Ajoj Corinne nadam se da ces bar nesto odspavati🤞 da nije zubic u pitanju?
.
T se u zadnje vrijeme cesto budio i jucer smo zubic napipali, tek je izvirio🥳🥳 nocas evo bolje spava.
.
Drzi se Corinne💪
Izbila su mu dole dva zuba prosli tjedan, bas sam se poveselila pauzi od toga. Nije mu nigdje nista crveno, al nije bilo ni s prvim jedinicama. Vise mi daje dojam da je neki skok.. ma ne znam. Skok na skok. 😭
Jutro!
Budni od 6.
☕ kuhana tko je za.
.
Za dorucak bi mogli zobene, jabuku i marelicu.
Razmisljam da bi mogli krenuti sa ruckom. Prije skoro 2 mjeseca smo krenuli sa dohranom i obrok smo brzo zamijenili. Moram samo smisliti plan kuhanja😅 provodit cu pola dana u kuhinji.
Zubici samo nicu!
O je samo nervozan, samo ga moram nositi, a i kad ga nosim kmeci nesto. 🥴 Dosta se budi po noci, al bar ne moram ustajati, nesto zbraja prstima u mraku i zaspi kroz sat vremena.
Ja sinoc dala palente s onim jogurtom i mrvu b.tikve, bilo mu fino!
.
Danas cu i ja zobene prvi put, jabuku i breskvu.
Za rucak ne znam, moram u nabavu.
Kakao je inace dvaput jucer 🥳
.
Corinne, neka nam Bog objema danas pomogne, mene migrena šora od sinoc :(
Jutro
Jahanara može dupla ☕. Mi opet od pola 5 budni 🥱😩
Da, malac se čini spreman. I ja ne znam kak ću posložit vrijeme kuhanja i obroka 🤔
Corinne to je valjda ovaj skok sa 6 mjeseci 🤷♀️
Malina bravo O, bome je amaranth pokrenuo stvari 🤭
Bravo O za kakanje! Ocito amaranth djeluje a mozda i palenta i jogurt😉 zapravo je O jucer jeo sve sto otvara🙊
.
Sagi moze dodji, kava ceka😉 dan ce vam bome biti dug...
.
Sto se tice njegovog rucka, tempirat cu ga da bude kad i nas. A mi obicno rucamo oko 3.
Al pricekat cu jos koji dan.
.
Nas prvi spavanac upravo gotov!
Ajoj Corinne nadam se da ces bar nesto odspavati🤞 da nije zubic u pitanju?
.
T se u zadnje vrijeme cesto budio i jucer smo zubic napipali, tek je izvirio🥳🥳 nocas evo bolje spava.
.
Drzi se Corinne💪
Teo uopce nije spavao dobro kako sam napisala, maloprije mi muz kaze da ga je nunao od pola 1 do pola 3 🙉 nista nisam cula🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji