Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    27. Listopad 2020. 07:34

sagi

Sad otvorila i knjigu, jučer dobila tri od šogorice, između ostalih i Malininu Bebe vole papati.
    Eto par još s bananom:
    Banane+kruška+palenta+ulje
    Banana+šljiva + palenta+ulje
    Kruška+banana+heljdine pahuljice+ulje
    Šljive+banana+prosena kaša+ulje
    Kruška+banana+kvinoja+ulje

Hvala🙂 ove ideje cuvam za poslije jer nemam sve uvedno. 
    .
    Skoljka imamo uvedeno:kruska, jabuka, sljiva, b.tikva,batat, tikvica,edmu, proso i rizine. Bananu uvodim-danas 2.dan

skoljka
    27. Listopad 2020. 07:47

Ja bi bananu, proso i sljivu, zbog Teovog kakanka 😉

27. Listopad 2020. 07:47

Jutroo ☕
    Skoljka ma ja sam bila prebacila da ima u biti dorucak i veceru konkretno a rucak manje. Cisto da vidim jel ona gladna i oce li bolje spavati ali nista od toga, a sad kad smo bilibkod ped ona rekla da slobodbo vi i 3 vec obroka mozete, a ona stvarno voli papati pa eto ima sad 3 konkretna. I nemamo vam se sto smijati kako sam ja tek starijoj sve uvodila po ps-u, ali sam se zato sad odlucila opustiti. Nece sigurno dobivati slatkise, ali malo muffina sto mi jedemo sam joj vec dala i tako domace sto napravim jer kad pogledas sastav secera ima i u kupovnim kasicama, a ovo nije da jede stalno. Tako je isto vec dobila da zvace kruh domaci, cak i slaninice malo, jednostavno je polako priblizavam nasem stolu.
    .
    Kod nas opet milion buđenja, neznam stvarno radi cega da sad mogu pripisati e smetala joj je vecera jer je i bez nje tako spavala, a prosli tjedan je super spavala premda je jednako vecerala. 

mom3
    27. Listopad 2020. 07:48

Izgleda da smo mi debelo u skoku 🤦‍♀️ Po danu jedva ista spava, a po noci se budi uz plac. Nakon toga ludila primjetim neke nove fore u razvoju. Valjda ce se uskoro smiriti jer sam taman mislila kako cu napokon imati malo vremena za sebe. Ma da, hoces 🤦‍♀️
    .
    Sto se djece tice, imam dvoje i to je to. Osim ako se strefi, ali nadam se da nece.
    .
    Skoljka sto se jela tice mi smo skroz ps. Vec 2 mjeseca jedemo samo dorucak i to samo jabuku, krusku i bananu u raznim kombinacijama. Sada od 6 mj. cemo tek uvoditi rucak. Drzimo se kako nas pedijatar kaze. Ako je bilo dobro starijoj, biti ce i mlađoj 😉

27. Listopad 2020. 07:54

Jutro, mi isto milijun budenja. Isao je spavati u 22h po starom vremenu pa je prvo budenje bilo oko pola 2, a ne u pola 12 kao inace. Ugl, ustali u 6:40, a po noci imali budnu rupu negdje sat vremena, ja tad ne nunam vec ga mazim ili pustim da se sam smiri. Svejedno sam srondana ujutro. Vj im treba vremena da se naviknu na novi ritam. Doduse, mi smo u crnom razdoblju, iduci tjedan grmljavina :D
    .
    Nezz jel sutra dat kasicu prije ili poslije pikice, nikak mi ne pase.

skoljka
    27. Listopad 2020. 08:18

Da da kuzim Melorine. 

Ja sam sinoc kupila flips od Lina za bebe pa cu mu danas ponuditi cisto da sam stavlja u usta jer nije zaineresiran da sam stavlja hranu u usta, samo igracke i to neke

mom3
    27. Listopad 2020. 09:16

Taj flips od Lina je dobar. Moja starija ga obozava, a meni je kao stiropor 🤷‍♀️ Barem nema nikakvih aditiva. 100% kukuruz.

27. Listopad 2020. 09:32

U tijeku eksperiment. Ukratko:
    1.dan = 9,5h nocnog spavanja + cca 3,5h dnevnog = 13h
    2.dan = 12h nocnog spavanja + 1,5h dnevnog = 13,5h
    3.dan = 9,5h nocnog spavanja + dnevni in progressOcekujem duze spavance 😁 grozna sam 

Hany92
    27. Listopad 2020. 10:57

mmammaa

Izgleda da smo mi debelo u skoku 🤦‍♀️ Po danu jedva ista spava, a po noci se budi uz plac. Nakon toga ludila primjetim neke nove fore u razvoju. Valjda ce se uskoro smiriti jer sam taman mislila kako cu napokon imati malo vremena za sebe. Ma da, hoces 🤦‍♀️
    .
    Sto se djece tice, imam dvoje i to je to. Osim ako se strefi, ali nadam se da nece.
    .
    Skoljka sto se jela tice mi smo skroz ps. Vec 2 mjeseca jedemo samo dorucak i to samo jabuku, krusku i bananu u raznim kombinacijama. Sada od 6 mj. cemo tek uvoditi rucak. Drzimo se kako nas pedijatar kaze. Ako je bilo dobro starijoj, biti ce i mlađoj 😉

E nama je isto tako bilo,sad se smiruje bar mislim.Mada se on meni uopce ne probudi po noci nego u snu vice i oce sisat😝.Dolazi nam 6 mj😉

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Vaki
    27. Listopad 2020. 11:56

malina08

U tijeku eksperiment. Ukratko:
    1.dan = 9,5h nocnog spavanja + cca 3,5h dnevnog = 13h
    2.dan = 12h nocnog spavanja + 1,5h dnevnog = 13,5h
    3.dan = 9,5h nocnog spavanja + dnevni in progressOcekujem duze spavance 😁 grozna sam

Baš me zanima... 🤔

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.