Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nagini13
    10. Studeni 2020. 18:45

A necu vise mijenjati, do sad s njom nije bilo Problema i to je to svakako samo pelensko namazem i ponekad lice ako se nes zacrveni od balavljenja 🙄O kojim kuglicama pricate? Koliko sam ukapirala nema na nasem trzistu? 

Corinne
    10. Studeni 2020. 19:23

Nagini13

A necu vise mijenjati, do sad s njom nije bilo Problema i to je to svakako samo pelensko namazem i ponekad lice ako se nes zacrveni od balavljenja 🙄O kojim kuglicama pricate? Koliko sam ukapirala nema na nasem trzistu?

Ja koristim Chamomilla kuglice, mislim da se mogu naruciti u ljekarni. A postoje i Osanit.

brankica09
    10. Studeni 2020. 21:00

Curke sto se tice kuglica , nema bas nekog pomaka kod nas 🙄 🤷‍♀️ izbio je zubic ali i dalje nervoza, cendranje, cupa mi majicu, stalno bi cicu, penje mi se na noge 🙈 jedino za pohvalu sta je danas lijepo jela zobene+ bananu 🤭 o nocnom spavanju necu ni nista pricat , ako je dobra noc imamo 6 budenja ako je losa ne brojimo 😏🤣 sad jos i taj osip 🤷‍♀️

Jahanara
    10. Studeni 2020. 22:59

Jagodice i M super papa. Bravo!
    .
    Malina i Sagi da frajeri brzo ozdrave🤞
    Malina stavi slikicu navlake za nosiljku😉
    .
    Sto se tice kreme koristimo Pavlovicevu sto rade u apoteci. Namazem samo ako mu se guza krene crveniti.
    .
    Teo je danas super i spavao i jeo i bio bas dobar (s ovim sam se sada urekla 100posto), a sve ostalo koma. Pokvario nam se auto😤😤 i naljutila me teta u vrticu-mozda sam u krivu al eto ljuta sam. Ukratko,  kcer se nece da igra neke igre gdje trce i moraju dodat neki mac drugom djetetu. To mi je T rekla jucer da se nije htjela igrati da joj se to ne svidja i pocela je plakati a teta joj je rekla da je njena ekipa izgubila zbog nje-mozda sam subjektivna al nije mi u redu da tako kaze djetetu. I danas su igrali istu tu igru i kad sam dosla po nju kaze meni teta da se nije htjela igrati pa neka porazgovaram s njom u cemu je problem, mozda ne zna trcati🙄 i tako ja cijelo popodne s kceri vodim razgovor i izvlacim od nje ne znam ni ja sto jer pojma nemam ni kako to izgleda ni kako se ta djeca tamo slazu ni nista. Mislim znam ono sto mi T kaze al jel ne bi bilo normalnije da ona kao teta to rijesi jer ima punu sliku dogadjaja. Bas sam nasekirana.

11. Studeni 2020. 02:05

Jahanaea, bas te tete znaju sjebat maximalno 😡😡
    .
    Kod nas nema spavanja, 38.5 u uhu, nos pun non stop :(

sagi
    11. Studeni 2020. 03:29

Brankice kažu izdrži, proći će 🥴😛
    Jahanara Teo je bio dobar jer ti je dosta ostalih stvari. 😉 Nadam se da nije neki gadan kvar na autu.
    A vrtić, pa meni je normalno da teta to rješava. Barem proba pričat s djetetom da vidi zašto neće pa onda rješava dalje s mamom ako baš nema pomaka i bude problema. I ovo optuživanje da su izgubili zbog nje nema smisla.
    A kaj ti Tena kaže zašto ne želi? 
    Malina ajoj, 🤞da prođe brzo. 

Jahanara
    11. Studeni 2020. 04:18

Malina nadam se da ce vam sto prije proci. Sto se tice punog nosica znas sve- tesko je to kad su oni tako mali al cistit se mora da se ne bi doslo do upale uha ili da se ne spusti na pluca. Znam da ruzno izgleda i zvuci njihovo opiranje kod ciscenja al to ciscenje njih ne boli. Sve pripremi da budete sto brzi i u akciju. Drzim 🤞 da uspijete.
    .
    Sagi  Tena kaze da ne poznaje par deckica  i da joj se zato ne svidja igra. Ona je malo sramezljiva dok se ne upozna al vec 2.5mj ide s njima pa mi nije bas jasno da ih ne poznaje do sada. 

Jahanara
    11. Studeni 2020. 06:55

Jutro!
    Kava je kuhana☕☕
    Nadam se da je dobra noci iza svih, mi smo imali 3 budjenja. 

11. Studeni 2020. 07:11

Jutroo ☕
    Brankice evo ja isla brojati 8 buđenja i mislim da je 9 konacno ustajanje 🙈 vjerojatno nam je prosjek 7 😂 sto da ti recem i ja cekam da prođe 🙈 e da jel prosao osip, jel joj pretoplo mozda pa od toga?
    Jahanara joj ta teta se spusta na njihovu razinu pa nije da se Tena tuce pa da trebas s njom razgovarati koda sad bas mora mora igrati tu igru.
    Malina uh nadam se da ce vam brzo proci temp. Ja ti nemam savjeta za izvlacenje iz nosa jer ja to ni starijoj nisam radila nego samo kapala sinomarina i fizioloske. Na poviseno ga stavi da spava i mozda tu kapulu da stavis kad je svi hvale.

sagi
    11. Studeni 2020. 07:34

Jutro, može litra ☕ za mene. 
    Budna od 3 🤯🥴
    Tad nam je bilo prvo buđenje i hranjenje pa je zaspao na 40 min i eto nas još se igramo 🤦‍♀️
    A i tih 40 min nisam mogla zaspat, bila sam živčana od uspavljivanja 🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.