Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    06. Studeni 2020. 22:58

Ja sam svom danas dinstala na malo maslinovog i vodi poriluk, m.tikvu i batat i na kraju dodala jos vode i zlicu prosene kase i ukuhalo se, smazao je, i meni je bilo bas ukusno.

A ima laganu temp vec dva dana onak 37.2 vecinom nekad 37, pretpostavljam da je od zubica, nije nista posebno zivcan, dobar je za sad, kad vidim da ga iritira namazem mu gelom, veceras pred spavanjje sam zaboravila, jbg.

Sagi super za papanje, ali evo moje misljenje. Kako mu dozvolis i kako ga budes ucila tako ce ti biti. Znam, fora je da mu das par zlica pa skupa papate igrate se,, ali to je fora jednom, nakon petog puta ce ti dosadit, zurit ces itd.., a on vec navikao na kojekakve animacije i otimanje hrane itd. Probaj mu dati neku igracku ili necim drugim da mu skrenes paznju, pjesmicama ili cocomelonom, nebitno, a da jelo bude jelo i da ga tako ucis. 

sagi
    07. Studeni 2020. 03:57

Malo noćne 🙂
    Malina ja prvo pročitala čak 10ak koraka, a ne 10k. I kao ok, ironična si, ali ostatak posta nije u tom tonu. I sad mislila i Skoljka te zeza, al opet nije taj ton pa išla čitat još par puta post da skužim 🤣🤣
    Skoljka thanks, kužim što želiš reć, ali ja sam baš suprotno odlučila raditi 😁 odnosno dok se jede, nema distrakcije u vidu igračaka ili crtića baš zato jer kad se jede se jede. A ovo sa žličicama mu dopuštam jer mu u biti i želim davat da sam jede. Planiram kombinaciju gnječenog i komada dok bude malo stariji, kao kombinaciju blw.
    Pa ćemo vidjet kolko ću se ovog plana držat 🙈

Jahanara
    07. Studeni 2020. 06:52

Jutro!
    ☕☕ kuhana.
    Cak sam naspavana💪, ovo je druga noc da mi prolazi u magli. Mislim da smo imali 3 budjenja al nisam sigurna. Cim se ne ljuljamo na lopti ja se ne sjecam noci🤭
    .
    Narucila sam  jucer personaliziranu knjigu za djecu. To ce im biti poklon za sv.Nikolu uz jos jednu sitnicu za svakoga i malo slatkisa. Jedva cekam da stigne😊 #dijeteudusi
    .
    Malina pa vi pravi rucak imate😉 ma sta bi te ubile, svako daje kako hoce. Mozda se O svide konkretne stvari😀

skoljka
    07. Studeni 2020. 07:10

sagi

Malo noćne 🙂
    Malina ja prvo pročitala čak 10ak koraka, a ne 10k. I kao ok, ironična si, ali ostatak posta nije u tom tonu. I sad mislila i Skoljka te zeza, al opet nije taj ton pa išla čitat još par puta post da skužim 🤣🤣
    Skoljka thanks, kužim što želiš reć, ali ja sam baš suprotno odlučila raditi 😁 odnosno dok se jede, nema distrakcije u vidu igračaka ili crtića baš zato jer kad se jede se jede. A ovo sa žličicama mu dopuštam jer mu u biti i želim davat da sam jede. Planiram kombinaciju gnječenog i komada dok bude malo stariji, kao kombinaciju blw.
    Pa ćemo vidjet kolko ću se ovog plana držat 🙈

Nisam mialila da ga naucis da gleda crtice dok jede nego samo da mu odvuce paznju. Ok ako planiras blw. A kad jede fokusiran je samo na mene i zdjelicu, pa nekako mislim da zato dobro pojede, ako se unervozi brojimo prstice i odmah otvara usta 🙈 Naravno svako djete je  drugacije. Prije nwgo pocneno sa kasocom mu dam tako komadice i zlicu da istrazuje sam. 

