Ajoj Corinne nadam se da ces bar nesto odspavati🤞 da nije zubic u pitanju?
.
T se u zadnje vrijeme cesto budio i jucer smo zubic napipali, tek je izvirio🥳🥳 nocas evo bolje spava.
.
Drzi se Corinne💪Teo uopce nije spavao dobro kako sam napisala, maloprije mi muz kaze da ga je nunao od pola 1 do pola 3 🙉 nista nisam cula🤣🤣
Imas jako dobrog muza :)
Meni taj rucak na kraju nekad bude u pola 6 navecer. Eto sad spava prvu rundu i doruckovat ce recimo oko 11.pa ce spavati drugu rundu pa teoretski ako tad ne jede, sve nam se pomice za veceru, a nezz hoce li stic ogladniti odmah oko 3 ako me kuzite.
Opcenito mi je najteze tempirati te kasice da bude naspavan i gladan. A doji prije svakog spavanja jer drugscije ne znam.
Opcenito mi je najteze tempirati te kasice da bude naspavan i gladan. A doji prije svakog spavanja jer drugscije ne znam.
Joj malina, mi i da se zamijenimo za bebe ne bi ni skuzile. Osim kakanja. Roko je dobar kenjac. Cini mi se da amarant djeluje za O, to je super! Glavno da si nasla sto djeluje! 😉
.
Da, i meni je tempiranje bas tesko. Treba dobro pogoditi kad je malo gladan a da nije nervozan.
.
Koju ciklu koristite? Ja u ni jednoj trgovini nisam nasla sirovu ciklu. Najbolje sto sam mogla naci je neka Bio skuhana, a sad citam tamo u kasicama da ni ta ne valja. 😑
Ajoj Corinne nadam se da ces bar nesto odspavati🤞 da nije zubic u pitanju?
.
T se u zadnje vrijeme cesto budio i jucer smo zubic napipali, tek je izvirio🥳🥳 nocas evo bolje spava.
.
Drzi se Corinne💪Teo uopce nije spavao dobro kako sam napisala, maloprije mi muz kaze da ga je nunao od pola 1 do pola 3 🙉 nista nisam cula🤣🤣
Hahaha
Corinne ja imam domaću ciklu. A zašto ne valja ta kuhana po njima?
.
Mi inače učamo oko 12,pol 1.
kak muž adi od doma ručak nam je u njegovo vrijeme gableca.
S tim da Teo sve pojede i kad je nervozan i pospan 🙈😁
Kao sto sam i rekla, zbog spavanaca rucak bude u pola 6 navecer 😂😂🤦 inace doruckovali zobene, breskvu, jabuku i zlicu jogurta, fino je mašinao! Zab sam jedino vagati. I prvi put nisam miksala, samo sam drockala sa vilicom.
.
I danas je TRIPUT kakao, dva puta blitvu od prekjucer, i amaranth od jucer 😂 danas pauza od amarantha i soka pa cemo vidjeti sto sutra dan nosi.
.
Ulovila sam kunica u lidlu, te dva miki bodija u kauflandu :)
.
Prvi spavanac se dvaput budio i provjerio me, bulji 2min i dalje zaspao. prefriganac! Ne izlazimo iz stana do daljnjega.
.
Kao sto sam i rekla, zbog spavanaca rucak bude u pola 6 navecer 😂😂🤦 inace doruckovali zobene, breskvu, jabuku i zlicu jogurta, fino je mašinao! Zab sam jedino vagati. I prvi put nisam miksala, samo sam drockala sa vilicom.
.
I danas je TRIPUT kakao, dva puta blitvu od prekjucer, i amaranth od jucer 😂 danas pauza od amarantha i soka pa cemo vidjeti sto sutra dan nosi.
.
Ulovila sam kunica u lidlu, te dva miki bodija u kauflandu :)
.
Prvi spavanac se dvaput budio i provjerio me, bulji 2min i dalje zaspao. prefriganac! Ne izlazimo iz stana do daljnjega.
.
Ja skroz zaboravila na kaufland. A i bolje 😁
Evo da se javim malo.Bas mi naporan neki dan danas.Cak je J ok,al ja sam sva neka mlitava.Mozda zato jer sam u zurbi od jutra..jela tek oko 2 prvi svoj obrok.J se sve cesce preko dana posjeda u vrtnog patuljka😝 i na koljena se podize.Mislim sutra krenuti sa piletinom.Imamo namirnica za kombinirati pa mi se cini ok.Sad ce 7 mj,a vidim da se od pocetka moze vec davati tako da..idem probat.Sutra cu mu probat tu vodicu od mesa dati u kasicu od povrca a onda sa jedan dan pauze bas meseko😅
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Malina poceli ste i vi jesti👏👏 mozda mu bas pase tako kad nije skroz kasasto. Nadam se da je i rucak/vecera dobro prosli.
.
Bravo J👏👏 sad ce on brzo i sjesti i propuzati😀
Sortiraj odgovore
Najstariji