Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Studeni 2020. 11:45

Bravo jahanara i teo!🤗
    .
    Ja zab skroz jucer doci na forum 🤦 prvo je dorucak prije prvog spavanca bio fijasko, a rucak sam ga sopala da je sve ispovracao u 5 mlazova jadan. 
    .
    Jucer je cijeli dan stucao i jedva smo ista mogli, isli i kod fizijatra da nas malo vidi 😁 bilo ok.
    .
    Navecer trening neuspjesan, mislim da je bio preumoran i da ga je stucanje bas iznerviralo :/ noc je pocela lose, al zavrsila se dobro, budni od 7 :)
    .
    Dorucak kruska i amaranth, pio je i vode i soka, a dala sam i malo jogurta.
    Rucal bude opet blitva, piletina, b.tikva i edmu.
    .
    Sad smo na 2.spavancu i nadam se da cemo uspjeti u setnju makar pola sata. Bas mi se tesko otpremiti iz stana :(

Jahanara
    24. Studeni 2020. 12:34

Malina kod fizijatra ste isli zbog rukice? Zab sam-to je sve ok na kraju?
    .
    Kod nas za dorucak palenta i marelica-odlicno proslo..
    Pitala sam i za piskenje pedijatra, rekao je da je normalno da nekad manje nekad vise piske jer sve ovisi koliko i cega pojedu i popiju.

sagi
    24. Studeni 2020. 14:27

Hany 🤞 da brzo izbije zubić.
    Jahanara bravo za pregled. 🤞da prođe bez temperature.
    .
    Mi smo danas doručkovali prosene pahuljice+tikva+jabuka+edmu. Smazao sve ko i uvijek, papalica 🤗

Jahanara
    24. Studeni 2020. 15:22

sagi

Hany🤞 da brzo izbije zubić.
    Jahanara bravo za pregled. 🤞da prođe bez temperature.
    .
    Mi smo danas doručkovali prosene pahuljice+tikva+jabuka+edmu. Smazao sve ko i uvijek, papalica 🤗

Bravo za papanje😀

skoljka
    24. Studeni 2020. 17:58

Jahanara

Pregled obavljen. 7.35kg i 69cm. Cijepili se i nadam se da necemo dobiti temp.
    .
    Pitala za prevlacenje kozice, pogledao je i rekao da on to savjetuje od 9mj na dalje da se radi.

Super za pregled, da prodje bez temp 🤞🏻
    Jeai sad zadovoljna kako napreduje? 

24. Studeni 2020. 18:01

Jahanara

.
    Pitala sam i za piskenje pedijatra, rekao je da je normalno da nekad manje nekad vise piske jer sve ovisi koliko i cega pojedu i popiju.

Ma rukica je navika koja tko zna kad ce nestati :/ a idemo fizijatru meni se cini eto tek toliko 😂 tamo vjezbamo sjedenje 😂

skoljka
    24. Studeni 2020. 18:03

malina08

Jahanara

.
    Ma rukica je navika koja tko zna kad ce nestati :/ a idemo fizijatru meni se cini eto tek toliko 😂 tamo vjezbamo sjedenje 😂

Sad kad O rasturi sa svim motorickim pokretima i preduhitri sviju 😃

skoljka
    24. Studeni 2020. 18:08

Joj kod nas uzas sa spavanjem danas, jutarnje uspavljivanje predugo teajalo, sreca bez vristanja i otimanja kao prekjucer ali predugoooo i kratko spavao, za popodnevno nije ni zaspao, nego sam ga strpala u kolica spustila u lezeci, zasuskala i po drndavom putu i zaspao odmah ali samo pola sata.
    Mislim da sam se debelo urekla sinoc kad sam na wp pisala kako on spava 🙈eto mo ga sad 🤦🏻‍♀️
    Salim se, sve se mislim jer danima protestira to jutarnje spavanje, da ce mozda jedan spavanac da izbaci, ali kud bas jutarnji, on mu bas fali kad ga ne odspava. 

Hany92
    24. Studeni 2020. 19:12

Jahanara

.
    Pitala za prevlacenje kozice, pogledao je i rekao da on to savjetuje od 9mj na dalje da se radi.

Bravo Teo super,samo da dobro prode nòc bez temp❤🤞

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Jahanara
    24. Studeni 2020. 20:36

skoljka

Jahanara

.
    Super za pregled, da prodje bez temp 🤞🏻
    Jeai sad zadovoljna kako napreduje?

Jesam, zadovoljna sam😀 ocito mu je bas falio taj jedan obrok ad-a.

malina08

Jahanara

.

.
    Skoljka mozda izbacuje jedno spavanje 🤔 vec u toj dobi znaju spavati 2 puta dnevno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.