Cao mamicee kako ste sta raditeee❤️🥰evo da vas pitam posto vasi vec jeduu pa ja bi pocela uskoroo da mi da jos koja savjet sta bi dala prvo i na kakav nacin koliko g i tako dami malo vise napisite o tome mlada sam mama imam 18 godina pa sve prvo za mene hvala bogu pa imamo ovaj forum da se mozemo posavjetovat heheh💞i na koji nacin npr mi bi poceli rucak prvo znaci u koliko sati ste prvo pocinjali i kada onda mljeko dati ponovo pa veceru i na kraju kako ste mavece mljeko i zitnu kasu cula sam jel? Da bebu duze drzi navecer. Hvala vam drage moje😚Kreni prvo s tikvicom, tikvom, batat mozda, izbjegavaj mrkvu i krompir u pocetku zbog zatvaranja i skroba, svaku namirnicu uvodis 3 dana(za pocetak po par zlica netreba ti odredena gramaza) nakon sto prvu namirnicu uvedes druga ide odmah u kombinaciji s prvom nije ju potrebno zasebno uvoditi i tako radis s drugom, trecom, petom… Ja se osobno drzim da dam obrok do 12h posebno kod uvodenja novog jer postoji mogucnost zakasnjele reakcije, obrok se smatra uvedenim onda kad postignete odredenu gramazu i da ne trazi mlijeko nakon obroka, naravno u pocetku ces mu nudit bocu odmah nakon jela da si beba namiri kolko fali, do vecere imas jos dosta vremena tek ste na pocetku pa pomalo… Sa svakim obrokom funkcioniras na isti nacin malo po malo i postepeno, sama ces procjenit kad ste potpuno zamjenili bocu s obrokom, nekima ide brze nekima treba dosta ali ne forsiras nista…
Hvala punooo draga😘😘
Cao mamicee kako ste sta raditeee❤️🥰evo da vas pitam posto vasi vec jeduu pa ja bi pocela uskoroo da mi da jos koja savjet sta bi dala prvo i na kakav nacin koliko g i tako dami malo vise napisite o tome mlada sam mama imam 18 godina pa sve prvo za mene hvala bogu pa imamo ovaj forum da se mozemo posavjetovat heheh💞i na koji nacin npr mi bi poceli rucak prvo znaci u koliko sati ste prvo pocinjali i kada onda mljeko dati ponovo pa veceru i na kraju kako ste mavece mljeko i zitnu kasu cula sam jel? Da bebu duze drzi navecer. Hvala vam drage moje😚Kreni prvo s tikvicom, tikvom, batat mozda, izbjegavaj mrkvu i krompir u pocetku zbog zatvaranja i skroba, svaku namirnicu uvodis 3 dana(za pocetak po par zlica netreba ti odredena gramaza) nakon sto prvu namirnicu uvedes druga ide odmah u kombinaciji s prvom nije ju potrebno zasebno uvoditi i tako radis s drugom, trecom, petom… Ja se osobno drzim da dam obrok do 12h posebno kod uvodenja novog jer postoji mogucnost zakasnjele reakcije, obrok se smatra uvedenim onda kad postignete odredenu gramazu i da ne trazi mlijeko nakon obroka, naravno u pocetku ces mu nudit bocu odmah nakon jela da si beba namiri kolko fali, do vecere imas jos dosta vremena tek ste na pocetku pa pomalo… Sa svakim obrokom funkcioniras na isti nacin malo po malo i postepeno, sama ces procjenit kad ste potpuno zamjenili bocu s obrokom, nekima ide brze nekima treba dosta ali ne forsiras nista…Hvala punooo draga😘😘
Popratila sam da muku mucite s kakanjem dakle ni banana ti nije na popisu prvih jer zatvara pa s obzirom da postoji problem posebno obrati paznju pri odabiru... I posto ti je beba na formuli dobro je naglasit da nemoras radit onaj prelazak nakon 6mj s 1 na 2..ako bebi naravno odgovara ovo mlijeko
Cao mamicee kako ste sta raditeee❤️🥰evo da vas pitam posto vasi vec jeduu pa ja bi pocela uskoroo da mi da jos koja savjet sta bi dala prvo i na kakav nacin koliko g i tako dami malo vise napisite o tome mlada sam mama imam 18 godina pa sve prvo za mene hvala bogu pa imamo ovaj forum da se mozemo posavjetovat heheh💞i na koji nacin npr mi bi poceli rucak prvo znaci u koliko sati ste prvo pocinjali i kada onda mljeko dati ponovo pa veceru i na kraju kako ste mavece mljeko i zitnu kasu cula sam jel? Da bebu duze drzi navecer. Hvala vam drage moje😚Kreni prvo s tikvicom, tikvom, batat mozda, izbjegavaj mrkvu i krompir u pocetku zbog zatvaranja i skroba, svaku namirnicu uvodis 3 dana(za pocetak po par zlica netreba ti odredena gramaza) nakon sto prvu namirnicu uvedes druga ide odmah u kombinaciji s prvom nije ju potrebno zasebno uvoditi i tako radis s drugom, trecom, petom… Ja se osobno drzim da dam obrok do 12h posebno kod uvodenja novog jer postoji mogucnost zakasnjele reakcije, obrok se smatra uvedenim onda kad postignete odredenu gramazu i da ne trazi mlijeko nakon obroka, naravno u pocetku ces mu nudit bocu odmah nakon jela da si beba namiri kolko fali, do vecere imas jos dosta vremena tek ste na pocetku pa pomalo… Sa svakim obrokom funkcioniras na isti nacin malo po malo i postepeno, sama ces procjenit kad ste potpuno zamjenili bocu s obrokom, nekima ide brze nekima treba dosta ali ne forsiras nista…Hvala punooo draga😘😘Popratila sam da muku mucite s kakanjem dakle ni banana ti nije na popisu prvih jer zatvara pa s obzirom da postoji problem posebno obrati paznju pri odabiru… I posto ti je beba na formuli dobro je naglasit da nemoras radit onaj prelazak nakon 6mj s 1 na 2..ako bebi naravno odgovara ovo mlijeko
Da naravnoo za bananu znam dacu naravno sljivuu 😂😘a mljeko pije NUN sensitive to ja mislim da se i koristi uvijek ne menja se jer nema NuN 1 NUn2 kako ja znam?
Cao mamicee kako ste sta raditeee❤️🥰evo da vas pitam posto vasi vec jeduu pa ja bi pocela uskoroo da mi da jos koja savjet sta bi dala prvo i na kakav nacin koliko g i tako dami malo vise napisite o tome mlada sam mama imam 18 godina pa sve prvo za mene hvala bogu pa imamo ovaj forum da se mozemo posavjetovat heheh💞i na koji nacin npr mi bi poceli rucak prvo znaci u koliko sati ste prvo pocinjali i kada onda mljeko dati ponovo pa veceru i na kraju kako ste mavece mljeko i zitnu kasu cula sam jel? Da bebu duze drzi navecer. Hvala vam drage moje😚Kreni prvo s tikvicom, tikvom, batat mozda, izbjegavaj mrkvu i krompir u pocetku zbog zatvaranja i skroba, svaku namirnicu uvodis 3 dana(za pocetak po par zlica netreba ti odredena gramaza) nakon sto prvu namirnicu uvedes druga ide odmah u kombinaciji s prvom nije ju potrebno zasebno uvoditi i tako radis s drugom, trecom, petom… Ja se osobno drzim da dam obrok do 12h posebno kod uvodenja novog jer postoji mogucnost zakasnjele reakcije, obrok se smatra uvedenim onda kad postignete odredenu gramazu i da ne trazi mlijeko nakon obroka, naravno u pocetku ces mu nudit bocu odmah nakon jela da si beba namiri kolko fali, do vecere imas jos dosta vremena tek ste na pocetku pa pomalo… Sa svakim obrokom funkcioniras na isti nacin malo po malo i postepeno, sama ces procjenit kad ste potpuno zamjenili bocu s obrokom, nekima ide brze nekima treba dosta ali ne forsiras nista…Hvala punooo draga😘😘Popratila sam da muku mucite s kakanjem dakle ni banana ti nije na popisu prvih jer zatvara pa s obzirom da postoji problem posebno obrati paznju pri odabiru… I posto ti je beba na formuli dobro je naglasit da nemoras radit onaj prelazak nakon 6mj s 1 na 2..ako bebi naravno odgovara ovo mlijekoDa naravnoo za bananu znam dacu naravno sljivuu 😂😘a mljeko pije NUN sensitive to ja mislim da se i koristi uvijek ne menja se jer nema NuN 1 NUn2 kako ja znam?
