Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Corinne
    04. Listopad 2020. 23:01

Ja bi samo kupovala  

Jahanara
    05. Listopad 2020. 02:41

Haha onda kupuj😁 i sama non stop trazim sta bi mogla kupiti🤭
    Nadam se da je malac zaspao brzo nakon slike.

sagi
    05. Listopad 2020. 03:17

Mi imali više buđenja, prvo hranjenje oko ponoći, bio je topao, ali zaspao pa rekoh valjda je ok. Budio se par puta pa je opet papao prije 2,i bio vruć. Ušni toplomjer fakat bezveze, pokazivao 36.3, a guza 38.3.dalje nisam držala jer se malo pokakao i dala pola čepića. Ne znam kak uspijete prepolovit, meni se sav raspao,i pol ga se otopilo van guze 🤔
    Sutra ćemo kupit sirup.
    Dala mu sisu nakon da se utješi, i sad spava na meni, a meni ga žao micat. 

• kk2106
    05. Listopad 2020. 04:44

skoljka

Drage mame dobro dosle na temu Bebe proljece 2020 🌼👶🏻🍼
    Sad kako smo sve rodile 😃zelim nam da druzenje nastavimo ovdje 😉

Hej, ja sam tek 5 mjeseci tj skoro 6mj nakon poroda pocela vjezbat, tada sam se tek osjecala spremnom i krenula sam sa nekim laganim vjezbicama prema malo "tezim" ali ukoliko te nista ne boli i ne osjecas se lose slobodno...😃

Jahanara
    05. Listopad 2020. 06:44

Jutro!
    Kod nas 3 budjenja i nakon 4 smo budni.
    .
    Sagi kako nam je imenjak? Nemam iskustva sa usnim toplomjerom al cula sam da treba dobro znati namjestiti kako bi pokazivao tocno-sad jel to istina ili ne,pojma nemam. Cepic po duzini treba rezati- meni se cesto jedna polovica znala razmrviti a druga ostati cijela. I uvijek sam vrh malo u kremu zamocila da lakse stavim. 
    .
    Corinne kako se vasa noc nastavila? Nadam se da ste bar nesto odspavali.

sagi
    05. Listopad 2020. 07:00

Jutro ☕☕☕☕
    Često se budio, i često je dobio sisu.
    Sad spava na rukama nakon neuspješnog čišćenja nosića, ne mogu mu držat glavu kolko se otima.
    Da, tak sam radila s tabletom, to mi je ostalo da se tak radi tu s foruma, tak se i meni druga polovica razmrvila. Da, ja sma mu namazala guzu pa je išlo, al on izbacuje van čepić kak god da ja držala. 
    Btw da ponovimo skidanje temp s lupocetom, čišćenje nosića i često sisanje, to je to kaj mogu napraviti? 

Jahanara
    05. Listopad 2020. 07:12

Kad stavis cepic onda ga okrenes na bok i lagano pritisnes drugu stranu odozgo i ne bi trebao izbaciti. A da, nemas sta drugo nego cistiti nosic i skidat temp. 

05. Listopad 2020. 07:31

Jutroo ☕☕
    Kod nas opet neznam ni sama 5/6 buđenja. Uglavnom prvo hranjenje u 1( dotad je muz dvaput malo suskao i nastavila je) drugo hranjenje u 4, između je opet bilo buđenje, ali odlucujem po noci da joj smanjim broj podoja pa mozda skuzi ako nece jesti da se nemora ni buditi jer ionako tako i radi dvaput bas cica duze, a ovo drugo bzvz malo samo pa ni nema smisla.
    Sagi neznam sad koliko ti je tezak mali, ali ima i manjih cepica mislim od 60 pa moze cijeli. Ja uvijek stisnem im guzu malo i noge gore podignem i onda ne iziđe van tako sam vidjela da sestre rade. Meni je dok su manji sigurniji cepic jer sirup znaju ispljuvati ili bljucnuti. Ja neznam meni su oni kao masni pa ih nisam nikad sa kremom mazala da lakse uđu, mozda i zato ti klizi van.

skoljka
    05. Listopad 2020. 07:37

Jutroo

Evo i mi budni odavno, a vani kisaaaa, bas bi mogla spavat. Nocas je bas nemirno spavao, od kako je zaspao sinoc sve sam cekala kad ce se probuditi. 

Sagi mozda je tura radi zubica 🤷🏻‍♀️ nadam sr da je sve ok. 

Ja sam htjela uzeti taj neki aparat i nije mi zao sto nisam. 

05. Listopad 2020. 07:38

Ako je visoka temp ja mijenjam prvo dam lupocet pa nakon 4h ako je temp dam neofen ( po preporuci ped naravno).  Neofen mi uvijek bolje djeluje kod visoke temp. Rektalno je najbolje mjeriti kod tako malih, ali ja sam svojoj nedavno mjerila pod rukom jer se vrti sve u 16, a onako dok bi joj mjerila pod pazuhom gledala bi u patkicu na toplomjeru i mirovala je dok nisam izmjerila.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.