesto pa nam nije precesto za obrok. Najcesce neke kombinacije krumpir, tikvica, butternut, mahune, mrkva, koraba i odnedavno brokula i cvjetaca. Onda samo dodam kockicu onog teleceg temeljca il ako kuham nsku juhu onda tako. A jede sva 3 obroka bas konkretno i međuobroke, ma obozava jesti, ali je isto tako i dalje ovisnik o cici.

Jahanara
    28. Studeni 2020. 06:57

Jutro!
    ☕ kuhana. Noc tako tako, mogla je bit i bolja ali i gora pa se necu zaliti.
    .
    Za dorucak griz, sljiva i kruska.
    Mislim da cemo danas sa ruckom krenuti. Samo kombinaciju moramo smisliti.
    .
    I drugi zubic se malo osjeti pod prstom😀

Jahanara
    28. Studeni 2020. 07:09

Mellorine tako i ja mislim da samo traze nas da ih uzmemo. Da ih boli drukcije bi to bilo. T cendra cendra  po noci i onda kad me vidi iznad kinderbeta razvuce kes od uha do uha🤭 a ja se pravim da ne vidim😆

sagi
    28. Studeni 2020. 07:33

Jutro. 
    Moj opet od pola 5 budan 🙈🤦‍♀️🥱
    Mislim da ću krenut s još kasnijim stavljanjem na spavanje, iako ne vidim pomaka 😏🤔
    Jahanara i Mell i moj T tako, nakon papanja i nunanja jedva zaspi i krenem ga stavljati u krevetić, on budan i smije se 🤷‍♀️🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.