Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    25. Studeni 2020. 11:58

Mi smo danas 3.dan uvodjenja griza i kruska,marelica.Nije cikao poslje 🙂Zadovoljna sam

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

25. Studeni 2020. 12:17

Ja tek sad vidim da nema mog posta, neda mi se pisat opet isto 🙈
    Malina pise li u onoj knjizi koliko cesto amaranth puta tjedno moze, koliko se sjecam iz onih kasica uvijek se spominjalo jednom tjedno

skoljka
    25. Studeni 2020. 12:36

Jel beka vec dala rajcicu? 

skoljka
    25. Studeni 2020. 12:37

Jel neka vec dala rajcicu? 

sagi
    25. Studeni 2020. 14:48

skoljka

Jel neka vec dala rajcicu?

Nisam stavila čistu rajčicu u škrinju, a mama skuhala sa soli tako da ćemo pričekati s rajčicom 🙈🤭

sagi
    25. Studeni 2020. 14:48

Hany92

Mi smo danas 3.dan uvodjenja griza i kruska,marelica.Nije cikao poslje 🙂Zadovoljna sam

Bravo 😁

25. Studeni 2020. 15:16

Amaranth jednom tjedno? 😳😳 Mozda je to za neku normalnu bebu 🤷 nisam naisla na tu info uopce

sagi
    25. Studeni 2020. 15:30

malina08

Amaranth jednom tjedno? 😳😳 Mozda je to za neku normalnu bebu 🤷 nisam naisla na tu info uopce

Baš sam išla čitat, kolko sam uspjela nać na Kašicama to je zbog raznolike prehrane. Treba rotirat žitarice pa se zato svede na 1-2 put tjedno. Ali nisam našla striktnu zabranu, samo da treba pripazit s amaranthom zato jer je to namirnica koja jako otvara. Naravno da ćeš Oskaru dat više puta ak mu pomaže kod kakanja 🤷‍♀️ barem bi ja tako. 

25. Studeni 2020. 16:04

Isla i ja citati. Ma naravno da treba rotirati, ali boze moj, ako je mali zastopan sta da radim 😂

Corinne
    26. Studeni 2020. 03:40

Im li budnih?  Ja jos nisam spavala. Budenja svakih pola sata, stvarno ne znam u cemu je stvar. Još tri sata i novi je dan. Mama izdrzi 😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.