Taj flips od Lina je dobar. Moja starija ga obozava, a meni je kao stiropor 🤷♀️ Barem nema nikakvih aditiva. 100% kukuruz.
Dala mu sad, stavio u usta, bljaaa, izlomio ga i bacio, pa ja pojela 🤪bas kao stiropor
U tijeku eksperiment. Ukratko:
1.dan = 9,5h nocnog spavanja + cca 3,5h dnevnog = 13h
2.dan = 12h nocnog spavanja + 1,5h dnevnog = 13,5h
3.dan = 9,5h nocnog spavanja + dnevni in progressOcekujem duze spavance 😁 grozna sam
Recept molim, posebno za ovo po noci 12h 😁
Ma lol, ne spava on 12h u komadu, ja to racunam otkad je legnuo pa do full ustajanja, cak racunam i budnost po noci kad ronda sat vremena sam sa sobom, i bezbroj sisanja.
.
Dakle, 1.spavanac = 1h i 40 min 🥳
.
Jelo se danas ostatak fruteka sljiva/kruska, prst b.tikve, 3 sljive i proso. I bome je smazao 100g. Kasnije bljuckao na trbuhu al sta ces. Cekam ta kakanja pa nikako, stisnuo je 2 brabonjka opet danas.
.
Danas mi muz kaze: e, ovaj jedan mi ie danas rekao "samo ga nemoj nauciti na ruke", ja sam njemu rekao da na sta bi ga trebao nauciti, na hladne plocice! To je moj sin i nosit cu ga koliko god zelim. Lik sutio i otisao 😂😂
.
Inace, jucer nisam jela slatko 🥳 necu ni danas. Pojedem malo datulja i kompot sa zlicom meda. 🧐
.
Lezim sad s malim i psujem zgradu sto grade preko puta nase, onak 30m ispred spavace sobe. Dosta mi je vise rondanja, busenja, lupanja, vec ih godinu dana trpim i cijelo ljeto imam zatvorene prozore zbog njih 😡
Cao drageee kako steee evo i nas posle burne noci ustala mi je oko 5 i zaspala u 7 🤤zato je spavala do 12 hahaha kako jevama prosla noc
Taj flips od Lina je dobar. Moja starija ga obozava, a meni je kao stiropor 🤷♀️ Barem nema nikakvih aditiva. 100% kukuruz.Dala mu sad, stavio u usta, bljaaa, izlomio ga i bacio, pa ja pojela 🤪bas kao stiropor
Mama, speci fine muffine neka gricka 😁
Roko spavao do 8:30.. znaci 13 sati, sa dojenjem izmedu. 🥰 Ja slucajno zaspala oko 22, tak da sam danas naspavana nakon sto godina!
Kako to vama uspijeva sa spavanjem? Moj je sinoc zaspao oko 8 i od 5 je bio u polusnu gdje sam ga do 6 ljuljala i spustala u kindac a on se budio pa sam odustala.
.
Do sad je spavao 3 spavanca po 20-30min. Ne moze se naspavati preko dana. Seka je bubana pa je kod kuce i nema mira za spavanje.
Jahanara tako to rade bebači s imenom Teo 🤦♀️😂
Malina bravo za slatko, ja ni ne pomišljam na to 😁
Skoljka hhaha, oće i to dat psu il daje samo ono što je i njemu fino?😁 Meni su ti smokići ok 🙂
Malina svaka cast ja poslije dorucka vec pojela vise od pola onih kinder cards ( garant sam krivo napisala al one nove karte 😂)
.
Ja volim taj flips uvijek sam starijoj jela kao da joj dugo ne stoji 🙈
A spavanje bolje da ne spominjem evo nova taktika pola sata inace sto odspava i pola sata meni na rukama da vidim oce li produzit kad sama spavanje 😒
Meni je koma ovo pomicanje sata... zaspala sinoc malo iza 20h, budila se četiri puta, nakon 5:45 nije vise htjela spavati pa smo se digle, ležala sam s njom u krevetu nekih sat vremena i odustala 🤷🏼♀️
Kakala je jučer, nakon četiri dana, i to dok sam joj davala vodu na žlicu, prva dva dana nisam pa joj je možda to falilo. Nadam se da će sad ići kako treba, bas lijepo prihvaća hranu. Danas smo uveli batat 😋
Sad je na trećem spavanca, prvi je trajao skoro dva sata, drugi 40min, nije loše 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji