Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Corinne
    27. Studeni 2020. 00:28

sagi

Corinne ja imam domaću ciklu. A zašto ne valja ta kuhana po njima?
    .

Zbog nekih nitrata.. nitrita. Kazu da povće kad se skuha ne smije stajati dugo, jer bakterije pretvaraju nitrate u nitrite koji su pak kancerogeni. A ova cikla stoji skuhana ko zna koliko dugo kao.. a opet, to je vakum vrećica.. hm. nisam biokemičar pa se ne razumijem u to sve. Mozda je bullshit a mozda ne. 

27. Studeni 2020. 02:58

Jahanara, nije uspio jesti 2.obrok na kraju :/
    Nezz ni ja sta se dogadja, on se budi i place 😳 sad cistili i nos.

sagi
    27. Studeni 2020. 03:15

Corinne aha, isro je kao da ne smije dugo stajat ubrana blitva, špinat , kao unutar 2 sata nakon branja ju treba obraditi. Ali po tome nikad to meni mnogo kupit svježe negdje 🤷‍♀️
    Jahanara, Malina 🤞da ostatak noći bude dobar. 

sagi
    27. Studeni 2020. 03:17

Hany bravo za J 👏 super mu ide 🙂

Jahanara
    27. Studeni 2020. 07:14

Jutro🙋‍♀️
    Noc vise nego grozna. Non stop cvili i budi se i ne znam. Ne mogu ga ispustiti iz ruke. 90% noci smo ga nosali. Vjerojatno zubi u kombinaciji sa skokom. 
    .
    Joj Malina vi se i preko dana nosite jao... moj bar za sad ne trazi preko dana.
    .
    Bome moja blitva stoji zapakirana u frizideru jos od neki dan. Kupim je i kuham tek taj dan kad je jedemo. Tako i za T. 
    .
    Danas na meniju batat, blitva, kruska, proso i edmu.

sagi
    27. Studeni 2020. 07:35

Jutro ☕
    Uf Jahanara nadam se da ćeš preko dana uspjet odmoriti. Imali smo inače jedno buđenje za papanje i zaspao na sisi i nakon toga 20 do 6 spreman za igranje 🙈 a nisam mogla baš spavati, glava me boljela. Sad će to kava riješiti. 💪

I ja tako radim s blitvom. 
    Ne mogu na sve paziti 🤷‍♀️
    Ja recimo podgrijavam nama jela s mrkvom i slično, a to se isto kao ne smije. 

Corinne
    27. Studeni 2020. 08:15

sagi

Corinneaha, isro je kao da ne smije dugo stajat ubrana blitva, špinat , kao unutar 2 sata nakon branja ju treba obraditi. Ali po tome nikad to meni mnogo kupit svježe negdje 🤷‍♀️
    Jahanara, Malina 🤞da ostatak noći bude dobar.

Ma mislim da je to pretjerivanje. Jedino da posadimo vrt na balkonu. 

27. Studeni 2020. 08:56

Mae, necemo se opterecivati s blitvama! 
    Treba prezivjeti dan danas :(

Jahanara
    27. Studeni 2020. 11:58

Dorucak prosao odlicno😊
    Nas rucak skuhan. Popodne imamo goste pa sam umijesila cimet rolice  i poslije se bacam na krumpirusu i burek s mesom- sve sa kupovnim korama da ne bi bilo zabune😅
    Sto manje spavam to sam vrijednija🤣

Hany92
    27. Studeni 2020. 12:47

Curke drzite se!Sve smo u istom sosu neke vise neke manje.Jos meni J spada pod manje zahtjevnu bebu..ne znam kako bi da ga moram po danu nosati..uff i ovako pozivcanim🤫🤭
    Al opet samo neka su oni nama zdravi.A sta nas tek ceka kad pocnu rasti..ajme,neke mame vec znaju,a neke ne pridaju veznost previse.Puno je i do nas.Ja bi voljela da sam flegma ko moj m.Mozda s vremenom,mozda nikad.😜

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.