Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    25. Listopad 2020. 19:05

Ni moj nece vodu Vaki. Popio je danas 20ml na zlicicu. Cekam pola 8 da stavim na spavanje.

Nagini13
    25. Listopad 2020. 19:19

Pozdrav cure i od nas da se javimm. 
    Cijela rutina i satnica nam je danas otisla 🙄 Ocekujem milion buđenja zaspao za nocno u 18.30 jer je inace isao u 7... 

Hany92
    25. Listopad 2020. 20:26

I J malo pije vode,dva puta dnevno mozda sve skupa 20,30 ml..na zlicicu🤔nezz mozda vise puta da mu ponudim.Ma joj bas se oko svega nervam.Ali evo ga izlazi polako iz sobe vucuci se na trbuhu i rukama 🤪samo je pitanje dana kad ce do kuhinje doci..tocno vidim taj skok sad ce 6 imat😊

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

sagi
    25. Listopad 2020. 20:35

Jahanara

Anita supatnice po kilazi sta i tvoja slabo dobiva?
    Evo mi smo sad zavrsili sa ADom sa zlicom i pol rizinih pahuljica. I dalje nam je bilo rijetko al dobro. Ne znam jel bi smjela malo vise pahuljica dodati pa da zgusne da mi bude lakse davati. Pojeo je oko 130ml otprilike.
    .
    Sta sutra dati za dorucak? Pojma nemam… trebala bi nesto novo uvesti. Mozda bananu sa prosom. Jel se daju zrele ili zelenije banane?
    .
    Prijavljujem da se frajer danas popodne prvi put okrenuo na trbuh🥳

Bravo Teo 🥳

• _Katja_
    25. Listopad 2020. 21:27

Evo i moja zaspala u 19h, a jbga, ne zna dijete na sat 🤷🏼‍♀️ I onako nemamo reda ni u čemu. Jede kad hoće, spava kad hoće... 
    Danas nam je opet bio naporan dan, nosala sam ju cijeli dan čini mi se, sad me bole ledja 😔
    Cim je krenem spuštati dere se, problem je i pelenu presvući, plaće i okreće se na trbuh.
    Dala sam joj pola kruške, sve pojela, al kakice nema treći dan 😬 Koliko dana se tolerira? Ovo je treći dan s dohranom, prva dva dana b.tikva, danas kruška...

skoljka
    25. Listopad 2020. 22:15

Bravo Teo 👏🏻

Joj i moj zaspao nesto ranije ali po starom mrvu kasnije, jedva je izdrzao. Nadam se da ne slijesi ustajanje u 6 😏

Pojma nemam koliko se tolerira kad se uvede dohrana 🤷🏻‍♀️ moj od kako smo uveli rucak kaka najmanje 2 puta dnevno, ne znam ni ja jel to ok 🤷🏻‍♀️

• Anita91
    25. Listopad 2020. 22:22

Jahanara

Anita supatnice po kilazi sta i tvoja slabo dobiva?
    Evo mi smo sad zavrsili sa ADom sa zlicom i pol rizinih pahuljica. I dalje nam je bilo rijetko al dobro. Ne znam jel bi smjela malo vise pahuljica dodati pa da zgusne da mi bude lakse davati. Pojeo je oko 130ml otprilike.
    .
    Sta sutra dati za dorucak? Pojma nemam… trebala bi nesto novo uvesti. Mozda bananu sa prosom. Jel se daju zrele ili zelenije banane?
    .
    Prijavljujem da se frajer danas popodne prvi put okrenuo na trbuh🥳

A mi smo udvostrucili porodjajnu ali je to pedici malo, rekla je da sad ona lagano mrsavi i da uvedemo i 2.obrok. Ali kad ona inace nece puno jest, svaki sum ona mora znat kaj je, pa se zaigra itd i plus sta joj sad izbijaju zubici pa puno kaka i tak ahh. Danas sam joj dala ad s grizom i pojela je nis, par zlicica 🤦‍♀️

• Anita91
    25. Listopad 2020. 22:26

_Katja_

Evo i moja zaspala u 19h, a jbga, ne zna dijete na sat 🤷🏼‍♀️ I onako nemamo reda ni u čemu. Jede kad hoće, spava kad hoće…
    Danas nam je opet bio naporan dan, nosala sam ju cijeli dan čini mi se, sad me bole ledja 😔
    Cim je krenem spuštati dere se, problem je i pelenu presvući, plaće i okreće se na trbuh.
    Dala sam joj pola kruške, sve pojela, al kakice nema treći dan 😬 Koliko dana se tolerira? Ovo je treći dan s dohranom, prva dva dana b.tikva, danas kruška…

Moja je tvrdo kakala par dana pa sam joj dala frutek sljivu i krusku i pomijesala sa zobenim i amarantom i ondaaaa sam najee 😂

sagi
    26. Listopad 2020. 02:05

Katja i naš red/raspored je takav 🙈

Moj se sad probudio, uzeo dudu i igrao se s njom. Možda bih ga i ostavila da vidim kak će to završiti, ali mi sisa tvrda i curi pa mora papat🤦‍♀️

Jahanara
    26. Listopad 2020. 06:05

Jutro!
    Kava kuhana☕☕
    .
    Katja normalno je to da ne kakaju po par dana, moj nekad zna i peti-sesti dan se pokakati. Iako iskreno ne znam gdje mu to stane jer dosta pojede.
    .
    Skoljka i 2 💩 na dan su normalna.
    .
    Anita sretih 6 mjeseci🥳🥳
    .
    Sagi nadam se da se niste nastavili igrati nakon hranjenja. 
    .
    Moj se frajer budio od ponoci svaka 2 sata al je srecom svaki put nakon hranjenja zaspao.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.