Hvala cure.
Stalno mu vade krv,sad je spojen na aparat koji prati vit.organe.Svaki put kad ga odnesu i onda cujem vrisku sve se u meni slomi.I sad kilaza stagnira ajmo reci 13 dana.
Moram ostat pozitivna,neka sve ispitaju.Danas kad mi se nasmijao i pogledao me sa znatizeljnim okicama osjetila sam mir.Sada opet strah..Ali zahvalna sam jer sam s njime
Izdrzi oni znaju sta rade sve ce se rijesiti,makar si s njim i vidis sta rade vjerujem da ti sve i objasne,znam da ovo zvuci pateticno al na tebi je da budes jaka a uz njega si sto je najvaznije,brz oporavak
Ae2ew2 želim vam brzi oporavak! Dobro je da si uz njega, tako će se prije oporaviti.
Skoljka, Aew2 - Meni se isto činilo da moj jedno vrijeme nije dobivao na kilaži jer je slabo jeo zbog grčeva. Prvo je dobio 2 kg u mjesec i pola, a sad mi se čini da u mjesec dana nije dobio ni kilu. U utorak imamo sistematski pa ću vidjeti. Teško mi je odrediti jer je bucasti od rođenja, a nemam vage za bebu. Ova moja vaga svaki put pokazuje drugačije pa ne znam.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Aew2 biti ce sve u redu. Najteze je gledati ih kako se pate tako mali, ali kada pocne djelovati lijek odmah ce vam biti lakse. Brzo ce i to sve proci i vratiti se u normalu. Samo jako 👍🤞😘
Mislim da je netko pitao za Pampers "uzmi 3 plati 2". Evo sad vidim da Bipa ima tu akciju do 24.06.
Hvala jos jednom svima na podrsci...
Skoljka,ne znam nisam primjetila..cak nam djelovo bucmastiji,elektroliti mu losi.Bio vedar,smijao se
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Postoji li skok sa 5 tjedana? Od jučer je na sisi svakih pola sata
Ista stvar i kod nas... :S mislila sam da je jucerasnji dan lud, al ovo danas... non stop bi bio na cici. S time da od 3 ujutro nisam na miru jer se napinjao i stenjao zbog crijeva satima. Od jutros do sad je odspavao samo 10ak minuta. Ostatak vremena ga animiram, nosim, stavila ga kozu na kozu... al uvijek se vratimo cici. Eto, vise nisam mogla i morala sam posegnut za dudom. Napokon da i na wc odem i kosu operem
Ukupno spavanje danas 2 sata i nervoza cijeli dan... i jede vise nego inace. Je li to famozni skok sa 6 tjedana?
Ukupno spavanje danas 2 sata i nervoza cijeli dan… i jede vise nego inace. Je li to famozni skok sa 6 tjedana?
Je 😋 nama je taj sa 6 bio kaotican, kao vjecnost 👀
Sortiraj odgovore
Najstariji