Tea33 iz slovenije sam draga :) a mislim da nema potrebe tako pricati da sam nestala jer ima toliko ljudi ipak sam se opisala i rekla vam nesta o meni ja mislim da je ljepo imati toliku porodicu :* hvala ti ipak😘
Skoljka daa draga hhhahazaista znam sve oko beba prvi put sam je i ja okupala i sve sama tako da nije pr samo te neke stvari koje nisam ja brinula oko toga kad sam cuvala svoje seke i brata vec je mama i onda nez jos neke stvari hehe😘hvala na fotografiji zaista ce mi pomocii 🎀 i ja se izvinjavam jer nisam tolko cesto tu ali tel mi je malo u kvaru pa jedva udjem a i posla imam preko glave svaki dan isti hahah🤣🤣🤣
Medija a vjerujem da imate posla preko glave preko dana navecer i ako imas vremena onda dijete jelda?Iz kojeg mjesta u Sloveniji?I naravno da je lijepo imat veliku obitelj pogotovo ako ti mogu posluzit u necemu😁.Jbg mi smo ti tu na forumu i sramezljive i neradnici mi stignemo tipkat citav dan🤣🤣nemamo pametnijeg posla sav nam posao u kuci nije po kvartu🤣
Tea33 draga moja ovo nije mjesto gde mozes nekoga dirati ja nist ruzno nisam rekla osim to da nas ima malo vise a ti neznam zasto si se zakacila za mene zaistamislim stvarno jako ruzno ponasanje niko tebi nije rekao da ne radis nista po citav dan citaj sta sam napisala nista ruzno stvarno jednostavno ja nemogu nekada uci ovde jer kao sto sam rekla tel u kvaru i ako to ti nemozes razumit tvoja stvar ali vidim da me i ponizivas cim pominjes kvart i drage moje jesam li ja sta rizno ovoj zeni rekla? Nebitno ovo je mjesto gde se siri ljubav prema nasim bebama ja se zaista necu svadati sa nekim koga ne poznajem .
Tea33 imaju uglavnom poruke gde si ti mene pocela provocirati prvo pitanje odakle si pa onda nestala zbog wifija i toliko ljudi mislim sta sam ja tebi uopce rekla nismo se nikada ni pisale ovde .
Tea33 draga moja ovo nije mjesto gde mozes nekoga dirati ja nist ruzno nisam rekla osim to da nas ima malo vise a ti neznam zasto si se zakacila za mene zaistamislim stvarno jako ruzno ponasanje niko tebi nije rekao da ne radis nista po citav dan citaj sta sam napisala nista ruzno stvarno jednostavno ja nemogu nekada uci ovde jer kao sto sam rekla tel u kvaru i ako to ti nemozes razumit tvoja stvar ali vidim da me i ponizivas cim pominjes kvart i drage moje jesam li ja sta rizno ovoj zeni rekla? Nebitno ovo je mjesto gde se siri ljubav prema nasim bebama ja se zaista necu svadati sa nekim koga ne poznajem .
Vrti mi se u glavi 🤯🤪🤯
Draga moja Medija ja se nisam zakacila na tebe nit te provociram nego je stvar u sljedecem.Javis se na forum iz cista vedra neba,sa nekim pitanjima nama koje se vec godinu dana dopisivamo i tvoje poruke nekad zvuce provokacija trazis nas savjete a sama si rekla da si odgajala bracu i sestre.Naravno da smo sumnjicave kad nam postavljas neka pitanja a ja vjerujem da ti je mama blizu pa ti moze objasnit neke stvari,mame koje se tu javljaju vecinom nemaju nikakve pomoci pa traze pomoc ja npr imam troje djece i nijednu curu ne trazim savjet jer sam vec dvije odgojila.Iskreno tvoje poruke izgledaju kao provokacija a shvatila si kako se mi ovdje dopisujemo.Vjerujem da nekad ne kuzis zajebanciju jer ti je 18 godina
Medija a zasto ti je mob u kvaru ako se smije pitat? Nemoj bit nabrijana samo te pitam
Medija a zasto ti je mob u kvaru ako se smije pitat? Nemoj bit nabrijana samo te pitam
Medija - nemoj se ljutiti na Teu. To je naš način zafrkancije. Sve se tako podbadamo jer nam je to fora.
Uglavnom, ako krenete uskoro s dohranom onda nemoj malenoj dati više od 2 do 3 žlice. Postepeno povećavaju da ju ne bi mučila buša.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji