Eksperiment uspjesan.
Eh, sad se probudio i nema sanse da izdrzi do 21h tako da ce ici u 20h spavati. Vidjet cemo koliko ce spavati pa javim sutra rezultate! Doduse, idemo na pikicu pa cemo vidjeti, inace dosta place posliie jer ga nogice bole pa ce dobit sirupic.
.
Slatko, nda, da imate 90kg i u depri ste zbog toga (a trebate imati 65), i vi bi se odrekle slatkog. 🧐 Poslala sam muza po Kinder, ali odustala. Stvarno mi je krajnje vrijeme, fino sam pala na 85 ali zderem abnormalno, imam punu policu praznih Linolada od 1kg sto sam pojela ovo ljeto 🤦 sad sam zabetonirana na 90, kupila sam si trenirku da imam sta obuci, sad cekam nove tene i rekla sam muzu da svaki dan idem navecer u solo brzo hodanje
A mica 😘😘
@malina totalno podrzavam tvoje kasno vecernje hodanje! Ne zbog kila nego da se odmoris malo i proluftas glavu. Ja cu totalno to uvesti, stvarno mi treba!
Eksperiment uspjesan.
Eh, sad se probudio i nema sanse da izdrzi do 21h tako da ce ici u 20h spavati. Vidjet cemo koliko ce spavati pa javim sutra rezultate! Doduse, idemo na pikicu pa cemo vidjeti, inace dosta place posliie jer ga nogice bole pa ce dobit sirupic.
.
Slatko, nda, da imate 90kg i u depri ste zbog toga (a trebate imati 65), i vi bi se odrekle slatkog. 🧐 Poslala sam muza po Kinder, ali odustala. Stvarno mi je krajnje vrijeme, fino sam pala na 85 ali zderem abnormalno, imam punu policu praznih Linolada od 1kg sto sam pojela ovo ljeto 🤦 sad sam zabetonirana na 90, kupila sam si trenirku da imam sta obuci, sad cekam nove tene i rekla sam muzu da svaki dan idem navecer u solo brzo hodanje
Super za uspjesnost!
Jesi vec pisala o tom eksperimentu-sto raditi i kako?
.
🤞 da pikica prodje bolje nego ove do sada.
Mi smo papale puretinu, krumpir, mrkvicu i tikvicu, pojela je 180 grama, nudila sisu i necee jeeeeeeejjjj😁😁
👌😁😁
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Bravo papalice 🙂
Malina bravo eksperiment, mi natavamjamo dalje po starom, nit ritma nit logike 🙂 i ja sam krenula vježbat kao barem 2 put tjedno , opet odustala 🙈
Jahanara i Teo stenje kad kaka.
Hvala curke!
Jahanara, ma cini mi se ako manje spava po noci (tipa legne u 9 i ustanemo u 6) da onda ima bolje dnevne spavance. Iskreno, to mi je bolje nego vise ovih po 40min
Moj je danas kakao, prije tog u subotu. Ne znam kako vasi, Teo kad kaka onda stenje i pocrveni u licu, izgleda da se bas pati s tim.Pa sad se baš kuži kad kaka jer se napinje. Prije sam znala samo po mirisu, a on se pravio kao da se ništa nije desilo. 🤣
Hehe, moja je prije imala kako kažu “eksplozivne stolice” pa nisam mogla da to ne čujem, a sad kako je stalno u rukama osjetim kad joj se stomak krene stezati, malo neku grimasu napravi, ali se brzo riješi, ne bih rekla da se muci. I još uvijek je dosta tekuće 😕
Laku noć svima 😊 Mala spava od pola 8, bit će opet dizanje u pola 6 vjerojatno 🙄
Ja rijetko tipkam al sam tu, "stalkam" 😄 ovaj moj bas nece iz ruka, pa ovak s jednom rukom lako citam al malo teze pisem.. bas je zahtjevan, nadam se da je faza 😧 poceli smo i mi papat, zapravo vise brljavit, jos nam ne zamjenjuje obrok na cici jer uvijek trazi poslije al mi se cini da svaki dan sve vise pojede. Nismo zasebno bas uvodili stvari, nema alergija kod nas i zasad je sve dobro da kucnem. Jako mu se svida cuclat mandarine, pa mu vadim malo pulpe bez kozice, da ne ode u krivu ulicu... a osim toga probali tikvice, bundevu, jabuku, mango, avokado, rizine pahuljice..
Beba V. ❤
Cao mamicee kako ste sta raditeee❤️🥰evo da vas pitam posto vasi vec jeduu pa ja bi pocela uskoroo da mi da jos koja savjet sta bi dala prvo i na kakav nacin koliko g i tako dami malo vise napisite o tome mlada sam mama imam 18 godina pa sve prvo za mene hvala bogu pa imamo ovaj forum da se mozemo posavjetovat heheh💞i na koji nacin npr mi bi poceli rucak prvo znaci u koliko sati ste prvo pocinjali i kada onda mljeko dati ponovo pa veceru i na kraju kako ste mavece mljeko i zitnu kasu cula sam jel? Da bebu duze drzi navecer. Hvala vam drage moje😚
Cao mamicee kako ste sta raditeee❤️🥰evo da vas pitam posto vasi vec jeduu pa ja bi pocela uskoroo da mi da jos koja savjet sta bi dala prvo i na kakav nacin koliko g i tako dami malo vise napisite o tome mlada sam mama imam 18 godina pa sve prvo za mene hvala bogu pa imamo ovaj forum da se mozemo posavjetovat heheh💞i na koji nacin npr mi bi poceli rucak prvo znaci u koliko sati ste prvo pocinjali i kada onda mljeko dati ponovo pa veceru i na kraju kako ste mavece mljeko i zitnu kasu cula sam jel? Da bebu duze drzi navecer. Hvala vam drage moje😚
Kreni prvo s tikvicom, tikvom, batat mozda, izbjegavaj mrkvu i krompir u pocetku zbog zatvaranja i skroba, svaku namirnicu uvodis 3 dana(za pocetak po par zlica netreba ti odredena gramaza) nakon sto prvu namirnicu uvedes druga ide odmah u kombinaciji s prvom nije ju potrebno zasebno uvoditi i tako radis s drugom, trecom, petom... Ja se osobno drzim da dam obrok do 12h posebno kod uvodenja novog jer postoji mogucnost zakasnjele reakcije, obrok se smatra uvedenim onda kad postignete odredenu gramazu i da ne trazi mlijeko nakon obroka, naravno u pocetku ces mu nudit bocu odmah nakon jela da si beba namiri kolko fali, do vecere imas jos dosta vremena tek ste na pocetku pa pomalo... Sa svakim obrokom funkcioniras na isti nacin malo po malo i postepeno, sama ces procjenit kad ste potpuno zamjenili bocu s obrokom, nekima ide brze nekima treba dosta ali ne forsiras nista...
Sortiraj odgovore
Najstariji