Diana nije plakala ni kad se rodila i sad tek vidim da je ona jednostavno takav tip.ne place🤣
Roko pred spavanje ne plače, bude nervozan jedino.. hoće na trbuh pa ipak neće pa hoće se nosit al onda se izvija iz ruku na pod i tako u krug. Al ja ne čekam, kad vidim da se sprema ludovanje, ide odmah u sobu na spavanje, ne gledam na raspored. Ako zakasnim, onda se baca po meni u sobi dok se ne izmori. Plače kad se probudi, al to je više vikanje kao uaaaaa ja sam budaaaaan alooo! Utihne čim udem u sobu. Neki dan je tuzno plakao u snu, al to su bili zubići krivi.
.
Mi imamo sistematski sa 8, 10 i 12 mj
Svi spavaju, T se jos nije ni budio a ja lezim vec pola sata budna, ne mogu zaspati🤦♀️🤦♀️
Malina kako kada, ali rijetke su deračine. Najčešće zaspi ma sisi pa ga samo prebacim.
Jahanara eto i onda se čudimi kako bebice me spavaju uvijek isto, pa zaš se bude bezveze 🙂
Prijavljujem prvo budjenje i hranjenje🥳🥳 nadam se nastavku spavanja.
.
Malina moj vecinom cendra, nema kod njega pravog placa. Takva mi je i Tena bila.
Prijavljujem prvo budjenje i hranjenje🥳🥳 nadam se nastavku spavanja.
.
Malina moj vecinom cendra, nema kod njega pravog placa. Takva mi je i Tena bila.
Bravo T 🙂🥳
Mi prvo hranjenje u 2 do 3.
I sad ga je tata pokušavao uspavat od 5, al sam se ipak morala dić i dat papati 🙈
Jutro!
Mi produzili do pola 7. Evo kava se pije☕☕
Ne znam kako vi al meni je stvarno kava prva kad se ustanemo. T samo pelenu presvucem.
.
Sagi i vasa je noc bila dobra. Sve sto ima 1-2 budjenja smatram dobrom noci ili ako odmah zaspu nakon hranjenja. Nema do mame ha🤭 recimo mene unervozi ako vidim da muz ne moze uspavati jer ga onda samo razbudi.
.
Danas na meniju nesto sa krumpirom al ne znam sto. Mozda jabuka i mrkva i edmu.
.
Netko je pitao koliko edmu ide, ja to otprilike stavim, par kapi.
.
Ajme sta ne volim ovo vrijeme kad su magle i sitna kisica i sve mokro...
Jutroo ☕☕☕
Evo napokon se mozda povlaci osip i to izgleda sa kremicom koja je i starijoj pomogla neka niveina bas za crvenilo. Vidit cu kroz dan kako bude pa odlucit ocu zvati pedi ili ne.
Tea to sam i ja mislila da bi se vidjelo da fali zeljeza, ali mojoj nikad nebi rekao da joj fali pa eto. Kod nas je to sa 6 mj redovna kontrola a njoj je tad vec bilo na granici i sad sa 7 poslije cijepljenja nas je opet poslala na provjeru i jos je malo nize bilo pa je zato dala terapiju da popije.
Sagi i Jahanara super i za kasice i za spavanje 😀
Malina moja zaspiva da je ja nosam tako da neplace, ali ako preskoci u danu neki spavanac onda je cendrava.
Sortiraj odgovore
Najstariji