E da maslinovo ulje stavljam otprilike i to u sve kasice i vocne i povrtne.
Jutro ☕ ☕ ☕
Mi nismo nastavili 🙄
Al sam malog ostavila na podlozi da se igra, a ja drijemala na kauču. Užasno mi se spavalo , nisam mogla. I dalje se osjećam ko da me vlak pregazio🤷♀️
Jahanara ja prvo jedem, a onda kuham kavu 😁
Mell super da se povlači 💪
Jutro! Mi budenje u 1, pa oko 4 do pola 6 kad je sam zaspao do 8 :D
Jahanara, bravo T!!
Danas sam mu napravila nekih 60g but.tikva +batat i sve je pojeo 🙈
Voli papat za sad, 🤞da tako ostane.
.
Jahanara zaboravih komentirat i ja ne volim ovo vrijeme, baš je neko depresivno 😕
Sagi bravo za T! Super to njemu ide👏👏
.
Malina kako je jucer vas rucak prosao? Jel papao O dobro? Mozda si pisala al mi je promaknulo.
.
Jel se secete sa bebama kad je ovakvo vrijeme? Kod nas je magla i 4 stupnja... nismo isli van a evo umrijet cu u kuci.
Jahanara e bas sam i ja to htjela pitati. Uzas, magla do ceste se spustila, vlaga. Kud s bebom a da dan ne provedemo u kuci, jos ako se nastavi. I za njega je uzas,dosadno je i njemu sve isto kroz dan kad je navikao da idemo van svako malo, malo u kuci, spavanje, heanjenje i prodje nam dan. Izmorilo ga ova tmurna sjetlost u kuci, od 11 kenjka da bi spavao a to mu rano ful za inace kako je navikao.
Meni se neda van po tom vremenu pa ga ne vodim. Možda oko 2,3 ak bude ljepše.
A i nosić mu malo curi pa si mislim da bi ova magluština i hladnoća to još podebljala.
Ja ga ne vodim van po magli jer je puna smoga.
.
Rucak jucer koma ali mislim da je bilo preegusto,pa sam poslije dala frutek breskva, grozdje i riza, skoro je sve pojeo. Cak mi se dao u krilo da ga hranim. Danas cu krusku, sljivu i proso jer nije kakao od petka. Oprala sam hranilicu za bebe koje ne sjede, to mi kolegica dala, pa cu ga probati staviti u to. Nama je fakat NAJVECI problem sto on ne zeli nigdje duze biti vec se samo hoce nositi pa vjerujem da zato i hrana pati.
.
Narucila sam inace Petika dekicu za klokanicu, sutra stize. Htjela sam od Dolise ali ceka se 3-4 tjedna, a na lageru nemaju nista. Kaze da mame vec u kolovozu pisu narudzbe. Sta sam ja radila u kolovozu... Zajebavala se s kolicima 😂.
.
Kod nas je sivo, ali nema magle kao jucer tako da cu probati nakon kasice u djir, jedino se bojim da ne prehladi noge. Imam onaj plisani kombinezon, nezz jel on moze u klokanicu 🤔
.
Sagi, super T papa, bravo mali!
Skoljka i moj je cijeli dan bas kenjkav. Jutros je spavao sat i pol na rukama, nisam ga mogla spustiti. To mi je osveta za dobru noc😅 pa hoce sisat, pa nece i evo jedva mu uvalila sisu i zaspao je i opet ga ne mogu ispustiti😫
.
Malina vidi ti O, kupovne kasice tamani. 🤞da u hranilici bolje jede.
.
Mi na kraju nismo nigdje otisli, bas je jako magla. Vidjet cu sa starijom da nas dvije odemo napraviti krug ako bude htjela.
.
Nego, mi se danas vagali. Ima 7.1kg. U 20dana je dobio 500gr. Napokon sam zadovoljna🤭
👏👏👏 mali Teo raste :)
.
I O je kenjkav, poalala sam foto kako ga nosim, sta cu vise. Izasli van na 45min, bome mu je rosulja padala po licu, nadam se da bude on OK.
.
EEE rucak prosao cist ok.. oko 80g al je jeo bez gundjanja i izvijanja u luk.
Sortiraj odgovore
Najstariji