Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    28. Listopad 2020. 08:17

E sad dobro jutro, ima li te kave? Ja sam ljena ka kuhat, 😁

Eco ne sjecam se kad sam ga nocas cula da se igra, jedva se digla vrtilo mi se, digla ga iz krevetica on se smije. Sojila ga i on se nastavio igrati ali cini mi se da nije dugo i zaspao na stomaku🙄 i evo prije pola sata se probudio, uh dobro je ipak bolja noc od predhodnih. 

Mom
    28. Listopad 2020. 08:39

Jahanara

Nocna zakazala nadam se da je spavanje razlog. Probudi se u 4.45 i kao to je to. Nunamo se na lopti i nadam se spavancu.
    .
    Dnevna spavanja moj najbolje odradjuje u kolicima, bez problema po 2 sata odspava. Al ne mozemo svaki dan van zbog kise.
    .
    Kako se bebe treba obuci za nosiljku kad je hladno? Jakna se oblaci ili ne?

Hej Jahanara, kad je jako hladno, pričamo o pravoj zimi, imaš jaknice tzv. covere za nosiljke koji se vežu preko nosiljke i bebe. Ima za kupiti samo cover koji je vjetronepropusan i vodonepropusan i unutarnji flis koji je odvojiv od toga.
    Pogledaj malo na Faceu, Dolisa ih ima, ja sam od njih uzela. 

• Sancy3
    28. Listopad 2020. 08:46

Jahanara

Skoljka nisam mango uvela. Jabuka, kruska, sljiva i sad banana.
    .
    Koja ono brise pod 3 put dnevno,Sanja🙈? Upravo zavrsila sa brisanjem, al sam sad mirna par dana🤭

Dada ta sam😂😂

28. Listopad 2020. 09:22

Jutro, eto nas s pikice, spavamo. Noc sa jedno 4-5 sisanja al ok, budni od pola 7, ja valjda od 5.
    Nije plakao kod pikice ni kod pregleda, dobio je u 2 tjedna 0 grama 😂 tezak 8350g, duzina 68,5cm. Generalno sve ok, jedino sumnja na puknutu kljucnu kost 🤦🤷🙄😐 dakle on odmalena nekako PONEKAD vija lijevu ruku prema unutra, ili samo saku nekad. I muz i ja smo to primjetili malo bolje prije cca mj dana, al kao nije nista jer se normalno odize i sve, prima igracke i slicno, ima hvat. Jos mu je nekad palac unutra, al boze moj. I cak na toj lijevoj ruci ima slauf vise na bicepsu. Evo nezz sto misliti, dobili uputnicu za fizijatra koji je na bolovanju do daljnjeg, nezz je li nam zg opcija posto on vristi u AS za poludit 🤦

Jahanara
    28. Listopad 2020. 09:31

Mom hvala na info! Potrazit cu malo po internetu.🤗
    .
    Malina to jos od poroda? Imate nekog privatnika kod sebe da jos pregleda?

skoljka
    28. Listopad 2020. 09:37

Jahanara

.
    Koja ono brise pod 3 put dnevno,Sanja🙈? Upravo zavrsila sa brisanjem, al sam sad mirna par dana🤭

Sta nije da Anita brise pod 3 puta dnevno 🤦🏻‍♀️😵😵😵
    Evo ja od jucer razmisljam kako trebam usisat i pobrisat pod, ali jos uvijek samo razmisljam😂

skoljka
    28. Listopad 2020. 09:39

Mellorine

Jutroo, evo skuham ja kavu nije problem, meni io ako uvijek treba 😂😂😂 evo i mama mi veli da pa kad ce ona vise bolje spavati, a reko bome neznam oce jednom valjda.
    Skoljka pa sto ima veze sto je na trbuhu zaspao, veliki je on
    Jahanara možeš i suhe smokve i marelice isto su super za probavu.
    Malina sretno

Ma nema veze, neka je, nego nije nikad pa se cudim

skoljka
    28. Listopad 2020. 09:41

Sanja89

Jahanara

.

Dada ta sam😂😂

A ipak si ti 😎

skoljka
    28. Listopad 2020. 09:45

Malina bravo za bebaca sto je bio dobar na pregledu. A jbm pa kako sad to, jel to kao od poroda ili poslije. Mozda se zato onak izvije kad spava pa se ne moze prebaciti. Jesi pitala, ili cekas misljenje fizijatra? 

Vaki
    28. Listopad 2020. 09:52

Jahanara

.

Di tako rano s kućanskim poslovima? Odmori malo... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.