Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    09. Lipanj 2020. 20:55

Vaki

My baby

Vaki a koje d kapi au mu davala?

Biogaiu s D vitaminom. One Plivine nisam uopće davala jer je starijem smetalo. Očito mu smeta iako je s probiotikom.

Da i ja sam posumnjala da biogaia s d vitaminom nama uzaziva te grčeve..prekinuli dva dana al isto nam je bilo..možda treba duži period pauze da se vidi..nama za sad ovo s tiba kapima funkcionira.. 
    Eto i baš mi je zaspala a ja joj zaboravila kapi dati 🤦 

09. Lipanj 2020. 21:02

Meddleo nama je isti dan izgleda, samo nacicavanje, a isto osjecaj da su cice skroz mekane i ispuhane. No ona se najede i jos i svaki put bljucne. 
    Netko je pitao za bljuckanje, moja svaki put poslije hranjenja prvo podrigne pa bljucne nekad vise nekad manje. Nekad svjeze mlijeko nekad ono vec sirasto. To me uopce ne brine jer ona super napreduje. Jednostavno se il prejede ili naglo pojede bas ne brza papalica 😂

Jahanara
    09. Lipanj 2020. 21:40

sagi

Dnama bila patronažna, dibio je samo 25 g od petka 😔 ak će tak bit i ovaj petak, onda uvodimo dohranu. Do onda se moram dodatno izdajati pa mu davati i to. Inače joj izgleda dobro i kak doji i sve.
    Mene pucaju hormoni, proplakala pol dana. Muž je otišao kupit vagicu da ga možemo vagat sami.

Sagi nemoj plakati zbog tog... Radi tako kako ti kaze, a ako i budete morali dati dohrane ne znaci da neces dojiti. Pij puno tekucine, ne znam da li pijes caj za dojilje-po meni je dobro piti. 

skoljka
    09. Lipanj 2020. 21:40

Karla89

skoljka

Neverland super da si uvela rutinu za vecernje spavanje, vjerovatno ce ti tako i ostati. Ja sam od njegovih mjesec dana tako pocela, presvlacenje, hranjenje, smjestim ga u krevet dam mu tjesilicu/dudu ne koristi ( neda mi se dodavati mu je, 100 puta 🤪) ugasim svijetlo i izadjem iz sobe u 21h, i svaki dan isto. Po danu se isto uspavljuje tjesilicom, a po novom prihvati i dudu TT.
    Karla kakav ti to caj dajes? Ja sam mislila da ni ti neces davati caj? Jel ti savjetovala pedijatrica ili si na svoju ruku?

Dajem čaj zadnjih par dana, jer nisam više znala na koji način da joj ublažim grčeve.. prokuham 50ml vode i stavim nekoliko cvjetova kamilice i 5sjemenki kima.. ona od toga ne popije pola, jer ne želi vući na bocu uopće.. 🤷 a dobar dio toga nam iscuri van..tak da niš skoro ne popije, al nudim joj..možda i koji gutljaj joj pomogne..
    Mada evo nemamo zadnjih tjedan dana grčeve..sad do čega je, ne znam.

Aaaa zbog grceva. Evo drzimo 🤞🏻🤞🏻 da su napokon prosli.
    Jel tvoja slini? Ovaj moj je uzasan, poceo je i pljuvati, neka mu je fora s tim baloncicima. I ima foru da  kad je u babygymu da se rotira kao kazaljka na satu 😂, nekako se odguruje i samo pici 😂

Cure pripremite hrpu nepromocivih slinceka, trebat ce  vam 🙈. Ja imam samo tri, pa ih perem svako vece, cekam da mi dostave paket od Nexta jos sam tri narucila. 
    Da se pozalim, izludjuje me ova nasa posta, danima kurir voza paket nikako da ga dostavi, danas ih zvala, vele neznaju kod kojeg je kurira. Narucila oblekicu za A sto bi mu obukla na krstenju ako bi mu odgovaralo i jos par stvarcica.

skoljka
    09. Lipanj 2020. 21:45

mmammaa

Mi isto koristimo Oleovit kapi i nemamo nikakvih problema. Plivine navodno izazivaju grceve.
    .
    Fever nama su rekli u ljekarni da se daju 2 kapi jednom na dan prije jela/hranjenja.

Nama je isto pedijatrica pustila Oleovit od navrsenog teceg mjeseca i rekla 2 kapi 🤷🏻‍♀️

skoljka
    09. Lipanj 2020. 21:57

sagi

Dnama bila patronažna, dibio je samo 25 g od petka 😔 ak će tak bit i ovaj petak, onda uvodimo dohranu. Do onda se moram dodatno izdajati pa mu davati i to. Inače joj izgleda dobro i kak doji i sve.
    Mene pucaju hormoni, proplakala pol dana. Muž je otišao kupit vagicu da ga možemo vagat sami.

Ljepoto nemoj plakati, znam da te hormoni soraju, i samoj mi je bilo tako, stalno sam borila bitku sa sobom misleci da A ne jede dovoljno, a napredovao je u prosjeku, zato sam uvele jedan obrok Ad pred nocno spavanje da budem sigurna da je dobro pojeo, a ha se poslije izdojim pa dam u toku dana. 
    Misic mali, mozda kad ga je prosli put vagala, mozda mu je stomak bio pun, a sad sve prazno pa onda takva gramaza. On da je gladam plakao bi, a ti ako mislis da je gladan napravi 30ml Ad i ponudi mu, pa ces vidjeti. Ako se budes mogla izdojiti vidjet ces koliko imas. Njemu nemoj prekidat dojenje dok sam ne pusti, neka navlaci mlijeko. 

MickeyMouse
    09. Lipanj 2020. 22:06

Sagi nemoj da te to rastužuje. On je vjerojatno tek krenuo dobivati na kilaži. Tako je meni patronažna došla bas rano i ispalo je da je dobila isto samo 20 grama pa je došla opet za dva dana i ispalo je da je gubila i da bi nakon 4 dana došla, a ona dobila 200 grama. Ako je zadovoljna beba i ima dovoljno mokrih pelena mislim da neće biti problema. A i da daješ jedan obrok AD isto nije problem. Možeš napraviti testni podoj, vagni ga prije i poslije jela da vidiš koliko pojede u obroku. Meni je to radila patronažna pa je ispalo da pojede dovoljno. 

neverland
    09. Lipanj 2020. 22:10

skoljka

Karla89

skoljka

Neverland super da si uvela rutinu za vecernje spavanje, vjerovatno ce ti tako i ostati. Ja sam od njegovih mjesec dana tako pocela, presvlacenje, hranjenje, smjestim ga u krevet dam mu tjesilicu/dudu ne koristi ( neda mi se dodavati mu je, 100 puta 🤪) ugasim svijetlo i izadjem iz sobe u 21h, i svaki dan isto. Po danu se isto uspavljuje tjesilicom, a po novom prihvati i dudu TT.
    Karla kakav ti to caj dajes? Ja sam mislila da ni ti neces davati caj? Jel ti savjetovala pedijatrica ili si na svoju ruku?

Dajem čaj zadnjih par dana, jer nisam više znala na koji način da joj ublažim grčeve.. prokuham 50ml vode i stavim nekoliko cvjetova kamilice i 5sjemenki kima.. ona od toga ne popije pola, jer ne želi vući na bocu uopće.. 🤷 a dobar dio toga nam iscuri van..tak da niš skoro ne popije, al nudim joj..možda i koji gutljaj joj pomogne..
    Mada evo nemamo zadnjih tjedan dana grčeve..sad do čega je, ne znam.

Aaaa zbog grceva. Evo drzimo 🤞🏻🤞🏻 da su napokon prosli.
    Jel tvoja slini? Ovaj moj je uzasan, poceo je i pljuvati, neka mu je fora s tim baloncicima. I ima foru da kad je u babygymu da se rotira kao kazaljka na satu 😂, nekako se odguruje i samo pici 😂
    .
    Cure pripremite hrpu nepromocivih slinceka, trebat ce vam 🙈. Ja imam samo tri, pa ih perem svako vece, cekam da mi dostave paket od Nexta jos sam tri narucila.
    Da se pozalim, izludjuje me ova nasa posta, danima kurir voza paket nikako da ga dostavi, danas ih zvala, vele neznaju kod kojeg je kurira. Narucila oblekicu za A sto bi mu obukla na krstenju ako bi mu odgovaralo i jos par stvarcica.
    .

Ja ih imam11 i opet mi malo, zbog bljuckanja😑
    .
    Ja dajem babytol, a bojim se prestati više zbog K nego D vitamina. Puno smo vani pa se Ne brinem za D. Nego kada sam čula za to krvarenje koje nedostatak K izaziva,  e to me uplasilo .  Jer ja isključivo dojim. Ostale koje isključivo doje, dajete li babytol? Olevit sam dobila, ali mi je ped rekla tek s 3 mjeseca ili ako počnem davati ad

skoljka
    09. Lipanj 2020. 22:26

Neverland ja sam svon davala babytol do 3 mjeseca, ali mi stvarno nismo imali problena.

Bas maloprije razmisljam koja sam sretnica, niti je imao grceve, niti problemi sa dojenjem, niti problemi sa spavanjem. Gdje ga spustim ako mu se spava tu i zaspi, ako je gladan a ja nedam na vrijeme onda bome i susjedi cuju 😂, ne trazi da ga se nosa, sam se igra ako ja nemam vremena, a i pistim ga dosta da se igra sam sto da sam istrazuje i lovi sto da se uci sam igrati da poslije nemoram ja biti igracka 😂, umiljat je svima se smije i kao nesto prica 😂
    Nadam se da ce sve ovako idealno i ostati 🙏🏻

neverland
    09. Lipanj 2020. 22:53

skoljka

Neverland ja sam svon davala babytol do 3 mjeseca, ali mi stvarno nismo imali problena.
    .
    Bas maloprije razmisljam koja sam sretnica, niti je imao grceve, niti problemi sa dojenjem, niti problemi sa spavanjem. Gdje ga spustim ako mu se spava tu i zaspi, ako je gladan a ja nedam na vrijeme onda bome i susjedi cuju 😂, ne trazi da ga se nosa, sam se igra ako ja nemam vremena, a i pistim ga dosta da se igra sam sto da sam istrazuje i lovi sto da se uci sam igrati da poslije nemoram ja biti igracka 😂, umiljat je svima se smije i kao nesto prica 😂
    Nadam se da ce sve ovako idealno i ostati 🙏🏻

Nemoj se sada ureći. Beba za poželjeti 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.