Corinne ja imam domaću ciklu. A zašto ne valja ta kuhana po njima?
.
Zbog nekih nitrata.. nitrita. Kazu da povće kad se skuha ne smije stajati dugo, jer bakterije pretvaraju nitrate u nitrite koji su pak kancerogeni. A ova cikla stoji skuhana ko zna koliko dugo kao.. a opet, to je vakum vrećica.. hm. nisam biokemičar pa se ne razumijem u to sve. Mozda je bullshit a mozda ne.
Jahanara, nije uspio jesti 2.obrok na kraju :/
Nezz ni ja sta se dogadja, on se budi i place 😳 sad cistili i nos.
Corinne aha, isro je kao da ne smije dugo stajat ubrana blitva, špinat , kao unutar 2 sata nakon branja ju treba obraditi. Ali po tome nikad to meni mnogo kupit svježe negdje 🤷♀️
Jahanara, Malina 🤞da ostatak noći bude dobar.
Jutro🙋♀️
Noc vise nego grozna. Non stop cvili i budi se i ne znam. Ne mogu ga ispustiti iz ruke. 90% noci smo ga nosali. Vjerojatno zubi u kombinaciji sa skokom.
.
Joj Malina vi se i preko dana nosite jao... moj bar za sad ne trazi preko dana.
.
Bome moja blitva stoji zapakirana u frizideru jos od neki dan. Kupim je i kuham tek taj dan kad je jedemo. Tako i za T.
.
Danas na meniju batat, blitva, kruska, proso i edmu.
Jutro ☕
Uf Jahanara nadam se da ćeš preko dana uspjet odmoriti. Imali smo inače jedno buđenje za papanje i zaspao na sisi i nakon toga 20 do 6 spreman za igranje 🙈 a nisam mogla baš spavati, glava me boljela. Sad će to kava riješiti. 💪
.
I ja tako radim s blitvom.
Ne mogu na sve paziti 🤷♀️
Ja recimo podgrijavam nama jela s mrkvom i slično, a to se isto kao ne smije.
Corinneaha, isro je kao da ne smije dugo stajat ubrana blitva, špinat , kao unutar 2 sata nakon branja ju treba obraditi. Ali po tome nikad to meni mnogo kupit svježe negdje 🤷♀️
Jahanara, Malina 🤞da ostatak noći bude dobar.
Ma mislim da je to pretjerivanje. Jedino da posadimo vrt na balkonu.
Mae, necemo se opterecivati s blitvama!
Treba prezivjeti dan danas :(
Dorucak prosao odlicno😊
Nas rucak skuhan. Popodne imamo goste pa sam umijesila cimet rolice i poslije se bacam na krumpirusu i burek s mesom- sve sa kupovnim korama da ne bi bilo zabune😅
Sto manje spavam to sam vrijednija🤣
Curke drzite se!Sve smo u istom sosu neke vise neke manje.Jos meni J spada pod manje zahtjevnu bebu..ne znam kako bi da ga moram po danu nosati..uff i ovako pozivcanim🤫🤭
Al opet samo neka su oni nama zdravi.A sta nas tek ceka kad pocnu rasti..ajme,neke mame vec znaju,a neke ne pridaju veznost previse.Puno je i do nas.Ja bi voljela da sam flegma ko moj m.Mozda s vremenom,mozda nikad.😜
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji