Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    10. Lipanj 2020. 03:11

Mickey, Pupi hvala 🤗
    Budim svaka 3 ak prije sam ne traži.
    Možda bi po danu mogla budit i češće, iako po danu i papa češće.

Malina dobro jutro 🙂 meni je patronažna  rekla da s ničim ne pretjerujem, ne znam kolilo šalica je pretjerivanje 😁

Mi pijemo k1d3 i nidam primijetila nuspojave. 

Mi kod kupanja/brisanja presvučemo kožicu kolko ide i očistimo. Patronažna nam je rekla ak je jako ookakan, možemo očistiti, inale ne treba stalno. 

brankica09
    10. Lipanj 2020. 05:52

Jutro cure 😊 
    Sagi nemoj plakati,jos je mali i ne dobiva ravnomjerno , ja da u pocetku nisam imala vagu mislila izludila bi , sto zbog toga jer je stalno bila na cici , ja pod stresom od svega , jos kad bi mi netko rekao da mozda nemam dovoljno mlijeka to bi mi dodatno bubu bacilo u uho 👀 prati pelene i ako ih ima dovoljno sve je ok, meni patronazna rekla da je to bitnije od vage i da ne vazem ni slucajno cesto, mi smo dogovorile svaki 3 dan , i nije uvijek bilo da je ravnomjerno dobila 🙈 a gle sad prasica ima 6 kg , tako da samo nek cica, smiri se i sve ce biti u redu 💪 ❤

Fever
    10. Lipanj 2020. 07:43

Dala sam mu sinoc jednu kap oleovita za sad je ok ( prije se davala jedna sad vidim pise dvije🧐, al ja cu njemu jednu davati, ima sunca)

It’s a baby boy💙

10. Lipanj 2020. 08:35

Cure, Osanit kuglice za zubice, ima netko iskustva? Vidim da ih nema u HRV

sagi
    10. Lipanj 2020. 09:36

brankica09

Jutro cure 😊
    Sagi nemoj plakati,jos je mali i ne dobiva ravnomjerno , ja da u pocetku nisam imala vagu mislila izludila bi , sto zbog toga jer je stalno bila na cici , ja pod stresom od svega , jos kad bi mi netko rekao da mozda nemam dovoljno mlijeka to bi mi dodatno bubu bacilo u uho 👀 prati pelene i ako ih ima dovoljno sve je ok, meni patronazna rekla da je to bitnije od vage i da ne vazem ni slucajno cesto, mi smo dogovorile svaki 3 dan , i nije uvijek bilo da je ravnomjerno dobila 🙈 a gle sad prasica ima 6 kg , tako da samo nek cica, smiri se i sve ce biti u redu 💪 ❤

Hvala ti 🙂
    Da, do vaganja sam mislila kak mu super ide baš zbog broja pelena i ovak općenito ne djeluje nezadovoljno.
    Ali uspjet ćemo mi 💪

Fever
    10. Lipanj 2020. 10:03

Malina super iskustva na terenu sam imala s tim. Meni ce ih sestra donjeti iz njemacke 

It’s a baby boy💙

Hany92
    10. Lipanj 2020. 10:11

Jutro.
    Joj cini se da mali ima pocetak autop.dermatitisa.
    Sve je izgl.ko osip od znoja,al jucer se doslo do naglog pogorsanja,crvena koza ..flekava puna pristica sitnih..lice vrat malo rukice..odma mi izg.ko neka alergija.Zvala sam dr,vidla je slike i tako mi rekla.Kaze ima to puno djece jos ako ima ko u obitelji..a s moje strane svi skoro nes..cak i ja imala ko mala tak neke osipe.Sad trebamo sve jace paziti,njega je zahtjevnija itd.Maa nadam se da mu nece to stalno buktati i da ce s vremenom proci tj.biti pod kontrolom.Dobili carobnu kremu sa malo kortiko i fenistin kapi da ga ne svrbi😑
    Decko pije 4 vrste kapi😬😬😬
    I tak..ako koja zna nesto vezano za taj dermatitis..kremica za inace...kaze dr od Mustele?
    Cuvajte svoje bebice😘

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

mom3
    10. Lipanj 2020. 10:39

Aaaaaee2eeeeeew2

Jutro.
    Sve je izgl.ko osip od znoja,al jucer se doslo do naglog pogorsanja,crvena koza ..flekava puna pristica sitnih..lice vrat malo rukice..odma mi izg.ko neka alergija.Zvala sam dr,vidla je slike i tako mi rekla.Kaze ima to puno djece jos ako ima ko u obitelji..a s moje strane svi skoro nes..cak i ja imala ko mala tak neke osipe.Sad trebamo sve jace paziti,njega je zahtjevnija itd.Maa nadam se da mu nece to stalno buktati i da ce s vremenom proci tj.biti pod kontrolom.Dobili carobnu kremu sa malo kortiko i fenistin kapi da ga ne svrbi😑
    I tak..ako koja zna nesto vezano za taj dermatitis..kremica za inace…kaze dr od Mustele?
    Cuvajte svoje bebice😘

Dobila sam testere od Melema bas za atopijski dermatitis. To se stavlja u vodu u kojoj kupas bebu, vrlo je prakticno.
    https://ibb.co/Qpvpjd7

Majuska
    10. Lipanj 2020. 11:24

Cure tiba kapi jel koristi tko ? Jel valja to sta ?

Hany92
    10. Lipanj 2020. 11:24

mmammaa

Aaaaaee2eeeeeew2

Jutro.
    I tak..ako koja zna nesto vezano za taj dermatitis..kremica za inace…kaze dr od Mustele?
    Cuvajte svoje bebice😘

Dobila sam testere od Melema bas za atopijski dermatitis. To se stavlja u vodu u kojoj kupas bebu, vrlo je prakticno.
    https://ibb.co/Qpvpjd7

E imam njihov za mazanje,isto se cini ok..a ovo za kupanje vjerojatno super hidratizira👍

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.