Curke, bravo za dobre preglede!
Skoljka, koliko aktivno si vjezbala malom kukove? Mi mozda dvaput ns dan po 5 okretaja, sve se bojim da je premalo.
Nisam ja njega nista svjesno vjezbala, ali recimo mjenjam pelinu po baby handlingu pa ga svakako tad rotiram, i kad se igram sa njim neku pjesmicu mu pjevam pa ga koji put okrenem na stomak i nazad, to je sve.
Skoljka super za dobar pregled👏
.
Malina ni ja sa svojim ne vjezbam puno. Ukoci nogice i ne mogu onda na silu. Kad dozvoli isto par puta u krug i to je to.
Jutro.
Joj cini se da mali ima pocetak autop.dermatitisa.
Sve je izgl.ko osip od znoja,al jucer se doslo do naglog pogorsanja,crvena koza ..flekava puna pristica sitnih..lice vrat malo rukice..odma mi izg.ko neka alergija.Zvala sam dr,vidla je slike i tako mi rekla.Kaze ima to puno djece jos ako ima ko u obitelji..a s moje strane svi skoro nes..cak i ja imala ko mala tak neke osipe.Sad trebamo sve jace paziti,njega je zahtjevnija itd.Maa nadam se da mu nece to stalno buktati i da ce s vremenom proci tj.biti pod kontrolom.Dobili carobnu kremu sa malo kortiko i fenistin kapi da ga ne svrbi😑
Decko pije 4 vrste kapi😬😬😬
I tak..ako koja zna nesto vezano za taj dermatitis..kremica za inace…kaze dr od Mustele?
Cuvajte svoje bebice😘
Evo ja taman od dr i isto mi to rekla. Samo je kod nas hrpa malih sitnih, najviše između očiju, kreće prema tjemenu. Isto mi je preporucila te neke kreme za atopijsku kožu (!?).
. Evo i moje zalopojke. U 3 tjedna od zadnjeg pregleda dobila je 340g, od otpusta sveukupno 470. Kaže da je ok. Jel to vama malo?? Eto mi kad ju pustim a spava po 4 sata 🤨😑😪
Nama je pedijatar rekao 3 puta na dan po 15 ponavljanja. To su vjezbe za kukove. Mojoj pase jer se lakse isprdi i manje ju zezaju plinovi i kakanje. Ako ukoci noge i neda, naravno da ju ne forsiram vec malo pricekam da mi da.
Moj se napinje svaki dan za kakanje pa mu rotiram nogice isto bar 1x dnevno tako
It’s a baby boy💙
Ma cirkusi medeni :) mi vjezbamo setnje dvaput na dan i stopamo koliko mali moze bit budan bez da place u kolicima :D kakvi su vasi vani?
Jutro.
Joj cini se da mali ima pocetak autop.dermatitisa.
Sve je izgl.ko osip od znoja,al jucer se doslo do naglog pogorsanja,crvena koza ..flekava puna pristica sitnih..lice vrat malo rukice..odma mi izg.ko neka alergija.Zvala sam dr,vidla je slike i tako mi rekla.Kaze ima to puno djece jos ako ima ko u obitelji..a s moje strane svi skoro nes..cak i ja imala ko mala tak neke osipe.Sad trebamo sve jace paziti,njega je zahtjevnija itd.Maa nadam se da mu nece to stalno buktati i da ce s vremenom proci tj.biti pod kontrolom.Dobili carobnu kremu sa malo kortiko i fenistin kapi da ga ne svrbi😑
Decko pije 4 vrste kapi😬😬😬
I tak..ako koja zna nesto vezano za taj dermatitis..kremica za inace…kaze dr od Mustele?
Cuvajte svoje bebice😘
Evo ja taman od dr i isto mi to rekla. Samo je kod nas hrpa malih sitnih, najviše između očiju, kreće prema tjemenu. Isto mi je preporucila te neke kreme za atopijsku kožu (!?).
. Evo i moje zalopojke. U 3 tjedna od zadnjeg pregleda dobila je 340g, od otpusta sveukupno 470. Kaže da je ok. Jel to vama malo?? Eto mi kad ju pustim a spava po 4 sata 🤨😑😪
Neverland, ako je 15g po danu, onda si u gabaritima. I ako dr.kaze da je ok,ne brini onda.. a i najbolji pokazatelj su pelene :)
Skoljka predivno, bit će pravi mali frajer 😎
.
Moj je po noći spavao super morala ga budit svaka 3 sata. Dok ga ja razbudim, pa on pojede, presvučem ga, onda izdajanje, praktičko ga opet moram buditi, baš sam iscrpljena jer po danu je bio druga beba. Nervozan, spavao neš sitno. Stalno na sisi il rukama, tak da po danu nisam ni izdajala.
Cure tiba kapi jel koristi tko ? Jel valja to sta ?
Mi koristimo više od tjedan dana , evo nakon dva i pol mj napokon smo bez grčeva.. sad se bojim prestat s njima da nam se opet ne jave.. mislim da ćemo potrošit bocu pa onda pauzu napraviti.. al ja ne dajem kako piše u uputama nego samo prije spavanja joj dam oko 10-12 kapi.
.
Sagi nemoj bit u bedu, ne dobivaju sve bebe jednako na težini..ai ako ćete davat dohranu pa nije kraj svijeta, jedan dva obroka neko vrijeme i onda ukinete, sve će to bit ok 😉
Aaaaaee2eeeeew2 moja mladja kcer je imala taj dermatitis i nama se sa dermatitisom pojavio i bronhitis valjda nije slucaj sa svima no eto mi smo to dobile.Nakon tri cetiri mjeseca bebe je lakse…nekad ce biti vise osipa nekad ce imat negdje po tijelu.
Poslije toga kad je imala pet godina smo isli na alergo test i na milijun stvari je alergicna mada ona bogu hvaal ne pije nista od lijekova.Eto ja sam se jako napatila do njene 4 godine sa svim tim..i onda kad sam uzela terapiju od travara 40 dana dan danas ne da nema ni nista kd toga nego nikad nije ni prehladu imala a sad joj je devet god 💪pa sretno nadam se da ce ti ostat samo na dermatitisu
Ajoj.Zao mi to cuti.Znam da je povezano sve to..nego..nama se sad desilo to da je dobio temp,jutros i otisli smo vadit krv,mokracu...ima urinoinfekciju..u bolnici smo😔😔😔.
Pretuzna sam..nadam se da ce mi moj andelek biti dobro🙏
Skupa smo 💙
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji