Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    09. Studeni 2020. 19:22

mmammaa

Moja je danas placljiva vise no ikad. Joj zubi 🤦‍♀️

Prvo sam pomislila tko nam je ova nova 🙄slika 😍
    Ja vas inace povezujem po slikama 😅
    A misica, jel jos nije probio. I A je danas placljiv i kenjkav sto on stvarno nikad nije. 

09. Studeni 2020. 20:06

Corinne

Bravo Teo za veliki pomak na vagi!
    .
    Znam da svi kazu da slabo mlijeko ne postoji, al ja mislim da je moje bas takvo. Jednostavno, on staalno hoće sisat! Uopće nikad da odbije sisu a jos mu i zubi rastu. Sutra cu bas pisati kad sve doji pa cete mi reci sto mislite.
    .
    Kolačiiii jao.. sposobna sam pojesti pola tepsije sad!

Corinne, i ja ne brojim sisanje, kad krene kenjkanje, idemo dudati. Ja mislim da su nam decki u skoku. 
    Opet se dogodila deračina, dakle budan je od 16h i jedva zaspao u pola 8, a inace skolski odradujemo spavance svaka 2h i preskocio je ovaj u 18h opet. Vise se ne opterecujem koliko sisa, bilo je ono dana kad je sisao svaka 3h, a sad se ociti nesto dogadja kad zeli vise. Cak brijem da ni ne jede vec duda

Corinne
    09. Studeni 2020. 20:23

malina08

Corinne

.
    Znam da svi kazu da slabo mlijeko ne postoji, al ja mislim da je moje bas takvo. Jednostavno, on staalno hoće sisat! Uopće nikad da odbije sisu a jos mu i zubi rastu. Sutra cu bas pisati kad sve doji pa cete mi reci sto mislite.
    .
    Corinne, i ja ne brojim sisanje, kad krene kenjkanje, idemo dudati. Ja mislim da su nam decki u skoku.
    Opet se dogodila deračina, dakle budan je od 16h i jedva zaspao u pola 8, a inace skolski odradujemo spavance svaka 2h i preskocio je ovaj u 18h opet. Vise se ne opterecujem koliko sisa, bilo je ono dana kad je sisao svaka 3h, a sad se ociti nesto dogadja kad zeli vise. Cak brijem da ni ne jede vec duda

Joj e.. ja sam na rubu, dode mi da pobjegnem od doma! On je ko zenska u pms non stop. Probudi se kenjkav! Dobre je volje samo ako se nosi i to ne bilo kako. Jesti na zlicu nece, AD neće, ali sisu daj uvijek. Spava 40 min a preko noći ako spoji 2 sata je wow. Prije par mjeseci sam mislila da cu svakako imati dvoje djece, sad nema sanse. Cini mi se da se samo sve pogoršava. 

Jahanara
    09. Studeni 2020. 20:31

Jahanara

Malina bravo za -2kg🥳
    .

sagi

Bravo Malina 💪Ja sma zaključila da nema smisla živjet zdravo u ovoj godini pa ću u idućoj 🤣🤣
    .
    Baš došla s Lidla, nakupovala stvari za kolače 🙈
    🤣🤣 jesi luda🤣🤣

🤦‍♀️Ajme ja uopce nisam vidjela ovo "zdravo" u tvojoj recenici, vec sam procitala da si napisala da nema smisla zivjeti u ovoj godini. 
    Sorry Sagi🙈

09. Studeni 2020. 20:53

Corinne

malina08

Corinne

.
    .
    Joj e.. ja sam na rubu, dode mi da pobjegnem od doma! On je ko zenska u pms non stop. Probudi se kenjkav! Dobre je volje samo ako se nosi i to ne bilo kako. Jesti na zlicu nece, AD neće, ali sisu daj uvijek. Spava 40 min a preko noći ako spoji 2 sata je wow. Prije par mjeseci sam mislila da cu svakako imati dvoje djece, sad nema sanse. Cini mi se da se samo sve pogoršava.

Znam sve, a treba ga spustit bar za kašicu 🤦

Corinne
    09. Studeni 2020. 21:18

malina08

Znam sve, a treba ga spustit bar za kašicu 🤦

Ma ne nosim ga ja bas, neka kenjka.. lik ima skoro 10 kila! U klokanicu nece jer se tamo ne moze migoljiti.

MickeyMouse
    09. Studeni 2020. 22:21

Hej ženske! 
    Bravo Teo za vaganje! I Oskar za papanje ☺️
    Corinne bome ako ga tak puno nosiš imas šta nosati, 10 kila nije malo, mene ruke bole i od 7,5 kila 😳
    Ja kroz dan imam milion planova al ništa ne stizem, čitam vas al ne uspijem uzeti mobitel da naipkam.
    Danas je mala jela kupovnu kasicu krušku i jabuku uz dodatak zobenih Pahuljica jer sam jutros malo zaspala pa joj nisam stigla pripremiti sve prije posla. Ručala je kunica i batat i maslinovo ulje. S ručkom se još borimo, draža joj je cica kad dođem s posla nego kasica 😄 ali dajem joj da stvara naviku jela u 15 sati kad i svi mi. 
    Pa sam velikoj pekla muffine da ima za gablec dok sam na poslu 😄
    A mala je zaspala u 19  klasia i već je imala milion buđenja tak da sad umjesto da gledam neki film/seriju ja ležim kraj nje da spava 😅
    Inače spava bar do ponoci 🤷🏼‍♀️

09. Studeni 2020. 22:30

Miki, tako i ja lezim kod svog kad zasoi, bas mi fali neka serija. 

MickeyMouse
    09. Studeni 2020. 22:33

Malina ahhh jednog dana ćemo gledati 😄 moja jedna frendica ima foru da stavi svoje cure poslije kupanja pred crtić i onda one zaspu a ona s mužem gleda film/seriju i onda kad idu spavat cure vodi u krevet jer ne žele spavati bez nje 🤷🏼‍♀️

sagi
    10. Studeni 2020. 03:36

Skoljka i ja tako pamtim, i isto pomislila prvo da je netko novi 🙈
    Corrine ma proć će mu ta nova faza pa ćeš htjet drugo 😋 bome imaš pravi utegić 🥰
    Jahanara ahahahaha 😁
    Malina, Mickey meni isto fali serija, ali uglavnom navečer nakon što mali zaspi ubrzo idem i ja u krevet. Nakon što obavim po stanu što treba, znam da nema išta gledat, jer ću zaspat nakon 5 min 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.