Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    27. Listopad 2020. 15:21

Moj je danas kakao, prije tog u subotu. Ne znam kako vasi, Teo kad kaka onda stenje i pocrveni u licu, izgleda da se bas pati s tim. 

Vaki
    27. Listopad 2020. 15:32

_Katja_

Meni je koma ovo pomicanje sata… zaspala sinoc malo iza 20h, budila se četiri puta, nakon 5:45 nije vise htjela spavati pa smo se digle, ležala sam s njom u krevetu nekih sat vremena i odustala 🤷🏼‍♀️
    Kakala je jučer, nakon četiri dana, i to dok sam joj davala vodu na žlicu, prva dva dana nisam pa joj je možda to falilo. Nadam se da će sad ići kako treba, bas lijepo prihvaća hranu. Danas smo uveli batat 😋
    Sad je na trećem spavanca, prvi je trajao skoro dva sata, drugi 40min, nije loše 😊

Bravo za hranu! Baš sam ljubomorna... Moj nikako da nešto pošteno pojede, osim ako je na cici. 🤣

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    27. Listopad 2020. 15:33

medija5

Cao drageee kako steee evo i nas posle burne noci ustala mi je oko 5 i zaspala u 7 🤤zato je spavala do 12 hahaha kako jevama prosla noc

Pa nije ni to loše. Spavanac do 12h. 😉

🤞❤️🙏

Vaki
    27. Listopad 2020. 15:35

Jahanara

Moj je danas kakao, prije tog u subotu. Ne znam kako vasi, Teo kad kaka onda stenje i pocrveni u licu, izgleda da se bas pati s tim.

Pa sad se baš kuži kad kaka jer se napinje. Prije sam znala samo po mirisu, a on se pravio kao da se ništa nije desilo. 🤣

🤞❤️🙏

Hany92
    27. Listopad 2020. 15:38

malina08

Ma lol, ne spava on 12h u komadu, ja to racunam otkad je legnuo pa do full ustajanja, cak racunam i budnost po noci kad ronda sat vremena sam sa sobom, i bezbroj sisanja.
    .
    Dakle, 1.spavanac = 1h i 40 min 🥳
    .
    Jelo se danas ostatak fruteka sljiva/kruska, prst b.tikve, 3 sljive i proso. I bome je smazao 100g. Kasnije bljuckao na trbuhu al sta ces. Cekam ta kakanja pa nikako, stisnuo je 2 brabonjka opet danas.
    .
    Danas mi muz kaze: e, ovaj jedan mi ie danas rekao "samo ga nemoj nauciti na ruke", ja sam njemu rekao da na sta bi ga trebao nauciti, na hladne plocice! To je moj sin i nosit cu ga koliko god zelim. Lik sutio i otisao 😂😂
    .
    Inace, jucer nisam jela slatko 🥳 necu ni danas. Pojedem malo datulja i kompot sa zlicom meda. 🧐
    .
    Lezim sad s malim i psujem zgradu sto grade preko puta nase, onak 30m ispred spavace sobe. Dosta mi je vise rondanja, busenja, lupanja, vec ih godinu dana trpim i cijelo ljeto imam zatvorene prozore zbog njih 😡

Dobro je rekao muz👏E ne bi vjerovala i nama ispred kuce rade zgradu od kad sam otisla na odrzavanje.Koma sad je zavrsavaju iznutra i izvana betoniraju plicnik.Vec par dana nam kuca cijela vibrira ja mislila potres,a ono tenkovi po ulici😠Prasine ko u prici,na dvoristu ne mozemo ni biti jer je buka.Mali ko da spava na gradilistu.Svaki dan od 6 ujutro..znaci vec od prosle godine u 9.mj🤪🤪🤪

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Anita91
    27. Listopad 2020. 15:48

Mi smo papale puretinu, krumpir, mrkvicu i tikvicu, pojela je 180 grama, nudila sisu i necee jeeeeeeejjjj😁😁

Jahanara
    27. Listopad 2020. 16:08

Anita91

Mi smo papale puretinu, krumpir, mrkvicu i tikvicu, pojela je 180 grama, nudila sisu i necee jeeeeeeejjjj😁😁

Bravo👏👏😀😀

27. Listopad 2020. 17:32

Vide ti papalica sve vise i vise 😀 moja danas jela krumpir, mahune i tikvicu za rucak, a ja biser zaboravila skuhati jaje pa da i zutanjak ubacim pa je dobila cicu za sat vremena 😀
    .
    Moja se isto napinje i zacrveni kad kaka, dobro ovisi sto jede valjda pa se manje il vise zacrveni od napora 😂

27. Listopad 2020. 17:47

Eksperiment uspjesan. 
    Eh, sad se probudio i nema sanse da izdrzi do 21h tako da ce ici u 20h spavati. Vidjet cemo koliko ce spavati pa javim sutra rezultate! Doduse, idemo na pikicu pa cemo vidjeti, inace dosta place posliie jer ga nogice bole pa ce dobit sirupic.
    .
    Slatko, nda, da imate 90kg i u depri ste zbog toga (a trebate imati 65), i vi bi se odrekle slatkog. 🧐 Poslala sam muza po Kinder, ali odustala. Stvarno mi je krajnje vrijeme, fino sam pala na 85 ali zderem abnormalno, imam punu policu praznih Linolada od 1kg sto sam pojela ovo ljeto 🤦 sad sam zabetonirana na 90, kupila sam si trenirku da imam sta obuci, sad cekam nove tene i rekla sam muzu da svaki dan idem navecer u solo brzo hodanje

Corinne
    27. Listopad 2020. 19:12

Jahanara

Kako to vama uspijeva sa spavanjem? Moj je sinoc zaspao oko 8 i od 5 je bio u polusnu gdje sam ga do 6 ljuljala i spustala u kindac a on se budio pa sam odustala.
    .
    Do sad je spavao 3 spavanca po 20-30min. Ne moze se naspavati preko dana. Seka je bubana pa je kod kuce i nema mira za spavanje.

Kod mene je apsolutni mrak u sobi, tek se nazire svjetlo oko 7 ujutro.. mozda mu to sugerira da jos nije vrijeme za ustajanje. Ali preko dana zato ne spava duze od 40 min. Ja ga ostavim u kindaču ako ne place, da se navikne da je tamo ok. Pa se cesto ujutro probudi i lezi tako sam, priča sa dudom i sl. Mozda se tako probudi i usred noći pa sam zaspe a ja ne cujem iako sam dva metra dalje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.