Bravo jahanara i teo!🤗
.
Ja zab skroz jucer doci na forum 🤦 prvo je dorucak prije prvog spavanca bio fijasko, a rucak sam ga sopala da je sve ispovracao u 5 mlazova jadan.
.
Jucer je cijeli dan stucao i jedva smo ista mogli, isli i kod fizijatra da nas malo vidi 😁 bilo ok.
.
Navecer trening neuspjesan, mislim da je bio preumoran i da ga je stucanje bas iznerviralo :/ noc je pocela lose, al zavrsila se dobro, budni od 7 :)
.
Dorucak kruska i amaranth, pio je i vode i soka, a dala sam i malo jogurta.
Rucal bude opet blitva, piletina, b.tikva i edmu.
.
Sad smo na 2.spavancu i nadam se da cemo uspjeti u setnju makar pola sata. Bas mi se tesko otpremiti iz stana :(
Malina kod fizijatra ste isli zbog rukice? Zab sam-to je sve ok na kraju?
.
Kod nas za dorucak palenta i marelica-odlicno proslo..
Pitala sam i za piskenje pedijatra, rekao je da je normalno da nekad manje nekad vise piske jer sve ovisi koliko i cega pojedu i popiju.
Hany 🤞 da brzo izbije zubić.
Jahanara bravo za pregled. 🤞da prođe bez temperature.
.
Mi smo danas doručkovali prosene pahuljice+tikva+jabuka+edmu. Smazao sve ko i uvijek, papalica 🤗
Hany🤞 da brzo izbije zubić.
Jahanara bravo za pregled. 🤞da prođe bez temperature.
.
Mi smo danas doručkovali prosene pahuljice+tikva+jabuka+edmu. Smazao sve ko i uvijek, papalica 🤗
Bravo za papanje😀
Pregled obavljen. 7.35kg i 69cm. Cijepili se i nadam se da necemo dobiti temp.
.
Pitala za prevlacenje kozice, pogledao je i rekao da on to savjetuje od 9mj na dalje da se radi.
Super za pregled, da prodje bez temp 🤞🏻
Jeai sad zadovoljna kako napreduje?
.
Pitala sam i za piskenje pedijatra, rekao je da je normalno da nekad manje nekad vise piske jer sve ovisi koliko i cega pojedu i popiju.
Ma rukica je navika koja tko zna kad ce nestati :/ a idemo fizijatru meni se cini eto tek toliko 😂 tamo vjezbamo sjedenje 😂
.
Pitala sam i za piskenje pedijatra, rekao je da je normalno da nekad manje nekad vise piske jer sve ovisi koliko i cega pojedu i popiju.Ma rukica je navika koja tko zna kad ce nestati :/ a idemo fizijatru meni se cini eto tek toliko 😂 tamo vjezbamo sjedenje 😂
Sad kad O rasturi sa svim motorickim pokretima i preduhitri sviju 😃
Joj kod nas uzas sa spavanjem danas, jutarnje uspavljivanje predugo teajalo, sreca bez vristanja i otimanja kao prekjucer ali predugoooo i kratko spavao, za popodnevno nije ni zaspao, nego sam ga strpala u kolica spustila u lezeci, zasuskala i po drndavom putu i zaspao odmah ali samo pola sata.
Mislim da sam se debelo urekla sinoc kad sam na wp pisala kako on spava 🙈eto mo ga sad 🤦🏻♀️
Salim se, sve se mislim jer danima protestira to jutarnje spavanje, da ce mozda jedan spavanac da izbaci, ali kud bas jutarnji, on mu bas fali kad ga ne odspava.
.
Pitala za prevlacenje kozice, pogledao je i rekao da on to savjetuje od 9mj na dalje da se radi.
Bravo Teo super,samo da dobro prode nòc bez temp❤🤞
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
.
Pitala za prevlacenje kozice, pogledao je i rekao da on to savjetuje od 9mj na dalje da se radi.Super za pregled, da prodje bez temp 🤞🏻
Jeai sad zadovoljna kako napreduje?
Jesam, zadovoljna sam😀 ocito mu je bas falio taj jedan obrok ad-a.
.
Pitala sam i za piskenje pedijatra, rekao je da je normalno da nekad manje nekad vise piske jer sve ovisi koliko i cega pojedu i popiju.Ma rukica je navika koja tko zna kad ce nestati :/ a idemo fizijatru meni se cini eto tek toliko 😂 tamo vjezbamo sjedenje 😂
.
Skoljka mozda izbacuje jedno spavanje 🤔 vec u toj dobi znaju spavati 2 puta dnevno.
Sortiraj odgovore
Najstariji