Skoljka prekrasno!
Nama se to crvenilo i hrapavo lice i pristići povukli sami od sebe, nisam mazala ničim - jedino prebrisala fiziološkom. Ostalo je par onih bijelih prištića.
Bila nam danas patronažna da nas malo obiđe i da vidi kak smo. Pa sam je zicala da je izvaze 🙈 znaci na prazan želudac iza sna, i gola bez robice - 4760. Ja sam zadovoljna. Taman ćemo opet provjeriti za dva tjedna na cijepljenju kod pedijatra.
Iako i danas mi dosta bljucka. I sad je evo nakon jako dugo vremena zaspala na cicanju.
Napokon ni je stiglo 😃
.
Tiba kapi koristi Karla, pisala je jucer pa se vrati koju stranicu nazad procitat, veli da misli da joj pomazu
Ajmee predivnoo jee😍😍
Skoljka prekrasno!
Nama se to crvenilo i hrapavo lice i pristići povukli sami od sebe, nisam mazala ničim - jedino prebrisala fiziološkom. Ostalo je par onih bijelih prištića.
Bila nam danas patronažna da nas malo obiđe i da vidi kak smo. Pa sam je zicala da je izvaze 🙈 znaci na prazan želudac iza sna, i gola bez robice - 4760. Ja sam zadovoljna. Taman ćemo opet provjeriti za dva tjedna na cijepljenju kod pedijatra.
Iako i danas mi dosta bljucka. I sad je evo nakon jako dugo vremena zaspala na cicanju.
💪 bravo
Pozz curke, upadam sa ljetnih, imam pitanjce.
Dali dajete k1d3 kapi ili imate neke druge da znate da manje izazivaju grcice? Jer sa prvim smo se napatili zbog tih kapi, sad kroz 3 dana moramo poceti sa time...
Hvala 😊
Mi bili na kontroli narasli tri cm i dobili 1400 kg💪💪sve je super i odlicno i kukovi i sve i rekla mi da ju ne prestajem dojit ubuduce kad tako super dobiva
Koja krema za suncanje bi bila dojilja friendly? Vec sam pravi baustelac
Hvala cure ❤️
Evo obavili uzv i pregled kukova, sve uredno 😊
.
Jel moguce da mu se pocinje produljivati vrijeme izmedju hranjenja? Jucer prije vecernjeg hranjenja proslo 4 sata, danas svaki put predje 3 i pol sata pa ga ja sama uzmem bez da on trazi, neznam sto se desava 🤷🏻♀️
.
Mybaby 👍🏻 za dobar pregled, bome je dobro dobila.
Malina baustelac 😂😂😂 Ja nesmijem hlace skinuti da mi noge potamne, a kupila prljavo bijelu haljinu 😂😂😂😂
Pozz curke, upadam sa ljetnih, imam pitanjce.
Dali dajete k1d3 kapi ili imate neke druge da znate da manje izazivaju grcice? Jer sa prvim smo se napatili zbog tih kapi, sad kroz 3 dana moramo poceti sa time…
Hvala 😊
Cure su bas ovih dana tipkale o kapima jer sumnjaju da im uzrokuju grcice, pa ako ti se da malo iscitaj. Mi smo do 3 mjeseca koristili K1D3 i mome nisu smetale, sve vrijeme koristimo Biogaiu.
Tiba kapi pomazu,barem u nasem slucaju.
Atopijski dermatitis ima mali..ne utopljavat dijete..kupat s maslinovim uljem..krema 100 cuda probala..i najbolja mi je od travara sta kupim...kupanje sto krace da bude..i ne u prevrucoj vodi da dodatno ne isusuje kozu.
Skoljka,lijep je outfit,ja cu svoju u subotu poslikat kad ju obucem u haljinicu.
Mybaby,super za pregled!
Curke, bravo za dobre preglede!
Skoljka, koliko aktivno si vjezbala malom kukove? Mi mozda dvaput ns dan po 5 okretaja, sve se bojim da je premalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji