Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Lipanj 2020. 11:37

Fever

Malina super iskustva na terenu sam imala s tim. Meni ce ih sestra donjeti iz njemacke

Fever, koliko kutija mislis da je dovoljno? Ja rekla frendici da mi 2 posalje, sad si mislim da je to malo

My baby
    10. Lipanj 2020. 11:54

Aaaaaee2eeeeew2 moja mladja kcer je imala taj dermatitis i nama se sa dermatitisom pojavio i bronhitis valjda nije slucaj sa svima no eto mi smo to dobile.Nakon tri cetiri mjeseca bebe je lakse...nekad ce biti vise osipa nekad ce imat negdje po tijelu.
    Poslije toga kad je imala pet godina smo isli na alergo test i na milijun stvari je alergicna mada ona bogu hvaal ne pije nista od lijekova.Eto ja sam se jako napatila do njene 4 godine sa svim tim..i onda kad sam uzela terapiju od travara 40 dana dan danas ne da nema ni nista kd toga nego nikad nije ni prehladu imala a sad joj je devet god 💪pa sretno nadam se da ce ti ostat samo na dermatitisu

brankica09
    10. Lipanj 2020. 12:01

Cure da vam pokazem kako je ono crveno hrapavo izgledalo kod nas , ocistilo se u roku 2 dana uz bepanthen , pa da znate 😊 bilo je jako suho i nekad i vise crveno 
    https://ibb.co/Ryp2ywN

skoljka
    10. Lipanj 2020. 12:04

Napokon ni je stiglo 😃

Tiba kapi koristi Karla, pisala je jucer pa se vrati koju stranicu nazad procitat, veli da misli da joj pomazu

brankica09
    10. Lipanj 2020. 12:31

skoljka

Napokon ni je stiglo 😃
    .
    Tiba kapi koristi Karla, pisala je jucer pa se vrati koju stranicu nazad procitat, veli da misli da joj pomazu

Preedivno 💙

10. Lipanj 2020. 12:32

Skoljka, divno 💞

Fever
    10. Lipanj 2020. 12:37

Skoljka divno!
    Malina i ja cu reci dvije kutije da mi pofura, to za pocetak, kad bude mal veci nece mu to ni pomagat kad krenu ostali zubi van

It’s a baby boy💙

Jahanara
    10. Lipanj 2020. 12:37

skoljka

Napokon ni je stiglo 😃
    .

Prekrasno🤩

• MiniMa
    10. Lipanj 2020. 12:53

skoljka

Napokon ni je stiglo 😃
    .

Wauuu super mi je outfit 😍😍😍
    Odakle si narucila?
    I ja bih htjela tregerice za malog kad dode do krstenja🙈

• MiniMa
    10. Lipanj 2020. 12:54

MiniMa

skoljka

Napokon ni je stiglo 😃
    .

Wauuu super mi je outfit 😍😍😍
    Odakle si narucila?
    I ja bih htjela tregerice za malog kad dode do krstenja🙈

E bas sam smotana🤦‍♀️
    Sad vidim da je next ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.