Otkrila sam sto muči mog bebana. Jucer se prvi put u zivotu zbljucko u mlazu. A danas mu se osjeti zadah po kiselini. I čim ga stavim vodoravno na spavanje, odmah krece plač. Sad ga pokusavam vec dva sata uspavati. Brutalno je umoran, ali kao da mu se zeludac digne pa ga zapeče u grlu, počne iznenada plakati. Ne znam otkud sad to. Novo je jeo krušku, borovnice i qino, i počeo je piti vodu iz čaše. Jel zna netko kako da mu trenutno olaksam? 🙁Jel moguce da ima zgaravicu. Zeludac ga od neceg muci/boli. A joj on samo doji jelda? Da je na ad onda bi tome pripisala. Jel mu prokuhavas voce? Jesu lii zitarice dovoljno termicki obradjene
Da, on samo doji, i sve mu prokuham, osim banana. Od zitarica jede samo rizine pahuljice, pirov griz, i quinou gepufft. Jedino mi pada na pamet da mu smeta sto ja opet jedem mlijeko ujutro sa pahuljicama. Ili da si je natrpao zeludac vodom pa mlijekom.
Otkrila sam sto muči mog bebana. Jucer se prvi put u zivotu zbljucko u mlazu. A danas mu se osjeti zadah po kiselini. I čim ga stavim vodoravno na spavanje, odmah krece plač. Sad ga pokusavam vec dva sata uspavati. Brutalno je umoran, ali kao da mu se zeludac digne pa ga zapeče u grlu, počne iznenada plakati. Ne znam otkud sad to. Novo je jeo krušku, borovnice i qino, i počeo je piti vodu iz čaše. Jel zna netko kako da mu trenutno olaksam? 🙁Jel moguce da ima zgaravicu. Zeludac ga od neceg muci/boli. A joj on samo doji jelda? Da je na ad onda bi tome pripisala. Jel mu prokuhavas voce? Jesu lii zitarice dovoljno termicki obradjeneDa, on samo doji, i sve mu prokuham, osim banana. Od zitarica jede samo rizine pahuljice, pirov griz, i quinou gepufft. Jedino mi pada na pamet da mu smeta sto ja opet jedem mlijeko ujutro sa pahuljicama. Ili da si je natrpao zeludac vodom pa mlijekom.
Jadničak.
Nemam neki pametan savjet, samo podršku 🤗
Eventualno bi možda preskočila dohranu koji dan 🤷♀️
Jutro!
Prijavljujem noc bolju od prethodnih💪 budio se je dosta al je odmah nakon hranjenja zaspao. Morat cemo mi malo prorijedit ta nocna dojenja, mozda se zato i budi. Svaki put ga stavljam na sisu. A realno ne treba mu to.
.
Corinne mozda mu smetaju borovnice-one su kiselkaste ili banana. Meni jako zrela banana izaziva zgaravicu.
Ne znam kad dajes vodu. T se par puta izbljuckao kad sam mu vodu dala odmah nakon jela. Tako da sada radim razmak.
Jutro ☕
Jahanara bravo T, 🤞 da noći budu sve bolje.
.
Mi jedno buđenje s hranjenjem i nunanjem do finalnog 10 do 6.
Ali se osjećam tolko umorno i nenaspavano. 🤷♀️ Kasno sam zaspala.
.
Danas je treći dan uvođenja jabuke, u kombinaciji s batatom, tikvicom i edmu. I onda moram konačno odlučiti oće li sljedeća bit kruška il proso il mrkva 😂
Jutro, budni od 4:50, prvo nunanje odradjeno. Budenja su pocela vec oko pola 10 navecer i ostajao je budan nakon sisanja. Usred noci vidim skroz pao s jastuka, otkriven, gleda u svjetlo od difuzora.
.
Corinne, mozda nije dovoljno podrignuo, a i vj se prejeo, to mi prvo pada na pamet jer oni hoce bit jako nervozni ako im balon stoji u trbuhu. Kazem jer se s tim borim od rodjenja i trudim se da spava na jastuku da mu bude lakse. Znam da ti je jako tezak, imas li kakvu klokanicu? Da ga nosis u popodnevnim satima da se stigne ispodrigivati :)
Kako pijete na casu? I ja nudim casu jer ju zeli, al ju grize i sve curi dolje 🙈
.
Jahanara, ajde super za noc napokon!a mali sisoljupci su oni :)
.
Sagi, teski izbori 😁 pa ajde krusku ako dode do zatvora da ju imas :D pa mrkvu pa proso.
Jutroo, ah sto reci, najbolje nista 😂
Ja vec duze imam u planu smanjivati ta nocna hranjenja pa nikako cvrsto odlucit 🙈 ona se meni stalno budi koda nesto sanja pa je uznemiri jer nebi ona tako brzo zaspala nazad da je muci trbuh ili nesto drugo.
Corinne mozda nije nista od hrane nego ga je viroza uhvatila neka
Ostalo da ne duplam iste kom.
Danas smo za dorucak palentu, bananu, jabuku i prvi put uvodimo rucak. Može mi netko napisati, mozda skoljka ti vec imas 2 obroka par kombinacija koje si dala za dorucak i rucak. Ovako mislim da znam sta cu i onda kad idem spremat mislim se sto dana sta cuKasnim jelda 🙈😂
Na pocetku sam radila samo kombinacije povrca
Mrkva, persin, celer
B. tikva, tikvica, batat
Krumpir, blitvs, edmu
Kad sam presla na meso ona samo u njoh dodajem piletinu ili ribu
Recimo jucer je sa takvim gustom pojeo
Poriluk, m. tikva, kuskus u pijecem temeljcu
Riza, piletina, b. tikva
Sas gledam da mu kuham u temeljcima jer ga to priblizava nasem okusu hane a i finije je puno.
Pilici temeljac, brokula, cvjetaca, piletina, mrkva
.
Za dorucak su uvijek neke zitarice +ad+ voce
Hvala, jedva čekam da jede šta i mi
Vi kojima se bebe često bude po noći jeste li pogledale moja beba spava sama neka žena daje savjete, ne znam koliko vrijedi, al eto svašta treba pokušati. Možda ste već to komentirale pa me zanemarite
Nagini mislim da se nitko nije iznervirao na to pitanje njego mi tako komuniciramo no vi nas ne znate nove ste a mi se poznajemo skoro citavu trudnocu pa se mozda cini nekad ozbiljno kad pisemo nesto😂
Prije 2 godine su i BeautyBaby i Babylove i Lupilu smrdile. Sada ne smrde nijedne. Promijenili su nesto u proizvodnji, cini se na bolje. Meni sad jos najvise smrdi Pampers.
.
skoljka, kako ti se cini Babylove? Mi koristimo za stariju, a mislim uzeti i za mlađu pa me zanima.
Sortiraj odgovore
Najstariji