Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Orhideja
    23. Studeni 2020. 17:07

Evo pokušala sam i došla do onog dijela da izaberem ticker i ne znam dalje, znam da ste već objašnjavale, al zaboravila sam 

Vaki
    23. Studeni 2020. 18:41

Ja sam probala dati komadiće. Fino ih je drobio i lickao po hranilici.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

sagi
    24. Studeni 2020. 04:42

Orhideja

Evo pokušala sam i došla do onog dijela da izaberem ticker i ne znam dalje, znam da ste već objašnjavale, al zaboravila sam

Na kraju imaš ispod stickera Code snippet, odabereš karticu Forum i Pseudohtml, Bcc...
    Kopiraš taj kod i zalijepiš ga tu u potpis (u edit profila). 

Jahanara
    24. Studeni 2020. 05:00

Sta ne volim ovakve noci za koje jedva cekam da zavrse i da svane🙄
    Idemo danas na pregled i pikicu.
    .
    Sagi trebala si mi prije reci da se pece pola porcije rolica😆 mm su preslatke i ne jede ih, a ja ih sve tako preslatke trpam u sebe kao da sutra ne postoji.

24. Studeni 2020. 06:56

Jutro, opet previse buđenja al aj dala mi je koju noc da se naspavam.
    Jahanara sretno na pregledu, slobodno meni posalji koju rolicu ako su visak 😂

sagi
    24. Studeni 2020. 08:04

Jutro, 
    mi smo budni od pola 5 🥱😩
    Nakon ohoho nunanja zaspao na 5 minuta i odustala 😮

Jahanara sretno 🙂 hahaha, ajoj. Često ja takve nove stvari radim po pola recepta. A dobro, imaš za uz kavu par dana ☕

Daisy30
    24. Studeni 2020. 08:34

Jutro! Noc s 4 cicanja i jos tolko plakanja. Zaspao u pola 10, a probudio se u 7. A meni se nakon duzeg vremena zastopalo u lijevoj cici. Bas me boli na dodir 😑

Hany92
    24. Studeni 2020. 11:20

Daisy30

Jutro! Noc s 4 cicanja i jos tolko plakanja. Zaspao u pola 10, a probudio se u 7. A meni se nakon duzeg vremena zastopalo u lijevoj cici. Bas me boli na dodir 😑

Ajoj..drzi se.Nadam se da si vec rijesila,da je bolje.🤞

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    24. Studeni 2020. 11:26

Bok svima evo da opet pisem za hranu,sta cu to je aktualna tema🤣🤷‍♀️
    J je danas doruckovao p.griz i krusku,tikvicu..pojeo dobro.I ja se najela griza😁Sad spava..zadnje dve noci je cak prestao akrobirat do pol 2..sad preko dana isprobava nive naucene tehnike.Ali zubic ga muci i dalje..vidim jer vristi u snu i trazi cicu cesce a i preko dana ga svrbi.Bijelo mu je al nikako probiti ta gornja jedinica.🤔🤔🤔Uglavnom idem nesto rafditi dok spava.👋

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Jahanara
    24. Studeni 2020. 11:27

Pregled obavljen. 7.35kg i 69cm.  Cijepili se i nadam se da necemo dobiti temp.
    .
    Pitala za prevlacenje kozice, pogledao je i rekao da on to savjetuje od 9mj na dalje da se radi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.