Onda ok ja npr koristim novalac i on ima 1,2 ali nije potrebno mjenjat ukoliko je beba zadovoljna i dobiva na kilazi to su neke nove smjernice
Cao mamicee kako ste sta raditeee❤️🥰evo da vas pitam posto vasi vec jeduu pa ja bi pocela uskoroo da mi da jos koja savjet sta bi dala prvo i na kakav nacin koliko g i tako dami malo vise napisite o tome mlada sam mama imam 18 godina pa sve prvo za mene hvala bogu pa imamo ovaj forum da se mozemo posavjetovat heheh💞i na koji nacin npr mi bi poceli rucak prvo znaci u koliko sati ste prvo pocinjali i kada onda mljeko dati ponovo pa veceru i na kraju kako ste mavece mljeko i zitnu kasu cula sam jel? Da bebu duze drzi navecer. Hvala vam drage moje😚Kreni prvo s tikvicom, tikvom, batat mozda, izbjegavaj mrkvu i krompir u pocetku zbog zatvaranja i skroba, svaku namirnicu uvodis 3 dana(za pocetak po par zlica netreba ti odredena gramaza) nakon sto prvu namirnicu uvedes druga ide odmah u kombinaciji s prvom nije ju potrebno zasebno uvoditi i tako radis s drugom, trecom, petom… Ja se osobno drzim da dam obrok do 12h posebno kod uvodenja novog jer postoji mogucnost zakasnjele reakcije, obrok se smatra uvedenim onda kad postignete odredenu gramazu i da ne trazi mlijeko nakon obroka, naravno u pocetku ces mu nudit bocu odmah nakon jela da si beba namiri kolko fali, do vecere imas jos dosta vremena tek ste na pocetku pa pomalo… Sa svakim obrokom funkcioniras na isti nacin malo po malo i postepeno, sama ces procjenit kad ste potpuno zamjenili bocu s obrokom, nekima ide brze nekima treba dosta ali ne forsiras nista…Hvala punooo draga😘😘Popratila sam da muku mucite s kakanjem dakle ni banana ti nije na popisu prvih jer zatvara pa s obzirom da postoji problem posebno obrati paznju pri odabiru… I posto ti je beba na formuli dobro je naglasit da nemoras radit onaj prelazak nakon 6mj s 1 na 2..ako bebi naravno odgovara ovo mlijekoDa naravnoo za bananu znam dacu naravno sljivuu 😂😘a mljeko pije NUN sensitive to ja mislim da se i koristi uvijek ne menja se jer nema NuN 1 NUn2 kako ja znam?Onda ok ja npr koristim novalac i on ima 1,2 ali nije potrebno mjenjat ukoliko je beba zadovoljna i dobiva na kilazi to su neke nove smjernice
Pa da naravno bitno da jim pisee mljekoo😘❤️Ja sam se namucila stim jer je prvo koristila aptamil 1 i bijo je bas jak za nju i tu je dobila tvrdu prebavu i od tad se preplasila pa nije mogla vise samaa tako da mi se aptamil kod nje nije bas pokazo ali ima djece kojim pase 😘bebe su jako razlicite ❤️
Dajes mlijeko tocno po uputama proizvođaca? I u roku 40min od pripreme?
E da htjela sam ti naglasit pripremas uvjek svijezi obrok za bebu i ne dajes joj kasicu 2h nakon pripreme znaci bitno je da bude uvjek frisko i ostatak koji ne pojede ne nudis kroz dan nego zavrsavate s obrokon
Nocna zakazala nadam se da je spavanje razlog. Probudi se u 4.45 i kao to je to. Nunamo se na lopti i nadam se spavancu.
.
Dnevna spavanja moj najbolje odradjuje u kolicima, bez problema po 2 sata odspava. Al ne mozemo svaki dan van zbog kise.
.
Kako se bebe treba obuci za nosiljku kad je hladno? Jakna se oblaci ili ne?
Jutro,
Nije mi se dalo tipkat iz prve noćne 😁
Prvi spavanac super, 6 i pol sati u komadu, pa je papao i odmah zaspao. Nakon sat se probudio, al brzo zaspao za par minuta , i sad od malo prije 5 gotovo. Nunanje nije pomoglo, sad sisa pa vjerojatno idemo kuhat ☕
.
Jahanara mislim da im se ne oblači jakna 🤷♀️
Jutro, kod nas bas losa noć, najduže je spavala tri sata u komadu, puno se budila, dva puta i nakon sat vremena... dudu odbijala pa sam joj dala da doji svaki put i tako bi zaspala. Ja se nadam da je ovo skok u rastu 😥 Zadnjih dana spava na trbuhu, pa se i zbog tog budi češće čini mi se...
Jahanara ja sam svoju do sad u nosiljci oblačila u tanku jaknu i neke malo deblje tajice, nije bilo previše hladno. Ali zimska jakna sigurno neće stati unutra, bas sam se i ja mislila kako onda nećemo ni koristiti nosiljku za van.
Ali koristimo i po doma 💪🏻
Jutro!
Mi smo se ununali i evo maloprije se probudili.
.
Tak sam i mislila za jaknu. Odlicna mi je ona tvoja, sve se nadam da ce biti u katalogu i ove godine.
.
Danas cemo za dorucak sljivu,krusku,bananu i proso.
Sortiraj odgovore
Najstariji