Bravo O za papanje👏 evo sad sam vidjela sliku, promaknula mi je🙈 jesi zadovoljna s narukvicom?
.
Nas dvije se secemo😁
A ima jedno dojnje extra danas. Nadam se da ce sad odspavat sat i pol 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kako je meni dan proletio,, cjeli dan nesto pospremala, a sve ono kao usput ajd jos cu ovo ono i tak, pa sveki pocela rucak reko ajd ja budem zavraila i tak stalno nesto. Sad budem odmorila uz malca.
.
O bravo za kasicu 👏🏻
T bravo za grame 😃👏🏻👏🏻
.
Malina kako je prosao onaj Bozocni rucak 😁
A kako bi proslo, satrla se u hrani, odmah krenula na kolace, a kaze mi mama: polako, nece ti nitko pojest 😂 znas da sam na dijeti inace :D fakat ne zderem preko tjedna i napokon vise secem! Vec sam -2kg
.
Ja sam jos pod dojmom jucerasnjeg vristanja 🧐 zato danas na vrijeme krecem u nunanje pa je relativno ok.
.
Jedva cekam cover za klokanicu da se ne bojim setati ga :)
Ee da to setanje je super, potice metabolizam da brze radi.
.
A dobro jedan dan si dala si oduska i uzivala u hrani i sta sad, nece se odmah vratiti te 2 kile.
.
I ja bi mogla nesto slatko 🙄cokoladno 🤷🏻♀️
Bravo Teo za veliki pomak na vagi!
.
Znam da svi kazu da slabo mlijeko ne postoji, al ja mislim da je moje bas takvo. Jednostavno, on staalno hoće sisat! Uopće nikad da odbije sisu a jos mu i zubi rastu. Sutra cu bas pisati kad sve doji pa cete mi reci sto mislite.
.
Kolačiiii jao.. sposobna sam pojesti pola tepsije sad!
Bravo Malina 💪 Ja sma zaključila da nema smisla živjet zdravo u ovoj godini pa ću u idućoj 🤣🤣
.
Baš došla s Lidla, nakupovala stvari za kolače 🙈
Ma e, trebamo uciniti sve da prezivimo ovo razdoblje, pa i jesti kolače koliko god hoćemo!
Malina bravo za -2kg🥳
.
Bravo Malina 💪Ja sma zaključila da nema smisla živjet zdravo u ovoj godini pa ću u idućoj 🤣🤣
.
Baš došla s Lidla, nakupovala stvari za kolače 🙈
🤣🤣 jesi luda🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji