Jutro,inace nismo ranoranioci ali ide se na vjezbe🤪.
Budio za sisati pola noci..probudila sam se sva isusena i dehidrirana😑..mozda opet ubacit nocnu dohranu jer uz sto ga zub zeza mislim da se ni ne najede kako treba pa u snu trazi ciku.Danas papamo p. griz i jabuku,krusku🍎🍐🥣🍼
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Budio za sisati pola noci..probudila sam se sva isusena i dehidrirana😑..mozda opet ubacit nocnu dohranu jer uz sto ga zub zeza mislim da se ni ne najede kako treba pa u snu trazi ciku.Danas papamo p. griz i jabuku,krusku🍎🍐🥣🍼
Mi slično, samo umjesto griza idu prosene pahuljice 🙂
Budio za sisati pola noci..probudila sam se sva isusena i dehidrirana😑..mozda opet ubacit nocnu dohranu jer uz sto ga zub zeza mislim da se ni ne najede kako treba pa u snu trazi ciku.Danas papamo p. griz i jabuku,krusku🍎🍐🥣🍼Mi slično, samo umjesto griza idu prosene pahuljice 🙂
I mi to samo sa zobenim🤗
Mi smo budni od 8:15. Zaspao jucer oko 22h i u noci 3 puta cicao (u 3, pola 6 i 7h). S tim da se budio 4 puta od 5 ujutro.
.
Mellorine razmisljala sam probati s komadicima, ali nisam se jos odvazila. Malo me strah da se ne bi poceo gutiti jer mi se i s kasicom cini da jos nije skroz svladao gutanje 😑
Probaj skuhati jabuku narezanu na prutice da vidis sta ce s tim
Probaj skuhati jabuku narezanu na prutice da vidis sta ce s tim
Budem danas. Taman mi ostala polovica jabuke od jucer.
Svi komadići koje dam Roku, zavrse na podu. Sad mu je najveca zabava bacati stvari. Danas "jeo" p. griz, krusku, bananu i cimet. Prefino je bilo, bar meni, ali tajming los, tako da je iz hranilice otisao ravno u krevet.
.
Prosla noća bila super sa samo tri buđenja, ova opet koma, al ajd bar spavamo do 9.
.
Imam neku ludu susjedu, budi se svako jutro oko 6, valjda je dječja soba uz Rokovu, svako jutro se dere na djecu cim se zbudi.. nis ne razumijem sto prica ali nije normalna majke mi. Kak joj se da?!
Mi danas bananu, trešnju i proso, loše prošlo, na kraju bolje jede povrće nego voće
Za ručak teletina, tikva, mrkva, edmu
Ona je dobro spavala, a ja opet loše, biće sam ja u skoku
Corinne možda bolje da ju ne razumiješ 😁
Orhideja 🤞da tvoj skok brzo prođe 😂
.
Napravila sam mu oko 120g kašice, smazao sve. Pa smo išli prošetati i zaspao vani i nastavio doma, 2 sata je spavao 🤷♀️ tak da je prošlo i više od 3 sata do sise nakon kašice.
Orhideja daj stavi lenticu da znamo koliko beba ima🤗
.
Sagi super imenjak jede. Jos zitarica i obrok zamijenjen.
Sortiraj odgovore
Najstariji