Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Corinne
    19. Studeni 2020. 20:44

Nakon neprospavane noći, zaspao tek u 6, sve do tad je bio polusan dok sam ga drzala, cim bi ga spustila na jastuk, probudio bi se u roku od 5 min. Danas sam preskočila svoj mliječni doručak i njegovu dohranu. Pomaknula sam i odlazak na spavanje. Preko dana nije imao nikakvih problema, a sad cemo vidjeti. Nema ni temp. 
    .
    U klokanici se baca jer zeli biti okrenut prema van a nemam tu opciju. 
     .
    Odgodit cu borovnice i isprobati to s vodom da mu ju dam kasnije. Dam mu piti iz plastične čaše. Prvih par dana je samo radio mjehuriće a sad vec nesto popije, par gutljaja. Ali, čaša mora biti puna, inače se nazivcira zasto odmah nema vode 😅 naravno da prolije, ali drzim mu mali ručnik ispod brade pa je ok. Njemu je bas dozivljaj kad točim vodu u čašu i kad mu dam da ju pridrzava.

Corinne
    19. Studeni 2020. 20:52

Orhideja

Vi kojima se bebe često bude po noći jeste li pogledale moja beba spava sama neka žena daje savjete, ne znam koliko vrijedi, al eto svašta treba pokušati. Možda ste već to komentirale pa me zanemarite

Ja sam preletila al nisam nis zapamtila 😅 morat cu zrtvovat sat Netflixa za tutorijal za spavanje. Nas je mozda zeznulo cesto mijenjanje sredine. Bas se pogorsalo kako smo otišli na godisnji😯 mozda to ima veze. Pa su se zaredale prehlade, zubi, selidba..

19. Studeni 2020. 21:18

Ooo jadni mali Roko. Jel lezis s njim kad ga spustis? Mozda bi to pomoglo.
    .
    Orhideja, pratim mojabebaspavasama vec par mjeseci, no normalno, nijedna vecer nije za trening. I krenula sam spontano ovaj tjedan. Ja automatski krenem nunati umjesto da mu dam priliku da zaspi sam.i uspjeli smo! Veceras nije uspjelo iz prve vec se bacao 15min i poceo plakati, onda sam ga uzela i malo nunala i kad se malo smirio sam ga opet spustila i zacas je zaspao ;) preko dana to ne pali, nadam se da i to bude jer nema sanse da ga moja stara uspava dok se vratim na posao 😂

19. Studeni 2020. 21:20

I zasad nemam rjesenje za nocna budenja umjesto uvaliti sisu. Uspjela sam par puta tjesiti ga ali sam se uzasno umorila. Budem to kad odlucim stati s dojenjem

Corinne
    19. Studeni 2020. 21:57

@malina inace spava u kinderbetu, tako da ga uspavam u krilu i onda premjestim u kinderbet. Sad od kad smo u Belgiji spava sam u krevetu. Meni je ostala navika da odem čim ga spustim. Neće zaspati ako SAMO lezim kraj njega, probala sam, samo poživčani i razbudi se. Plan mi je ovih dana kupiti neki polovni kinderbet, jer mi je stresno ovako bez ograde. Bas mi super zvuci tvoje novo uspavljivanje. Ja sam prestrgana za trening spavanja, bas j* zacarani krug.

• Orhideja
    19. Studeni 2020. 22:31

Corinne

Orhideja

Vi kojima se bebe često bude po noći jeste li pogledale moja beba spava sama neka žena daje savjete, ne znam koliko vrijedi, al eto svašta treba pokušati. Možda ste već to komentirale pa me zanemarite
    Ja sam preletila al nisam nis zapamtila 😅 morat cu zrtvovat sat Netflixa za tutorijal za spavanje. Nas je mozda zeznulo cesto mijenjanje sredine. Bas se pogorsalo kako smo otišli na godisnji😯 mozda to ima veze. Pa su se zaredale prehlade, zubi, selidba..

Da, moguće ako često mijenjate okolinu, ja kad odem kod svojih preko dana kraće mi spava na drugom krevetu, a i nama odraslima smeta kad promjenimo mjesto spavanja i okolinu. 
    Moja dobro spava, ali se uspavljuje na sisi, ali sam se odlučila ne brinuti još, 2 mjeseca prije nego počmem radit ću je pokušati odviknuti od sisanja i takvog uspavljivanja

sagi
    20. Studeni 2020. 01:11

Corinne a kod vas izgleda kombinacija svega 🙄 mogao bi bit i skok.

Što se tiče spavanja, ja čekam da se sam nauči uspavati bez da ja išta radim 🤦‍♀️🤣 malo čitala tu ženu sa spavanjem, bolje reći proletila kroz napisano, ali ništa radila. Taman kad pomislim da imamo obrazac spavanja i da bu mogli krenut s tim, on preokrene i evo em ranije jede em se budio prije toga. 🤦‍♀️

20. Studeni 2020. 07:24

Jutroo. A prvi dio noci preko nekolko buđenja i onda drugi solidan.
    Citala sam i ja te savjete i ti stvarno treba biti uporan a opet nemora upaliti.
    Nama je jedno vrijeme palilo tapkanje po leđima i ššš tako da je uopce nisam morala uzimati. Sad nekad upali da je ljuljkam neznam kako da opisem, stavim joj ruku na guzu pa citavu je ljuljkam prema gore. Ali vecinom trazi da je uzmem, ne traje to dugo, mozda 5 min i ona prakticki spava i dok se tako buni ali nikako da ucvrsti taj san. I uopce joj netreba svakii put cica da se uspava, sinoc je 2 il 3 puta ali bas jela. Po danu spava 4 puta nekako mi to previse ali kad to traje uglavnom 40min nekad uspijem pa bude jedno spavanje sat ipo.

mom3
    20. Studeni 2020. 07:38

Sto se spavanja tice, hvala Bogu, po noci lijepo spava. Zadnjih par dana nam je problem spavanje po danu. U cijelom danu ona odspava mozda sat vremena i to je to. Meni se to cini jako malo za bebu od 6mj. Zanimljivo je da nije ni nervozna ni cendrava zato sto je tako malo spavala. Bas neobicno 🤔

Jahanara
    20. Studeni 2020. 08:21

Jutro!
    Noc ni dobra ni losa, nesto izmedju. 
    .
    Prestala sam se opterecivati koliko spava preko dana. U pravilu spava 3 puta nekad 20min nekad sat vremena.
    .
    Mame deckica-da li prevlacite kozicu? Mi povucemo samo malo koliko ide da mogu ocistiti al to se skoro nista ne otvara.
    Idemo drugi tjedan kod pedijatra pa cu njega pitati. Jos mu do sada nije pregledao pisonju.
    .
    Nego, nama danas pola godine. Kako vrijeme brzo prolazi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.