Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Studeni 2020. 21:03

Za sistematski - i mi idemo sa 9 mj

Daisy30
    08. Studeni 2020. 21:15

Kolko EDMU-a da stavim na cca 70g kasice?

Tea33❤️❤️
    08. Studeni 2020. 21:28

Diana nije plakala ni kad se rodila i sad tek vidim da je ona jednostavno takav tip.ne place🤣

Corinne
    08. Studeni 2020. 22:10

Roko pred spavanje ne plače, bude nervozan jedino.. hoće na trbuh pa ipak neće pa hoće se nosit al onda se izvija iz ruku na pod i tako u krug. Al ja ne čekam, kad vidim da se sprema ludovanje, ide odmah u sobu na spavanje, ne gledam na raspored. Ako zakasnim, onda se baca po meni u sobi dok se ne izmori. Plače kad se probudi, al to je više vikanje kao uaaaaa ja sam budaaaaan alooo! Utihne čim udem u sobu. Neki dan je tuzno plakao u snu, al to su bili zubići krivi.
    .
    Mi imamo sistematski sa 8, 10 i 12 mj

Jahanara
    09. Studeni 2020. 02:09

Svi spavaju, T se jos nije ni budio a ja lezim vec pola sata budna, ne mogu zaspati🤦‍♀️🤦‍♀️

sagi
    09. Studeni 2020. 02:34

Malina kako kada, ali rijetke su deračine. Najčešće zaspi ma sisi pa ga samo prebacim.
    Jahanara eto i onda se čudimi kako bebice me spavaju uvijek isto, pa zaš se bude bezveze 🙂

Jahanara
    09. Studeni 2020. 05:08

Prijavljujem prvo budjenje i hranjenje🥳🥳 nadam se nastavku spavanja.
    .
    Malina moj vecinom cendra, nema kod njega  pravog placa. Takva mi je i Tena bila.

sagi
    09. Studeni 2020. 05:50

Jahanara

Prijavljujem prvo budjenje i hranjenje🥳🥳 nadam se nastavku spavanja.
    .
    Malina moj vecinom cendra, nema kod njega pravog placa. Takva mi je i Tena bila.

Bravo T 🙂🥳
    Mi prvo hranjenje u 2 do 3.
    I sad ga je tata pokušavao uspavat od 5, al sam se ipak morala dić i dat papati 🙈

Jahanara
    09. Studeni 2020. 06:50

Jutro!
    Mi produzili do pola 7. Evo kava se pije☕☕
    Ne znam kako vi al meni je stvarno kava prva kad se ustanemo. T samo pelenu presvucem.
    .
    Sagi i vasa je noc bila dobra. Sve sto ima 1-2 budjenja smatram dobrom noci ili ako odmah zaspu nakon hranjenja. Nema do mame ha🤭 recimo mene unervozi ako vidim da muz ne moze uspavati jer ga onda samo razbudi.
    .
    Danas na meniju nesto sa krumpirom al ne znam sto. Mozda jabuka i mrkva i edmu.
    .
    Netko je pitao koliko edmu ide, ja to otprilike stavim, par kapi.
    .
    Ajme sta ne volim ovo vrijeme kad su magle i sitna kisica i sve mokro...

09. Studeni 2020. 07:04

Jutroo ☕☕☕
    Evo napokon se mozda povlaci osip i to izgleda sa kremicom koja je i starijoj pomogla neka niveina bas za crvenilo. Vidit cu kroz dan kako bude pa odlucit ocu zvati pedi ili ne.
    Tea to sam i ja mislila da bi se vidjelo da fali zeljeza, ali mojoj nikad nebi rekao da joj fali pa eto. Kod nas je to sa 6 mj redovna kontrola a njoj je tad vec bilo na granici i sad sa 7 poslije cijepljenja nas je opet poslala na provjeru i jos je malo nize bilo pa je zato dala terapiju da popije.
    Sagi i Jahanara super i za kasice i za spavanje 😀
    Malina moja zaspiva da je ja nosam tako da neplace, ali ako preskoci u danu neki spavanac onda je cendrava.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.