Corinne ja sam jaje uvela tek sa sest i pol al nisam odvajala nis prije tog nisam uvela jaje a ti mozes odvojit jaje ja iskreno nisam ni s jednom
Otkrila sam sto Roko hoće jesti!! Rižine pahuljice s bananom, a danas sam mu u to uspjela uvaliti i jabuku! Ajde napokon! Pojeo je 20tak žličica.
.
Cimet se isto uvodi 3 dana?
.
Jel itko krenuo s jajima!?Ja sad imam domaćih 20 komada, al mi smo tek na početku pa ne znam dal da ih uvodim među prvim namirnicama ili ne. Znam da ide prvo žumanjak..
Ja sam ti danas prvi dan, stavila sam joj malo onako na vrh zlicice, sutra cu malo vise, mislim da je isto 3 dana ko ostale namirnice 🤷♀️
Mi smo popodne obavili pedijatra. Kaze da lijepo napreduje, tak da sve super. Sad je 6900g i 67,5cm.
Ja starijem isto nisam odvajala. Dala sam mu čitavo jaje, ali tek s 10 mjeseci.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mi smo popodne obavili pedijatra. Kaze da lijepo napreduje, tak da sve super. Sad je 6900g i 67,5cm.
Super, bravo.
Mi sutra imamo pregled i cijepljenje popodne.
Tea33 dobrodosla!🤣🤣
.
Mmammaa bravo za dobar pregled😀
.
Prije pola sata sam skuzila da mi u masini stoji oprana roba od jutros🤦♀️
.
Sagi sretno sutra na pregledu i pikici! Al tipkamo se mi jos nocas😅🙈
Corinne mi smo papali kajganu! Ja idem po blw sistemu pa dajem vise manje sve, bez soli, secera itd, nema uvodenja. Mislim da je to V bila najdraza papica cak. Medija pedijatri govore uvijek s 4mj dohrana, ali evo mi smo cekali do 6mj, ne moras zuriti, mozes i sa 4 i pol ili 5 mj..Jahanara ja imam foru za nosiljku da obucem vestu na cif od decka pa prek njega i nosiljke zakopcam, a imam i kaput koji je siri pa cu to kad bude hladnije.. bude fino toplo i meni i njemu!
Beba V. ❤
Ma necu nista specijalno na svoju ruku, cak sam nasla neku fora vjezbu prililom presvlacenja, ne moze mu odmoci. Nabavila sam broj od fizijatrice pa cu ju nazvati, mada mi je malo neugodno jer su na vratima pisala dva imena i natpis: DO DALJNJEG NA BOLOVANJU. Mozda da joj posaljem sms prvo 🤔
A joj trebali su neku zamjenu ,vj.nemaju mozda nikog na raspolaganju🤔😑
Probaj sms
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Jahanara hvala, da, pedijatar radi popodne tak da e svakako čujemo 😁
I moj je stajao jedno vrijeme u mašini, al ne baš cijeli dan 😂
Tea33 dobrodošla, nadam se da ćeš biti aktivna sad kad si nam se pridružila 🤭😛
Libica kak ide s blw-om, mali hoće papati sam? Meni gag refleks zvuči strašno, mislim da bi se uspaničila 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji