Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    28. Listopad 2020. 06:45

Katja ak nista drugo uzet cemo neciju(muz,mama...) vecu jaknu pa cemo nositi🤭

skoljka
    28. Listopad 2020. 07:00

medija5

Sanja89

medija5

Sanja89

medija5

Cao mamicee kako ste sta raditeee❤️🥰evo da vas pitam posto vasi vec jeduu pa ja bi pocela uskoroo da mi da jos koja savjet sta bi dala prvo i na kakav nacin koliko g i tako dami malo vise napisite o tome mlada sam mama imam 18 godina pa sve prvo za mene hvala bogu pa imamo ovaj forum da se mozemo posavjetovat heheh💞i na koji nacin npr mi bi poceli rucak prvo znaci u koliko sati ste prvo pocinjali i kada onda mljeko dati ponovo pa veceru i na kraju kako ste mavece mljeko i zitnu kasu cula sam jel? Da bebu duze drzi navecer. Hvala vam drage moje😚
    Kreni prvo s tikvicom, tikvom, batat mozda, izbjegavaj mrkvu i krompir u pocetku zbog zatvaranja i skroba, svaku namirnicu uvodis 3 dana(za pocetak po par zlica netreba ti odredena gramaza) nakon sto prvu namirnicu uvedes druga ide odmah u kombinaciji s prvom nije ju potrebno zasebno uvoditi i tako radis s drugom, trecom, petom… Ja se osobno drzim da dam obrok do 12h posebno kod uvodenja novog jer postoji mogucnost zakasnjele reakcije, obrok se smatra uvedenim onda kad postignete odredenu gramazu i da ne trazi mlijeko nakon obroka, naravno u pocetku ces mu nudit bocu odmah nakon jela da si beba namiri kolko fali, do vecere imas jos dosta vremena tek ste na pocetku pa pomalo… Sa svakim obrokom funkcioniras na isti nacin malo po malo i postepeno, sama ces procjenit kad ste potpuno zamjenili bocu s obrokom, nekima ide brze nekima treba dosta ali ne forsiras nista…
    Hvala punooo draga😘😘
    Popratila sam da muku mucite s kakanjem dakle ni banana ti nije na popisu prvih jer zatvara pa s obzirom da postoji problem posebno obrati paznju pri odabiru… I posto ti je beba na formuli dobro je naglasit da nemoras radit onaj prelazak nakon 6mj s 1 na 2..ako bebi naravno odgovara ovo mlijeko
    Da naravnoo za bananu znam dacu naravno sljivuu 😂😘a mljeko pije NUN sensitive to ja mislim da se i koristi uvijek ne menja se jer nema NuN 1 NUn2 kako ja znam?

Imas NAN Sensitive (on je za bebe sa osjetljivom probavom) , NAN1, NAN2, NAN3, NAN za bebe koje povracaju, ugl imam puno vrsta jos. Ja sam koristila NAN Sensitive do 4 mjeseca i presla na NAN1.

Kad ces imat vremena malo u nazad iscitaj forum sto smo pisale, vec smo mnogo puta pisale o pocetku dohrane i kako uvoditi namirnice. Evo i sanja ti je ukratko i lijepo objasnila. 👍🏻👏🏻

skoljka
    28. Listopad 2020. 07:02

Jahanara

Jutro!
    Mi smo se ununali i evo maloprije se probudili.
    .
    Tak sam i mislila za jaknu. Odlicna mi je ona tvoja, sve se nadam da ce biti u katalogu i ove godine.
    .
    Danas cemo za dorucak sljivu,krusku,bananu i proso.

E jesi pisala da si mango uvela,, ugl super ti je komb banana i mango sa nekom zitaricom

mom3
    28. Listopad 2020. 07:05

skoljka

mmammaa

Taj flips od Lina je dobar. Moja starija ga obozava, a meni je kao stiropor 🤷‍♀️ Barem nema nikakvih aditiva. 100% kukuruz.
    Dala mu sad, stavio u usta, bljaaa, izlomio ga i bacio, pa ja pojela 🤪bas kao stiropor

Moja ga je prvi put jela tek nakon godinu dana pa joj je mozda zato bio fin. Daj mu vremena, mozda mu je jos prerano za to 🤷‍♀️

skoljka
    28. Listopad 2020. 07:06

E sad dobro jutro, ima li te kave? Ja sam ljena ka kuhat, 😁

Eco ne sjecam se kad sam ga nocas cula da se igra, jedva se digla vrtilo mi se, digla ga iz krevetica on se smije. Sojila ga i on se nastavio igrati ali cini mi se da nije dugo i zaspao na stomaku🙄 i evo prije pola sata se probudio, uh dobro je ipak bolja noc od predhodnih. 

Jahanara
    28. Listopad 2020. 07:20

Skoljka nisam mango uvela. Od voca jabuka,kruska,sljiva i bananu uvodimo.

Jahanara
    28. Listopad 2020. 07:22

Skoljka nisam mango uvela. Jabuka, kruska, sljiva i sad banana.
    .
    Koja ono brise pod 3 put dnevno,Sanja🙈? Upravo zavrsila sa brisanjem, al sam sad mirna par dana🤭

Jahanara
    28. Listopad 2020. 07:23

Pisalo mi je da nije poslana poruka i sad kad sam napisala novu vidim da je prosla i prva, zato dupla😅
    .
    Malina sretno danas sa pikicom!

28. Listopad 2020. 07:34

Jutroo, evo skuham ja kavu nije problem, meni io ako uvijek treba 😂😂😂 evo i mama mi veli da pa kad ce ona vise bolje spavati, a reko bome neznam oce jednom valjda.
    Skoljka pa sto ima veze sto je na trbuhu zaspao, veliki je on
    Jahanara možeš i suhe smokve i marelice isto su super za probavu.
    Malina sretno

sagi
    28. Listopad 2020. 08:08

Meni se on ujutro kod dojenja pokakao i onda ga više nisam ni pokušavala uspavljivat jer sam znala da niš od toga. Igrali smo se, sad je opet na sisi pa će valjda zaspat.
    Jahanara da, nije baš jako debela ta jakna, al bit će ok za temperature kad ga mislim šetat 😁
    Katja mislim čak da sam negdje čitala da se ni ne preporuča jakna, isto ko za u autosjedalicu 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.