I jutro, ☕ kuhana, već se hladi 😁
.
To prvo spavanje je bilo nekih 8 sati u komadu, tak da super. Nakon toga par buđenja, nunanje pa spavanje 5,10 min. Jedno je bilo od pol sata. Al dobre je volje, ostavila sam ga još u krevetiću s glazbom da se igra, maloprije mu se smilovala konačno i uzela ga 😁
Nocas prvo spavanje u komadu. Izdrzala je do 5:30h, a onda plac pa papanje i spavanje do sada. Ja sam zadovoljna 👍
Jutroo
Sagi i mmamma pa odlicno spavanje kod vas i ja bii 😂😂 ali ok ipak smo imali malo manje buđenja nego zadnjih noci.
E danas bi i ja mogla tako kajganu napraviti, ali tamo negdi poslije prve kasice za slucaj da ne pojede bas. E a jucer pa ona bi jela kad god vidi nekog da jede pa bit ce da njoj vise toga treba. Evo nas neki raspored noc i ujutro cica, oko 9 vocno-zitna kasica, oko 12 cica, oko pola 3 povrtno il povrtno-mesna kasica pa malo cice negdi između pa oko 6 griz il palenta sa malo voca pa 8/pola 9 cica.
Jutro! Moze minimalno 3 litre kave za mene🙄☕☕
Ne znam sta je ovo nocas bilo. Do ponoci se budio valjda 12 puta. I nakon toga cesto, al ne bas svakih 15 min. I cijelo vrijeme uuuuu. Kao da ga nesto bolilo. Pojma nemam.
Ne ponovilo se.
Jutro 😊
Kod nas noć tako tako, konačno budjenje u 6h, ipak bolje nego 5h 🙈 Pričala je do 6:45 pa smo se onda digle... Zaspala sad u 9 opet 😴
Ja ću danas uvesti proso, dajte pliz neku ideju s čime da ga kombiniram? Uveli smo batat, b.tikvu, krušku i jabuku.
Budna od pola 5, isto milijun budenja.
.
Cula sam se s tetom za vjezbe, ona nije fizijatrica, jedina fiz.je na bolovanju i nece se vise vracati, a pogledat ce ta teta onda bebača. Rekla da moguce da nesto ne stima jer ne voli kolica ni auto.
.
Jeli palentu i jabuku, tak tak!
.
Sad cemo u drugi spavanac, nadam se duzi,a ja narucila glupaca gablec za 11-12h 🤦
Sortiraj odgovore
Najstariji