Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medija5
    28. Listopad 2020. 13:25

Anita91 pa moja cak dobija i viska kilaze za mjesec dobija do 1kg 1500 tako da nije problem uopste to🤣❤️A ima tu uvijek neko da mi pomognee ali nije mene strah oko toga moja mama ima nas 6 ja sam najstarija mama mi je jako mlada ima 36 godina pa baka heheh odgojila sam 3 mlade sestre i brata tako da znam sve oko djece ali ipak kad imas svoje uvijek mislis da nesta bebi fali i da mozes biti najbolja mama razumijete me naravno😘😘

medija5
    28. Listopad 2020. 13:26

A evo moja malecka je zaspala sad da iskoristim pa da ocistimo napraviti za jestiii pa mozda malo u setnju inace ova situacija sa koronom me jako merviraaa🤦🏽‍♀️❤️Sta vase bebice rade kako ste vi mamice?? 

Hany92
    28. Listopad 2020. 13:33

Malina mozda bolje ne po netu gledati vjezbe nama fizijatrica ful to istaknula jer kao svaka beba je individua i ako te vjezbe nisu bas za nju moze joj biti samo gore.Sad ti vidi 🤷‍♀️Mi idemo u vinogradsku svaka dva tj.I doma moram 🙂Super je tezine i duzine,bravo za pikicu!nek prode bez temp

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

28. Listopad 2020. 17:05

Ma necu nista specijalno na svoju ruku, cak sam nasla neku fora vjezbu prililom presvlacenja, ne moze mu odmoci. Nabavila sam broj od fizijatrice pa cu ju nazvati, mada mi je malo neugodno jer su na vratima pisala dva imena i natpis: DO DALJNJEG NA BOLOVANJU. Mozda da joj posaljem sms prvo 🤔

Tea33❤️❤️
    28. Listopad 2020. 17:27

Medija odakle si ti?

skoljka
    28. Listopad 2020. 17:34

Tea33❤️❤️

Medija odakle si ti?

Ma samo sam te cekala 😁😁

Tea33❤️❤️
    28. Listopad 2020. 17:41

Skoljka🤣🤣

skoljka
    28. Listopad 2020. 17:42

medija5

Anita91 pa moja cak dobija i viska kilaze za mjesec dobija do 1kg 1500 tako da nije problem uopste to🤣❤️A ima tu uvijek neko da mi pomognee ali nije mene strah oko toga moja mama ima nas 6 ja sam najstarija mama mi je jako mlada ima 36 godina pa baka heheh odgojila sam 3 mlade sestre i brata tako da znam sve oko djece ali ipak kad imas svoje uvijek mislis da nesta bebi fali i da mozes biti najbolja mama razumijete me naravno😘😘

Pa ti izgleda bolje znas sa djecom a od nas trazis savjete 😂,.  Bome puna vas kuca, malenoj nece biti dosadno 👍🏻😁

To ti je pedica rekla da krenes sa 4 mjeseca jer ste na AD. Mozes ti tad krenuti ali ni nemoras kad vec lijepo dobiva, sama procjenis sto je najbolje za tvoju bebu. 

Sanja ti je objasnjavala kako se krece sa dohranom a ja cu ti staviti sliku kako sam ja krenula, pa mozda ti bude jasniji malo taj princip uvodjenja namirnica po tri dana. Mozda ti nisi tako radila sa svojim sestrama ili bracom koje si odgojila, mozda se tad nije tak radilo, ali sad se ovako radi ko hoce naravno. 
    Nasa My baby bi rekla :ja nisam moderna mama, ja to po starinski 😂😂

Tea33❤️❤️
    28. Listopad 2020. 18:01

Medija je nestala nema wifija pored toliko ljudi🤣

Corinne
    28. Listopad 2020. 18:21

Otkrila sam sto Roko hoće jesti!! Rižine pahuljice s bananom, a danas sam mu u to uspjela uvaliti i jabuku! Ajde napokon! Pojeo je 20tak žličica.  
    .
    Cimet se isto uvodi 3 dana?
    .
    Jel itko krenuo s jajima!?Ja sad imam domaćih 20 komada, al mi smo tek na početku pa ne znam dal da ih uvodim među prvim namirnicama ili ne. Znam da ide prvo žumanjak.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.