Vaki mi idemo 19.11. Sada a ona puni 12. sest al moja pedica do god dana cemo imat jos jedan sad devet znam po curama.
Mellorine imas betrion?ako je tako dugo mozda su gljivice ili urtikarija ne vjerujem da je pelenski tako dugo ja uvijek imam betriona i cim joj namazem tako nesto povuce se mada nismo jakooo dugo ista imali
Vaki mi isto imamo sa 6mj i vjerujem da ce biti sa 9mj jer je tako bilo i sa Tenom. Al recimo nas pedijatar uopce ne salje na kontrolno vadjenje krvi za zeljezo kao sto citam da pedijatri salju.
.
Daisy zrno po zrno pogaca, tako i vi 5 po 5 pa ce biti kompletan obrok😉
.
Nama krumpir danas prosao odlicno, nisam ga puno stavila. Al je frajeru bilo vrijeme za spavanje pa nije pojeo sve jer je glava padala od umora😅
Evo danaa je J tata hranio i da vjerujte, dobro je pojeo😁Proso i sljive..s tim da je biko blizu dva sata.
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Vaki mi idemo 19.11. Sada a ona puni 12. sest al moja pedica do god dana cemo imat jos jedan sad devet znam po curama.
Mellorine imas betrion?ako je tako dugo mozda su gljivice ili urtikarija ne vjerujem da je pelenski tako dugo ja uvijek imam betriona i cim joj namazem tako nesto povuce se mada nismo jakooo dugo ista imali
Ma i ja vec mislim da su gljivice pa cu sutra pedicu zvati, mislim da imam rojazol il daktarin nesjecam se ono kad je imala soor ko beba.
Vaki mi imamo cijepljenje s 6 pa ćemo onda vidjet kad će reć da dođemo opet.
Jahanara bravo za krumpir 👏
Hany uu neće bit problema s kakanjem onda 😁
Daisy super. Polako, ali sigurno napredujete 🙂
Corinne super za vrijeme. Uf, bome nemma pametan savjet za spavanje i kud s malim 😕
.
Mi smo imali hokaido tikvu i batat i jedva stigla davat kolko je jeo 🙈 zaustavila sam se da ne pojede previše, želim ga navikavat lagano.
Jahanara ni moja ne salje na vadenje krvi a i bolje da joj fali zeljeza to bi se vidjeli tako da mislim da je to ok
Mi smo imali i sa 6 i sa 7 mjeseci ali ovo sa 7 radi cjepiva koje nije mogao skupa dobiti sa onim sto je dobio sa 6, ne sjecam se tocno nesto nije dovoljno tjedana proalo od proalog tak neato, mialim da se radilo o roti. Imat cemo sistematski sa 9 mjeseci. Ne znam jel imate onu malu knjizicu Moj prvi dnwvnik tak nesto, u koju upisuju kako je prosao pregled, e pa po njoj se vodi moja pedica, vidim da su iduci sa 9,12,18 mjeseci.
.
Daisy, sagi, jahanara suoer za kasice 👏🏻. Moj je danas jedva rucao, ali je s gustom pola jogurta smazao, niaam imala vise, valjda sto je hladan pa mu godi.
Uh, koja deračina. Nije spavao 3.spavanac, vec zadnji put oko 14h, i nije htio vise zaspati, tako da smo od 17-20h nunali i tjesilo ga koliko je plakao, a nikako zaspati, nismo ni kupali :/ jel vase bebe placu kad idu spavati?
Uh, koja deračina. Nije spavao 3.spavanac, vec zadnji put oko 14h, i nije htio vise zaspati, tako da smo od 17-20h nunali i tjesilo ga koliko je plakao, a nikako zaspati, nismo ni kupali :/ jel vase bebe placu kad idu spavati?
Ne place jako... vise to bude kao da se buni i nwgoduje, bez suza, i zna bit nervozan. Ako prodje vise od 3h od zadnjeg budjenja, onda bude ful umoran (dosta trlja oci), al nemre zaspat. Pa umjesto da se uspava na cici, krece lumtu ko da imam redbull u cicama, a ne mlijeko... nikakvo nunanje, sustanje, duda i pjevanje ga tad ne mogu uspavat. Pa ga onda stavimo da se igra na tatamiju i pricamo s njim i cekam iduci podoj za cca sat i pol i molim boga da se onda uspava. Jer ponekad ni na iducem podoju nejde san na oci, a meni u pola 11 navecer noge vec trzaju od umora 😴
Sortiraj odgovore
Najstariji