Malina super iskustva na terenu sam imala s tim. Meni ce ih sestra donjeti iz njemacke
Fever, koliko kutija mislis da je dovoljno? Ja rekla frendici da mi 2 posalje, sad si mislim da je to malo
Aaaaaee2eeeeew2 moja mladja kcer je imala taj dermatitis i nama se sa dermatitisom pojavio i bronhitis valjda nije slucaj sa svima no eto mi smo to dobile.Nakon tri cetiri mjeseca bebe je lakse...nekad ce biti vise osipa nekad ce imat negdje po tijelu.
Poslije toga kad je imala pet godina smo isli na alergo test i na milijun stvari je alergicna mada ona bogu hvaal ne pije nista od lijekova.Eto ja sam se jako napatila do njene 4 godine sa svim tim..i onda kad sam uzela terapiju od travara 40 dana dan danas ne da nema ni nista kd toga nego nikad nije ni prehladu imala a sad joj je devet god 💪pa sretno nadam se da ce ti ostat samo na dermatitisu
Cure da vam pokazem kako je ono crveno hrapavo izgledalo kod nas , ocistilo se u roku 2 dana uz bepanthen , pa da znate 😊 bilo je jako suho i nekad i vise crveno
https://ibb.co/Ryp2ywN
Napokon ni je stiglo 😃
.
Tiba kapi koristi Karla, pisala je jucer pa se vrati koju stranicu nazad procitat, veli da misli da joj pomazu
Napokon ni je stiglo 😃
.
Tiba kapi koristi Karla, pisala je jucer pa se vrati koju stranicu nazad procitat, veli da misli da joj pomazu
Preedivno 💙
Skoljka divno!
Malina i ja cu reci dvije kutije da mi pofura, to za pocetak, kad bude mal veci nece mu to ni pomagat kad krenu ostali zubi van
It’s a baby boy💙
Napokon ni je stiglo 😃
.
Prekrasno🤩
Napokon ni je stiglo 😃
.
Wauuu super mi je outfit 😍😍😍
Odakle si narucila?
I ja bih htjela tregerice za malog kad dode do krstenja🙈
Napokon ni je stiglo 😃
.
Wauuu super mi je outfit 😍😍😍
Odakle si narucila?
I ja bih htjela tregerice za malog kad dode do krstenja🙈
E bas sam smotana🤦♀️
Sad vidim da je next ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji