Jutro!
Ovo je 4-to budjenje nakon kojeg ce vjerojatno ostati budan.
.
Skoljka nazovi pedijatra pa provjeri za svaki slucaj ili mozda patronaznu pa da navrati pogledat.
.
Stigla i moja menga. Definitivno nema veze sto kazu da kad se smanji br nocnih podoja jer se nas br povecao.
Jutro,
Jahanara Teo prati Tea, četvrto buđenje i mislim da je to to od noćnog spavanja. 🥴
Jutro,
Jahanara Teo prati Tea, četvrto buđenje i mislim da je to to od noćnog spavanja. 🥴
Evo moj ipak zaspao. Grozno mi je kad se toliko puta budi, bas sam umorna. A ni preko dana nije neki spavac. Jucer je spavao 2×30min na rukama, pa 40min i oko pola sata u kolicima. Sve skupa mi je to malo spavanja za bebu.
Evo ga budan je. Zmiri i vrti se, a kcer njemu: tko se to nama probudio...i oci sirom otvorene.
Ja sam nabavila Osanit kuglice a imam i kapi koje nekad dam ako mislim da ga nesto boli kad jako jako place.
.
Znaciii, menge samo dolaze u grad! :(
.
Moj otkad spava na trbuhu je poceo spavati...danas prvi put prvo i jedino budenje u 5 ujutro 🥳🥳 al dalje spavati...jok.
Dnevna spavanja za ne pricati, pola sata, 40min...
.
Ja se vec sad bojim pomicanja sata unazad 🙄
Zaboravih reci da sam nabavila taj ovlazivac zraka, mozda zbog toga spava bolje? Nezz.
Ds moje je jučer imo 3 dnevna pol sata, 40 min i skoro sat. A ne znam, mislim da mu je dovoljno i da mu treba još , spavao bi.
A sad ga nisam ni pokušavala uspavljivat, završio ma igranju, ja se idem umit i dpručkovat pa će nakon igranja i sisanja možda zaspat duže i mirnije🤞
Malina ja sma jop u trudnoći pričala kak ćemo kupit ovlaživač i eto me s Teom i dalje samo pričam 😁
.
Prijavila sam se sutra za neko online savjetovanje o razvoju djece i bebe, a besplatno za članove Klubko grupe pa ajde da se još više zbunim 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji