Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pupi30
    09. Lipanj 2020. 23:28

Sagi nemoj plakati zbog toga.Najbitnije sto cesce ga stavljati na prsa kad je tako mali jer ti navlaci mlijeko.Znaci svaka 2 sata od pocetka prethodnog hranjenja...tako da u danu imas 10 do 12 podoja.Ispod 10 nebi smjela ici ako ti za sad ne napreduje.Ne znam koliko ga nocu pustas da spava ali nemoj ga pustati...budi ga na 2 sata za hranjenje (ja sam jednu turu spavanja po noci ga pustala 3 h)...nece to zauvijek trajati.Samo da se uspostavi ponuda potraznja.Ja sam mjesec dana tako i bilo je jako tesko ali isplatilo se..sad odlicno dobiva na tezini i mogu ga pustiti preko noci da spava ako zeli. Naravno nije tragedija ako mu uvedes formulu ali ako zaista zelis iskljucivo dojiti kao sto sam i ja htijela jedini nacin je stalno ga stavljati na prsa. Sad sve ovisi sto ti zelis...Sretno i nadam se da ces uspijeti.

• Sancy3
    09. Lipanj 2020. 23:38

Zenske kad ste pocele prevlacit kozu bebacima?ja i frendica smo usle u raspravu jer je nama pedijatrica rekla prilikom svakog kupanja malo prevuc,njoj su pak rekli ne diraj!!po forumima pak ispada svaki dan,sad sam si postenu paranoju nabila

Jahanara
    09. Lipanj 2020. 23:42

Skoljka imas bebu za pozeliti! 😀
    .
    Moji zaspali oko 10 istovremeno. A meni se sad uopce ne spava🙄
    .
    Pisete o vitaminu K. Cure koje su rodile na Svarci, da li bebe dobiju odmah po rodjenju injekciju vitamina K? Sve mi je nesto u magli, al mislim da cim smo dosli u sobu iz radjaone da je dobio. Isla sam citat otpusnicu al nigdje se ne spominje. A nitko mi nije rekao da moram davati. 🤔

Jahanara
    09. Lipanj 2020. 23:45

Sanja89

Zenske kad ste pocele prevlacit kozu bebacima?ja i frendica smo usle u raspravu jer je nama pedijatrica rekla prilikom svakog kupanja malo prevuc,njoj su pak rekli ne diraj!!po forumima pak ispada svaki dan,sad sam si postenu paranoju nabila

Meni je patronazna rekla da jednom dnevno povucem koliko ide i onda ocistim. 

sagi
    10. Lipanj 2020. 02:59

neverland

Sagi, isto se meni dogodilo i radila sam isto. Skoro kupila vagu. I radila tak kak su mi rekli patronazna i pedijatrica jer smo jako rano bili na pregledu. Došlo je do toga da vise nisam znala jel se trebam izdojiti ili ona sisati. Tad je i počela dramiti jer smo si ritam poremetili 😑 još su rekle da ju budim na 2 sata. Sad sam prestala. Spava po 5 sati noću i danju. Stala sam s njom na vagu ali je imala odjeci i dobila je 800 g za 3 tjedna pa se ne sekiram. Mislim da oni naglo rastu tako na početku i da je to samo privremeni gubitak.

Mi smo jučer kupili vagu 😁

10. Lipanj 2020. 02:59

Ma te kapi k1d3 prije 5 god se uopce nisu davale, i ja sam malo lupala glavu zbog toga, a sad mi nije zao sto sam prestala. Svi oni dobiju K vitamin u rodilistu.
    .
    Skoljka, jao, mali ti je fenomenalan :)
    .
    Za kozicu mi je mama savjetovala da nakon kupanja povucem koliko ide, a nama je kupanje takav plac i horor da se nikad ne sjetim, pa cu probat kod presvlacenja kad bude dobre volje.
    .
    Moja beba je pocela napokon bljuckat i podrigivat,  a dizem ga po noci na podrig ako skuzim da mu smeta jer se migolji i bude nervozan.

sagi
    10. Lipanj 2020. 03:01

Jahanara

sagi

Dnama bila patronažna, dibio je samo 25 g od petka 😔 ak će tak bit i ovaj petak, onda uvodimo dohranu. Do onda se moram dodatno izdajati pa mu davati i to. Inače joj izgleda dobro i kak doji i sve.
    Mene pucaju hormoni, proplakala pol dana. Muž je otišao kupit vagicu da ga možemo vagat sami.

Sagi nemoj plakati zbog tog… Radi tako kako ti kaze, a ako i budete morali dati dohrane ne znaci da neces dojiti. Pij puno tekucine, ne znam da li pijes caj za dojilje-po meni je dobro piti.

🤗 Pijem šalicu hippovog na dan i čašu soka za dojilje.

10. Lipanj 2020. 03:02

O sagi, dobro jutro! Samo neka beba navlaci, znam da ti vj takvi savjeti idu na zivce,ali to je stvarno ziva istina. Moj po danu navlaci svakih sat vremena, tesko mogu nekud otic s njim, a nikako da skontam robu za dojenje u javnosti.

sagi
    10. Lipanj 2020. 03:03

skoljka

sagi

Dnama bila patronažna, dibio je samo 25 g od petka 😔 ak će tak bit i ovaj petak, onda uvodimo dohranu. Do onda se moram dodatno izdajati pa mu davati i to. Inače joj izgleda dobro i kak doji i sve.
    Mene pucaju hormoni, proplakala pol dana. Muž je otišao kupit vagicu da ga možemo vagat sami.

Ljepoto nemoj plakati, znam da te hormoni soraju, i samoj mi je bilo tako, stalno sam borila bitku sa sobom misleci da A ne jede dovoljno, a napredovao je u prosjeku, zato sam uvele jedan obrok Ad pred nocno spavanje da budem sigurna da je dobro pojeo, a ha se poslije izdojim pa dam u toku dana.
    Misic mali, mozda kad ga je prosli put vagala, mozda mu je stomak bio pun, a sad sve prazno pa onda takva gramaza. On da je gladam plakao bi, a ti ako mislis da je gladan napravi 30ml Ad i ponudi mu, pa ces vidjeti. Ako se budes mogla izdojiti vidjet ces koliko imas. Njemu nemoj prekidat dojenje dok sam ne pusti, neka navlaci mlijeko.

Hvala 🤗 
    Pa dosad nisam mislila da je gladan. 
    Do petka probamo s izdajanjem pa vidimo dalje. 

10. Lipanj 2020. 03:04

sagi

Jahanara

sagi

Sagi nemoj plakati zbog tog… Radi tako kako ti kaze, a ako i budete morali dati dohrane ne znaci da neces dojiti. Pij puno tekucine, ne znam da li pijes caj za dojilje-po meni je dobro piti.

🤗 Pijem šalicu hippovog na dan i čašu soka za dojilje.

Ako mozes, pij i bademovo mlijeko. Ja sam pila po 3 salice hippovog, i jos 3 salice kima. Sad pijem u prosjeku 2l caja dnevno, ne znam jel to zdravo uopce ako tko zna? :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.