Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ani95
    05. Listopad 2020. 15:59

sagi

Ani95

Pozdrav cure, citam vas vec duze vrijeme, ali nikako se prikljuciti. T ima 5mj i stvarno nikakvih problema s njim, spava cijelu noc sa jednim budenjem, preko dana 2-3 duza spavanja. Mi naime imamo drugi problem vezan za hranu. T je rupa bez dna, dnevno popije 1,4l mlijeka, i nema sanse da bude manje. Poceli smo sa kasicama, jede sto god mu dam, pojede 150g kasice i iza toga popije punu bocicu mlijeka 🐷 Ima li ijedna savjet kako smanjiti kolicinu?

Ja samo hoću reć dobro nam došla 🙂

Hvala na dobrodošlici  inače nisam fan foruma, ali stvarno mi se sve cure cinite pristupacne i normalne i vlada neka opuštena atmosfera pa reko zašto ne 

skoljka
    05. Listopad 2020. 16:18

brankica09

Jutro cure 🙈
    Budenja i budenja, i jos bezbroj budenja, ali sad ju se tesko uspava, nije kao dosada probudi se malo ljuljam i spava, 🤷‍♀️ sad zenska ima posla, odmah na trbuh i ljulja se na koljenima i prica 🤷‍♀️ dakle ako sam mislila da ne moze gore, moze 🤓

Moj se ljuljao skoro mjesec dana i propuzao 😂

skoljka
    05. Listopad 2020. 16:23

Jahanara

Uf noci Corinne🤦‍♀️
    .
    Moze mali podsjetnik zaboravila sam: znaci 3 dana je jeo jabuku, svaki dan sam povecavala kolicinu. Sutra bi uvela b.tikvu. Jel isto ide malo tikve pa svaki dan povecavati ili dati kolicinu kao danas jabuke?

Prvi dan pomjesas malo tek toliko da proba, jel ti hoces sad konkretno nuditi pa u nekom periodu zamjeniti obrok ili sam pomalo da isprobava pa od 5mj povecati kolicinu? 

skoljka
    05. Listopad 2020. 16:26

jagodica_bobica25

Senzogym - gotove smo za danas s vjezbama. Bilo je super. Radi se u malim grupama. U našoj smo bile samo mi i jos jedna mama i beba. Slažu grupe po dobi djeteta. Frendica je s bebom bila ujutro prije mene i tu ih je bilo 4 mame i bebe jer su sve tak manje od moje M. Radile smo vjezbe za okretanje s leđa na trbuh pa natrag s trbuha na leđa i Neke vjezbe na lopti za ravnotežu i rukice. Bilo joj je na početku jako zanimljivo i smijala se i veselila a onda pred kraj nervoza. Valjda joj dojadilo već haha. Inače traje pola sata. Sada idemo u četvrtak u 13 h opet. Meni se jako sviđa i žena koja radi je isto super. Dovela je svoju bebicu 2.5 mjeseca da vjezba i ona u prvoj grupi Al beba je prespavala i taj sat i ovaj sad di smo mi bile haha 😀 slatkica

Aa baa je to super, ja nisam ni znala za to. Mi smo sami sve vjezbali kroz igru, a sad bjezim od njeg da se nw pentra po meni 🙈😂

Jahanara
    05. Listopad 2020. 16:29

skoljka

Jahanara

Uf noci Corinne🤦‍♀️
    .
    Moze mali podsjetnik zaboravila sam: znaci 3 dana je jeo jabuku, svaki dan sam povecavala kolicinu. Sutra bi uvela b.tikvu. Jel isto ide malo tikve pa svaki dan povecavati ili dati kolicinu kao danas jabuke?

Prvi dan pomjesas malo tek toliko da proba, jel ti hoces sad konkretno nuditi pa u nekom periodu zamjeniti obrok ili sam pomalo da isprobava pa od 5mj povecati kolicinu?

Tnx. Davat cu mu konkretno, vidim da bas hoce jesti. Pojeo je jutros 60gr jabuke i otvarao usta za jos.

skoljka
    05. Listopad 2020. 16:33

Ani95

Hany92

Ani95

Pozdrav cure, citam vas vec duze vrijeme, ali nikako se prikljuciti. T ima 5mj i stvarno nikakvih problema s njim, spava cijelu noc sa jednim budenjem, preko dana 2-3 duza spavanja. Mi naime imamo drugi problem vezan za hranu. T je rupa bez dna, dnevno popije 1,4l mlijeka, i nema sanse da bude manje. Poceli smo sa kasicama, jede sto god mu dam, pojede 150g kasice i iza toga popije punu bocicu mlijeka 🐷 Ima li ijedna savjet kako smanjiti kolicinu?

Ej bok👋super da je dobar bebac.Nego kolko ima kg,? Koliko dug?To za dojeno mlijeko pricas ili ad?Kazu ako jede kasicu,ponuditi vode, caja iza..pa bi trebao manje traziti mlijeka.Ima tocno tablica kolko bi beba od koje dobi trebala uz dohranu piti mlijeka,mada je svaka beba individua.Iskreno mi jos nismo na kasicama pa mozda neka curka moze dati bolji savjet,ja bi samo probala to sa vodom,ako vec nisi naravno😉

Hvala na odgovoru 😊 na AD-u je, probala sam sa vodom, al nista ne pomaze 😂 sada ima 7kg i 68cm, pedijatrici je isto cudno koliko jede, a nije buckast, samo u duzinu raste

Koja si ti sretnica, imas bebu za pozelit, bar sto se tice spavanja. Pa ako je tak zgodan onda nemas brige, vjerovatno ima brzi metabolizam🤷🏻‍♀️. Mi smo na dojenju pa ni neznam koliko popije, ali navecer mu poslije dojenja dam ad i popije 180ml, kasice koliko god da napravim on pojede, za dorucak pojede oko 200, a za rucak mu napravim manje jer necu jos da mu zamjenim obrok. 

skoljka
    05. Listopad 2020. 16:36

sagi

Baš došla prijavit.oko 10 sam mu dala sirup pa je dva put odspavao po sat i sad se igramo. Pala mu temp na 37.1. 💪 Sad mi je malo topli pa ćemo uskoro mjerit.
    .
    I jeo onu sophie žirafu i vidim komadić zubnog mesa na njoj 🙈🙈 i otkrio se i drugi zubić 🥳

Pa mozda je ipak do zubica, a mis mali 🤗💙

skoljka
    05. Listopad 2020. 16:37

Ani95

sagi

Ani95

Ja samo hoću reć dobro nam došla 🙂

Hvala na dobrodošliciinače nisam fan foruma, ali stvarno mi se sve cure cinite pristupacne i normalne i vlada neka opuštena atmosfera pa reko zašto ne

Tako je 💪🏻 dobro dosla 😁

skoljka
    05. Listopad 2020. 16:40

Jahanara

skoljka

Jahanara

Uf noci Corinne🤦‍♀️
    .

Tnx. Davat cu mu konkretno, vidim da bas hoce jesti. Pojeo je jutros 60gr jabuke i otvarao usta za jos.

O pa super je onda, zasto uskracivat kad trazi. Onda samo prvi dan manju kolicinu onog sto uvodis u mjesas u vec uvedeno, drugi dan mjesas po zelji sta zelis da je intenzivnije i tak dalje. 

05. Listopad 2020. 16:44

Sagi, bravo za zubic 👏🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.