Cao cure! Mi se vratili kuci pa da vam se javim. Put prosao dobro, ali bebi promjena mjesta bije odgivarala niti je spavao a sa tim ni ja, ko zombi sam, nadam se da ce nocas biti bolje 🙄
Cao cure! Mi se vratili kuci pa da vam se javim. Put prosao dobro, ali bebi promjena mjesta bije odgivarala niti je spavao a sa tim ni ja, ko zombi sam, nadam se da ce nocas biti bolje 🙄
Ja nisam zapamtila gdje ste bili? 🤦♀️
Kod mojih u Bosni inace zivim u Cg, trebali do nedjelje ali nisam mogla vise, mislila odmoricu a mali se nije odvajao od mene 🙄
Mi došli od pedijatra, ima 68.5 cm i 6905g.
Znači 765g u skoro 2 mjeseca, al pedijatar kaže da je to ok 🤷♀️
Malo je plakao, dosta smo čekali jer su imali hitan slučaj s nekom bebicom i čekali hitnu.
I sveukupno kaže da je on zadovoljan kako se razvija 🙂
I pitala ga za dohranu i onda je taman došla hitna pa mi je samo rekao možete polako krenuti , htjela sam to malo prokomentirati, al ok. Za tjedan, dva krećemo 😎
Kod mojih u Bosni inace zivim u Cg, trebali do nedjelje ali nisam mogla vise, mislila odmoricu a mali se nije odvajao od mene 🙄
Da, nema odmora nigdje 🤦♀️
Držim 🤞da se brzo vratite u normalu.
Tea33 ja nemam potrebe nikoga provocirati niti su moje poruke isle na to da ja vas provocircam jednostvno imam prava kao i sve ostale da se vama prikljucim nema problema ako smetam ja mogu prestati ovdje pisati zaista nikom nista ruzno nisam mislila ako sam pitala pitanja koja stvarno nisam znala mamu mgu pitati ali sta fali da se i sa vama malo podruzim😘zaista neznamo se ali nisam tip osobe koje bi provocirala
Sagi i ja cu isto tako brzo, poceo je bas da gleda i grabi rukom, prije neki dan je zgrabio kafu na bijeli kombinezon i sve razlio... Sreca nije bila vruca
Sagi i ja cu isto tako brzo, poceo je bas da gleda i grabi rukom, prije neki dan je zgrabio kafu na bijeli kombinezon i sve razlio… Sreca nije bila vruca
🤦♀️I moj već par tjedana tako gleda u nas kad jedemo, mislim da je spreman 🙂
Inače sestra od pedijatra mi je rekla da nam nek ovo s hitnom bude pouka, da su roditelji mjerili s dogitalnom bebi temp i nije imala više od 37.2,3 a kod njih 40 i imala one konvulzije. A na dodir nije bila vruća 😮 veli uvijek kad su nam čudni mjeriti temp. baš sam pitala za ovaj Braunov koji par nas ima, rekla je može bit pokazatelj da postoji temp, al izmjerite u guzi i s običnim dok je sumnjivo.
Tea33 a i posto te toliko zanima stq mi je telefonom prosula mi se kava po tel pa displej slabo radi i šteka treba mu par min dw se upali i da se ucitaju poruke uopste .
Sortiraj odgovore
Najstariji