Malina08 - tako su povrijedili malog od sestrične kod poroda, ali su to odmah primijetili pa je nosio neki povez.
Mislila sam da je Oskar čak i teži, ali gimnastika ga je izdužila.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Skoljka nisam mango uvela. Jabuka, kruska, sljiva i sad banana.
.
Koja ono brise pod 3 put dnevno,Sanja🙈? Upravo zavrsila sa brisanjem, al sam sad mirna par dana🤭Di tako rano s kućanskim poslovima? Odmori malo…
Ak ne napravim ujutro onda nista od tog. A brisem ga vec danima🙈 ne znam kako vi al ja nista ne stizem, a non stop sam u pokretu.
.
Evo frajer je odspavao 40min i to je to.
.
Super je jeo-pola banane, pola kruske, jedna suha sljiva, proso sa 60ml AD. Bilo je 150gr, ostale 4 male zlicice.
Sutra nova namirnica, samo ne znam koja😅
.
Mellorine kupit cu u DMu smokve i marelice kad budemo isli pa cu onda njih uvesti. Isla sam radit narudzbu iz DMa al pola tog sto koristim nema🤦♀️ nije raspolozivo, neke stvari vec tjedan dana nisu raspolozive.
Ah nazalost mislim da nema privatnika ovdje :(
Posaljem vam slikicu na vocap kako je on inace.
.
Primjetili smo samo muz i ja, i to cak nismo bili sigurni jel umisljamo ili ne. Normalno drzi igracke, zvace tu saku, cupa za kosu, spava u svim pozama.
.
Skoljka, ne bih rekla da se zbog ramena ne prebaci nazad na ledja, teska je to radnja, a tek je krenuo.
.
Pogledat cu neke vjezbe na yt pa cemo smisliti sto dalje.
Skoljka i ja samo razmišljam 😁
Jahanara ni ja ne stignem pola toga što isplaniram, zaključak je da previše planiram 😂
Malina bravo za malca. A đizs, ne kužim kak pedijatar do sad nije primijetio 🤷♀️
Skoljkai ja samo razmišljam 😁
Jahanarani ja ne stignem pola toga što isplaniram, zaključak je da previše planiram 😂
Malinabravo za malca. A đizs, ne kužim kak pedijatar do sad nije primijetio 🤷♀️
Nemam pojma, valjda su mali pa stisnute sake pa ne znam. Kazem, nije ni ona sigurna jer je malo normalno, malo ne. Doslovno ne mogu ni jednu sliku iskopati gdje bi se dalo nesto naslutiti.
.
Moj spava vec 2h 🧐 imali smo 10,5h nocnog spavanja, zapisat cemo u biljeznicu za daljnje istrazivanje 😁
Skoljka da znam ali moja jos nikad nije povratila pa me zanima da li da ostanem na sensitive ili prjdem na 1
Skoljka da znam ali moja jos nikad nije povratila pa me zanima da li da ostanem na sensitive ili prjdem na 1
Pa ne treba tebi NAN za bebe koje povracaju, ili nastavi koristiti taj koji koriatis jer je on za probavu ili mozes preci na obicni NAN1.
.
Sta ti nisi pisala da ti beba ima 3 i pol mjeseca, rano ti je sa krutu hranu jos. Nemoj se zuriti, ima vremena kad ce jesti.
Skoljka uskoro puni 4 , 9.10 doktorica mi rekla da krenem od 4 mj davati hranicu
I ja sam frik za podove, ja svoje perem cak s plivaseptom, muz se samo kriza kad me vidi 🙈😂.
Medija kako ti beba inace napreduje s kilazom? Najbolje da se prvo posavjetujes s pedijatricom oko pocetka kasica, meni je npr pedijatrica savjetovala da krenemo sa 4 mjeseca jer mi beba nije pretjerano dobivala na tezini, ona ce ti rec i s cim je najbolje krenuti i tako dalje. Jel imas mozda nekog od svojih da ti pomogne?mama,baka?
Sad vidim da ti je rekla pedijatrica 😊.
Ugl, mi smo danas imale zobene s cimetom i bilo joj je fino 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji