Ni moj nece vodu Vaki. Popio je danas 20ml na zlicicu. Cekam pola 8 da stavim na spavanje.
Pozdrav cure i od nas da se javimm.
Cijela rutina i satnica nam je danas otisla 🙄 Ocekujem milion buđenja zaspao za nocno u 18.30 jer je inace isao u 7...
I J malo pije vode,dva puta dnevno mozda sve skupa 20,30 ml..na zlicicu🤔nezz mozda vise puta da mu ponudim.Ma joj bas se oko svega nervam.Ali evo ga izlazi polako iz sobe vucuci se na trbuhu i rukama 🤪samo je pitanje dana kad ce do kuhinje doci..tocno vidim taj skok sad ce 6 imat😊
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Anita supatnice po kilazi sta i tvoja slabo dobiva?
Evo mi smo sad zavrsili sa ADom sa zlicom i pol rizinih pahuljica. I dalje nam je bilo rijetko al dobro. Ne znam jel bi smjela malo vise pahuljica dodati pa da zgusne da mi bude lakse davati. Pojeo je oko 130ml otprilike.
.
Sta sutra dati za dorucak? Pojma nemam… trebala bi nesto novo uvesti. Mozda bananu sa prosom. Jel se daju zrele ili zelenije banane?
.
Prijavljujem da se frajer danas popodne prvi put okrenuo na trbuh🥳
Bravo Teo 🥳
Evo i moja zaspala u 19h, a jbga, ne zna dijete na sat 🤷🏼♀️ I onako nemamo reda ni u čemu. Jede kad hoće, spava kad hoće...
Danas nam je opet bio naporan dan, nosala sam ju cijeli dan čini mi se, sad me bole ledja 😔
Cim je krenem spuštati dere se, problem je i pelenu presvući, plaće i okreće se na trbuh.
Dala sam joj pola kruške, sve pojela, al kakice nema treći dan 😬 Koliko dana se tolerira? Ovo je treći dan s dohranom, prva dva dana b.tikva, danas kruška...
Bravo Teo 👏🏻
.
Joj i moj zaspao nesto ranije ali po starom mrvu kasnije, jedva je izdrzao. Nadam se da ne slijesi ustajanje u 6 😏
.
Pojma nemam koliko se tolerira kad se uvede dohrana 🤷🏻♀️ moj od kako smo uveli rucak kaka najmanje 2 puta dnevno, ne znam ni ja jel to ok 🤷🏻♀️
Anita supatnice po kilazi sta i tvoja slabo dobiva?
Evo mi smo sad zavrsili sa ADom sa zlicom i pol rizinih pahuljica. I dalje nam je bilo rijetko al dobro. Ne znam jel bi smjela malo vise pahuljica dodati pa da zgusne da mi bude lakse davati. Pojeo je oko 130ml otprilike.
.
Sta sutra dati za dorucak? Pojma nemam… trebala bi nesto novo uvesti. Mozda bananu sa prosom. Jel se daju zrele ili zelenije banane?
.
Prijavljujem da se frajer danas popodne prvi put okrenuo na trbuh🥳
A mi smo udvostrucili porodjajnu ali je to pedici malo, rekla je da sad ona lagano mrsavi i da uvedemo i 2.obrok. Ali kad ona inace nece puno jest, svaki sum ona mora znat kaj je, pa se zaigra itd i plus sta joj sad izbijaju zubici pa puno kaka i tak ahh. Danas sam joj dala ad s grizom i pojela je nis, par zlicica 🤦♀️
Evo i moja zaspala u 19h, a jbga, ne zna dijete na sat 🤷🏼♀️ I onako nemamo reda ni u čemu. Jede kad hoće, spava kad hoće…
Danas nam je opet bio naporan dan, nosala sam ju cijeli dan čini mi se, sad me bole ledja 😔
Cim je krenem spuštati dere se, problem je i pelenu presvući, plaće i okreće se na trbuh.
Dala sam joj pola kruške, sve pojela, al kakice nema treći dan 😬 Koliko dana se tolerira? Ovo je treći dan s dohranom, prva dva dana b.tikva, danas kruška…
Moja je tvrdo kakala par dana pa sam joj dala frutek sljivu i krusku i pomijesala sa zobenim i amarantom i ondaaaa sam najee 😂
Katja i naš red/raspored je takav 🙈
.
Moj se sad probudio, uzeo dudu i igrao se s njom. Možda bih ga i ostavila da vidim kak će to završiti, ali mi sisa tvrda i curi pa mora papat🤦♀️
Jutro!
Kava kuhana☕☕
.
Katja normalno je to da ne kakaju po par dana, moj nekad zna i peti-sesti dan se pokakati. Iako iskreno ne znam gdje mu to stane jer dosta pojede.
.
Skoljka i 2 💩 na dan su normalna.
.
Anita sretih 6 mjeseci🥳🥳
.
Sagi nadam se da se niste nastavili igrati nakon hranjenja.
.
Moj se frajer budio od ponoci svaka 2 sata al je srecom svaki put nakon hranjenja zaspao.
Sortiraj odgovore
Najstariji