Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom
    09. Lipanj 2020. 16:34

jagodica_bobica25

Jel jos rano za uvodit im neki ritam? Moja svaki dan spava drukcije. Taman mi super bude dva dana kad se probudi oko 6 popodne i ide mi spavat u 9 i onda za 2 dana skroz drukcije, buđenje u 8 pa mi je budna do 10 ili pola 11 navecer 🤦🏻‍♀️

Tako ni mi nemamo neki ritam jer je svaka večer drugačija. A voljela bi da imamo. 

Postoji li ova grupa na Faceu možda?

I to se nama sinoć i jutros dogodilo, nemirna je bila pa svako malo na sisi da sam se kroz dva tri sata zapitala ima li ona šta više i jesti 🤷‍♀️

neverland
    09. Lipanj 2020. 16:50

Sagi, isto se meni dogodilo i radila sam isto. Skoro kupila vagu. I radila tak kak su mi rekli patronazna i pedijatrica jer smo jako rano bili na pregledu. Došlo je do toga da vise nisam znala jel se trebam izdojiti ili ona sisati. Tad je i počela dramiti jer smo si ritam poremetili 😑 još su rekle da ju budim na 2 sata. Sad sam prestala. Spava po 5 sati noću i danju. Stala sam s njom na vagu ali je imala odjeci i dobila je 800 g za 3 tjedna pa se ne sekiram. Mislim da oni naglo rastu tako na početku i da je to samo privremeni gubitak.

Vaki
    09. Lipanj 2020. 17:57

Neverland - naravno da sam ja probala te kuglice protiv grčeva. I njemu sam davala i sebi trpala pod jezik. Preporučila mi kolegica jer je njima pomoglo... Nama nije... Probajte, možda vama bude o. k. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    09. Lipanj 2020. 18:01

Ovo je četvrti dan da mu ne dajem D kapi i mogu vam reći da sam se preporodila. Ne znam koliko je štetno toliko pauzirati, jer kao u inat nema sunca... Slučajnost ili ipak ne??? Za 3 dana ću mu opet dati pa ćemo vidjeti.
    Moj se izbljuvao 3 puta kada sam mu gurala dudicu u usta pa sam odustala od nje. Ni stariji je nije imao pa smo nekako preživjeli. 😂

🤞❤️🙏

My baby
    09. Lipanj 2020. 18:23

Vaki a koje d kapi au mu davala?

Boa35
    09. Lipanj 2020. 18:32

skoljka

Neverland super da si uvela rutinu za vecernje spavanje, vjerovatno ce ti tako i ostati. Ja sam od njegovih mjesec dana tako pocela, presvlacenje, hranjenje, smjestim ga u krevet dam mu tjesilicu/dudu ne koristi ( neda mi se dodavati mu je, 100 puta 🤪) ugasim svijetlo i izadjem iz sobe u 21h, i svaki dan isto. Po danu se isto uspavljuje tjesilicom, a po novom prihvati i dudu TT.
    Karla kakav ti to caj dajes? Ja sam mislila da ni ti neces davati caj? Jel ti savjetovala pedijatrica ili si na svoju ruku?

Dajem čaj zadnjih par dana, jer nisam više znala na koji način da joj ublažim grčeve.. prokuham 50ml vode i stavim nekoliko cvjetova kamilice i 5sjemenki kima.. ona od toga ne popije pola, jer ne želi vući na bocu uopće.. 🤷 a dobar dio toga nam iscuri van..tak da niš skoro ne popije, al nudim joj..možda i koji gutljaj joj pomogne.. 
    Mada evo nemamo zadnjih tjedan dana grčeve..sad do čega je, ne znam. 

Vaki
    09. Lipanj 2020. 19:11

My baby

Vaki a koje d kapi au mu davala?

Biogaiu s D vitaminom. One Plivine nisam uopće davala jer je starijem smetalo. Očito mu smeta iako je s probiotikom. 

🤞❤️🙏

Fever
    09. Lipanj 2020. 19:39

Vaki ja sam davala wayu d3 s probiotikom islo je 7 kapi. show je bio.
    Pedijatrica mi pustila Oleovit, njih ide 1 kap. Dajem mu biogaiu cistu i espumisan. Mi smo davali te d3 kapi dva dana i od tada nista, cekam mjesec dana da napuni sad u petak, krenuti cu s oleovitom za vikend kada i tata bude doma ako krene nesto da lakse prezivimo. 

It’s a baby boy💙

mom3
    09. Lipanj 2020. 20:34

Mi isto koristimo Oleovit kapi i nemamo nikakvih problema. Plivine navodno izazivaju grceve.
    .
    Fever nama su rekli u ljekarni da se daju 2 kapi jednom na dan prije jela/hranjenja.

My baby
    09. Lipanj 2020. 20:35

I ja sam cula za plivine da izazivaju i trazit cu sutra na kontroli odmah od pedijatrice oleovitine

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.