Aaaaaee2eeeeew2 moja mladja kcer je imala taj dermatitis i nama se sa dermatitisom pojavio i bronhitis valjda nije slucaj sa svima no eto mi smo to dobile.Nakon tri cetiri mjeseca bebe je lakse…nekad ce biti vise osipa nekad ce imat negdje po tijelu.
Poslije toga kad je imala pet godina smo isli na alergo test i na milijun stvari je alergicna mada ona bogu hvaal ne pije nista od lijekova.Eto ja sam se jako napatila do njene 4 godine sa svim tim..i onda kad sam uzela terapiju od travara 40 dana dan danas ne da nema ni nista kd toga nego nikad nije ni prehladu imala a sad joj je devet god 💪pa sretno nadam se da ce ti ostat samo na dermatitisu
Ajoj.Zao mi to cuti.Znam da je povezano sve to..nego..nama se sad desilo to da je dobio temp,jutros i otisli smo vadit krv,mokracu…ima urinoinfekciju..u bolnici smo😔😔😔.
Pretuzna sam..nadam se da ce mi moj andelek biti dobro🙏
Skupa smo 💙
A joj od kud urinoinfekcija ☹️ bitno da ste na vrijeme reagirali. Kako temp, jel spala?
Evo drzim 🤞🏻da sto prije ozdravi 💙
Ne znam i ja se pitam.Je pala je..na infuziji je..ima antibiotike
Hvalaa
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Jutro.
Joj cini se da mali ima pocetak autop.dermatitisa.
Sve je izgl.ko osip od znoja,al jucer se doslo do naglog pogorsanja,crvena koza ..flekava puna pristica sitnih..lice vrat malo rukice..odma mi izg.ko neka alergija.Zvala sam dr,vidla je slike i tako mi rekla.Kaze ima to puno djece jos ako ima ko u obitelji..a s moje strane svi skoro nes..cak i ja imala ko mala tak neke osipe.Sad trebamo sve jace paziti,njega je zahtjevnija itd.Maa nadam se da mu nece to stalno buktati i da ce s vremenom proci tj.biti pod kontrolom.Dobili carobnu kremu sa malo kortiko i fenistin kapi da ga ne svrbi😑
Decko pije 4 vrste kapi😬😬😬
I tak..ako koja zna nesto vezano za taj dermatitis..kremica za inace…kaze dr od Mustele?
Cuvajte svoje bebice😘
Evo ja taman od dr i isto mi to rekla. Samo je kod nas hrpa malih sitnih, najviše između očiju, kreće prema tjemenu. Isto mi je preporucila te neke kreme za atopijsku kožu (!?).
. Evo i moje zalopojke. U 3 tjedna od zadnjeg pregleda dobila je 340g, od otpusta sveukupno 470. Kaže da je ok. Jel to vama malo?? Eto mi kad ju pustim a spava po 4 sata 🤨😑😪
Eto dogadja se ..kaze dr da puno djece ima to..
Bude se to njima smirilo,vidjet ces
Jutro.
Joj cini se da mali ima pocetak autop.dermatitisa.
Sve je izgl.ko osip od znoja,al jucer se doslo do naglog pogorsanja,crvena koza ..flekava puna pristica sitnih..lice vrat malo rukice..odma mi izg.ko neka alergija.Zvala sam dr,vidla je slike i tako mi rekla.Kaze ima to puno djece jos ako ima ko u obitelji..a s moje strane svi skoro nes..cak i ja imala ko mala tak neke osipe.Sad trebamo sve jace paziti,njega je zahtjevnija itd.Maa nadam se da mu nece to stalno buktati i da ce s vremenom proci tj.biti pod kontrolom.Dobili carobnu kremu sa malo kortiko i fenistin kapi da ga ne svrbi😑
Decko pije 4 vrste kapi😬😬😬
I tak..ako koja zna nesto vezano za taj dermatitis..kremica za inace…kaze dr od Mustele?
Cuvajte svoje bebice😘
Evo ja taman od dr i isto mi to rekla. Samo je kod nas hrpa malih sitnih, najviše između očiju, kreće prema tjemenu. Isto mi je preporucila te neke kreme za atopijsku kožu (!?).
. Evo i moje zalopojke. U 3 tjedna od zadnjeg pregleda dobila je 340g, od otpusta sveukupno 470. Kaže da je ok. Jel to vama malo?? Eto mi kad ju pustim a spava po 4 sata 🤨😑😪
Eto dogadja se ..kaze dr da puno djece ima to..
Bude se to njima smirilo,vidjet ces
A kilaza..svaka beba ima svoj tempo,i mi smo u pocetku mucili sa kilama,pa kombinacija dohrana cica..sad je samo na cici..navuko si.Sad mene brine to kaj je dobio tu urinoinfekciju🥺..al ajde bar dobiva sad terapiju
Aaaaaee2eeeeew2 moja mladja kcer je imala taj dermatitis i nama se sa dermatitisom pojavio i bronhitis valjda nije slucaj sa svima no eto mi smo to dobile.Nakon tri cetiri mjeseca bebe je lakse…nekad ce biti vise osipa nekad ce imat negdje po tijelu.
Poslije toga kad je imala pet godina smo isli na alergo test i na milijun stvari je alergicna mada ona bogu hvaal ne pije nista od lijekova.Eto ja sam se jako napatila do njene 4 godine sa svim tim..i onda kad sam uzela terapiju od travara 40 dana dan danas ne da nema ni nista kd toga nego nikad nije ni prehladu imala a sad joj je devet god 💪pa sretno nadam se da ce ti ostat samo na dermatitisu
Ajoj.Zao mi to cuti.Znam da je povezano sve to..nego..nama se sad desilo to da je dobio temp,jutros i otisli smo vadit krv,mokracu…ima urinoinfekciju..u bolnici smo😔😔😔.
Skupa smo 💙
Barem ste skupa. Ide li na bolje?
Nasa noc je bila uzas, on nije htio zaspati od 7 do ponoci, i sad je do 6 vise bio budan nego spavao jer je stenjao i napinjao ss i prdio
It’s a baby boy💙
Moja je sad ujutro isto krenula sa napinjanjem i plakanjem zbog plinova..
Skupa smo 💙
Barem ste skupa. Ide li na bolje?
Pa nista jos ne govore prima infuziju zbog elekrolita isto..to se navodno poboljsava a i jede,sisa dobro pa ce ga skinut vjerojatno.Sav je bljedunjav..Cekqju se nalazi mokrace da se tocno zna koje bakterije i da nije doslo do bubrega.Jak je moj princ..jutros mi se tako nasmijao..jedino sta ga malo malo mrcvare s tim pikanjem pa ga to iscrpi,bude tuzan..iz glavice mu vade krv,nekad iz noznih prstica,pete,sake..uf
🥺😞
Ozdravit ce on meni
Aeee2eeew2 drzim fige da brzo prođe, a hoce sigurno jos brze kad mozes s njim biti. Joj nemoj se ljutiti, ali sto ne promjenis nadimak nikako ovo upamtiti da prepisem 😂
Skoljka predivna robica bas ce biti pravi mali frajer 😍
Kod nas dva neka zaredom cudna dana, stalno je na cici bila. Sad jel to skok od 3 mj nemam pojma, a sise skroz neke ispuhane i nebi rekla uopce da se moze najesti, a ona svejedno svaki put podrigne i bljucne pa valjda onda je sita. Bas se toga sa prvom nesjecam koda prvi put imam bebu 😂
Ae2ew2 dobro to princ podnosi, a bome i ti 🤗💙❤️🤞🏻da sve sto prije prodje
Sortiraj odgovore
Najstariji