Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    23. Studeni 2020. 07:32

Jutro,inace nismo ranoranioci ali ide se na vjezbe🤪.
    Budio za sisati pola noci..probudila sam se sva isusena i dehidrirana😑..mozda opet ubacit nocnu dohranu jer uz sto ga zub zeza mislim da se ni ne najede kako treba pa u snu trazi ciku.Danas papamo p. griz i jabuku,krusku🍎🍐🥣🍼

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

sagi
    23. Studeni 2020. 08:11

Hany92

Budio za sisati pola noci..probudila sam se sva isusena i dehidrirana😑..mozda opet ubacit nocnu dohranu jer uz sto ga zub zeza mislim da se ni ne najede kako treba pa u snu trazi ciku.Danas papamo p. griz i jabuku,krusku🍎🍐🥣🍼

Mi slično, samo umjesto griza idu prosene pahuljice 🙂

Jahanara
    23. Studeni 2020. 08:24

sagi

Hany92

Mi slično, samo umjesto griza idu prosene pahuljice 🙂

I mi to samo sa zobenim🤗

Daisy30
    23. Studeni 2020. 08:37

Mi smo budni od 8:15. Zaspao jucer oko 22h i u noci 3 puta cicao (u 3, pola 6 i 7h). S tim da se budio 4 puta od 5 ujutro. 
    .
    Mellorine razmisljala sam probati s komadicima, ali nisam se jos odvazila. Malo me strah da se ne bi poceo gutiti jer mi se i s kasicom cini da jos nije skroz svladao gutanje 😑

23. Studeni 2020. 09:03

Probaj skuhati jabuku narezanu na prutice da vidis sta ce s tim

Daisy30
    23. Studeni 2020. 10:11

malina08

Probaj skuhati jabuku narezanu na prutice da vidis sta ce s tim

Budem danas. Taman mi ostala polovica jabuke od jucer.

Corinne
    23. Studeni 2020. 11:33

Svi komadići koje dam Roku, zavrse na podu. Sad mu je najveca zabava bacati stvari. Danas "jeo" p. griz, krusku, bananu i cimet. Prefino je bilo, bar meni, ali tajming los, tako da je iz hranilice otisao ravno u krevet. 
    .
    Prosla noća bila super sa samo tri buđenja, ova opet koma, al ajd bar spavamo do 9. 
    .
    Imam neku ludu susjedu, budi se svako jutro oko 6, valjda je dječja soba uz Rokovu, svako jutro se dere na djecu cim se zbudi.. nis ne razumijem sto prica ali nije normalna majke mi. Kak joj se da?! 

• Orhideja
    23. Studeni 2020. 11:38

Mi danas bananu, trešnju i proso, loše prošlo, na kraju bolje jede povrće nego voće
    Za ručak teletina, tikva, mrkva, edmu 
    Ona je dobro spavala, a ja opet loše, biće sam ja u skoku 

sagi
    23. Studeni 2020. 13:24

Corinne možda bolje da ju ne razumiješ 😁
    Orhideja 🤞da tvoj skok brzo prođe 😂

Napravila sam mu oko 120g kašice, smazao sve. Pa smo išli prošetati i zaspao vani i nastavio doma, 2 sata je spavao 🤷‍♀️ tak da je prošlo i više od 3 sata do sise nakon kašice. 

Jahanara
    23. Studeni 2020. 14:12

Orhideja daj stavi lenticu da znamo koliko beba ima🤗 
    .
    Sagi super imenjak jede. Jos zitarica i obrok zamijenjen.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.