Mi smo danas 3.dan uvodjenja griza i kruska,marelica.Nije cikao poslje 🙂Zadovoljna sam
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Ja tek sad vidim da nema mog posta, neda mi se pisat opet isto 🙈
Malina pise li u onoj knjizi koliko cesto amaranth puta tjedno moze, koliko se sjecam iz onih kasica uvijek se spominjalo jednom tjedno
Jel neka vec dala rajcicu?
Nisam stavila čistu rajčicu u škrinju, a mama skuhala sa soli tako da ćemo pričekati s rajčicom 🙈🤭
Mi smo danas 3.dan uvodjenja griza i kruska,marelica.Nije cikao poslje 🙂Zadovoljna sam
Bravo 😁
Amaranth jednom tjedno? 😳😳 Mozda je to za neku normalnu bebu 🤷 nisam naisla na tu info uopce
Amaranth jednom tjedno? 😳😳 Mozda je to za neku normalnu bebu 🤷 nisam naisla na tu info uopce
Baš sam išla čitat, kolko sam uspjela nać na Kašicama to je zbog raznolike prehrane. Treba rotirat žitarice pa se zato svede na 1-2 put tjedno. Ali nisam našla striktnu zabranu, samo da treba pripazit s amaranthom zato jer je to namirnica koja jako otvara. Naravno da ćeš Oskaru dat više puta ak mu pomaže kod kakanja 🤷♀️ barem bi ja tako.
Isla i ja citati. Ma naravno da treba rotirati, ali boze moj, ako je mali zastopan sta da radim 😂
Im li budnih? Ja jos nisam spavala. Budenja svakih pola sata, stvarno ne znam u cemu je stvar. Još tri sata i novi je dan. Mama izdrzi 😓
Sortiraj odgovore
Najstariji