07. Studeni 2020. 07:29

Jutroo ☕☕☕ ajmo rec solidna noc necu se zaliti 😂
    Ovo sto se tice hranjenja vise sam za nacin od sagi. Ja isto nikad nisam davala crtice za vrijeme jela jer jelo je jelo. E sad po meni je ovo super sto dajes zlicu i da se sam uci. Ja to nisam ni sa prvom, a ni sada jer jednostavno me zivcira ako zlicica odleti na zid ili nesto sto se teze pere, malo okp 🙈😂 i moj je problem jer uvijek neka zurba tipa nahraniti cu je ja jer je to brze gotovo pa stignem jos nesto obaviti dok je dobre volje. Epa zato mi vjerojatno starija od 3 god pola rucka jede s prstima. Npr juhu pojede sama na zlicu. I onda kad dode red na vilicu je zivcira kad zabode krumpir a on se raspadne pa uzme prstima i npr ciklu i ostalu salatu sto je teze nabosti. Neznam mozda bi vec bila spretnija da sam joj ranije davala da sama se uci. A ja jos uvijek neznam jel ona desnjak il ljevak jer koristi obadvije i nebi htjela forsirati neku ruku s kojom joj je mozda teze. Sad kad smo bili na kontroli na goljaku pitala sam psihologicu da li ona vidi koju ruku vise koristi i ona kaze da joj se cini da isto obadvije i najbolje nista ne forsirati nego da sama bira s kojom joj je sto lakse. Eh o cemu se ja rasprica 🙈
    Malina drzim fige za konkretan obrok 😊

07. Studeni 2020. 07:50

Sad sam pak isla citati svoj post, do kraja dana sam imala 19670 i nesto koraka 😂🤦
    .
    Thx skoljka na savjetu, umutit cu i tikvicu, mada sam mislila podliti juhom,vidjet cu. Tvoj rucak za A zvuci bas njam!
    .
    Mi imali dva vristanja, tako da sam od 4 budna. Sad je zaspao pa se nadam da ce nadoknaditi noc jer kad sve zbrojim mozda je imao 7h sna. A danas mi dode i tata s puta i brat sa zenom i malom nakon dva mjeseca pa mama kuha i nakuhava jucer cijeli dan, a jos sam jucer navecer rezala sastojke za francusku s muzem pa nam je kao mali Bozic danas. Nadam se da ce i O biti ok. Planiram ga ici doma uspavati pa se opet vratiti kad se probudi, kad ga tamo nunam sve je zanimljivije osim spavanja.

Nagini13
    07. Studeni 2020. 08:20

Jutro i od nas. Spremam muskatnu tikvu :) htjela bih uvesti jabuku ali nemam domace, je li bolje da uzmem gotovu? Koje gotove vi uzimate? 

sagi
    07. Studeni 2020. 09:07

Jutro, 
    Teo po novom spava jednom na dan 🙈🤦‍♀️
    Ono prije par dana je bilo 2 i 40 u komadu pa ok, a sad zadnjih dva dana  po pol sata do 40 min jednom i to je to. Sve više je na mene po spavanju, nadala sam se da će bit na tatu 🙈
    Skoljka da, istina da je svako dijete drugačije, gledam po nećacima, troje , a svako drugačije spava, jede, igra se, razvija.
    Mell baš sam pričala šogorici, češće ću prati pod, a možda okrečimo i zid nakon dohrane 😂😂
    Malina bravo za korake, sad slobodno uživaš u "Božiću" 😉

Jahanara
    07. Studeni 2020. 09:49

Kod nas krumpir,b.tikva,tikvica i edmu neslavno prosli. To je prva kasica koju nije htio. Pretpostavljam da je do krumpira. S cim ga vi kombinirate?

Jahanara
    07. Studeni 2020. 09:50

sagi

Jutro,
    Teo po novom spava jednom na dan 🙈🤦‍♀️
    Ono prije par dana je bilo 2 i 40 u komadu pa ok, a sad zadnjih dva dana po pol sata do 40 min jednom i to je to. Sve više je na mene po spavanju, nadala sam se da će bit na tatu 🙈
    Skoljka da, istina da je svako dijete drugačije, gledam po nećacima, troje , a svako drugačije spava, jede, igra se, razvija.
    Mell baš sam pričala šogorici, češće ću prati pod, a možda okrečimo i zid nakon dohrane 😂😂
    Malina bravo za korake, sad slobodno uživaš u "Božiću" 😉

Vjerujem da je to neka faza sa jednim spavanjem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.