Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    25. Rujan 2020. 15:07

My baby

Ako smo se usaglasili za grupu za videa i slike ja cu vam poslat mail.al nemojte mi pisat prava imena😂nego ovako kako ste na forumu teaB160@gmail.com ako zelite da ja napravim grupu ako netko zeli bas a uzela samnu mjesto nek se ponudi🤗

Poslan broj😁

• Sancy3
    25. Rujan 2020. 15:09

Jahanara

My baby

Ako smo se usaglasili za grupu za videa i slike ja cu vam poslat mail.al nemojte mi pisat prava imena😂nego ovako kako ste na forumu teaB160@gmail.com ako zelite da ja napravim grupu ako netko zeli bas a uzela samnu mjesto nek se ponudi🤗

Poslan broj😁

Poslala

My baby
    25. Rujan 2020. 15:09

Hvala jahanara kad mi sve cure posalju napravim grupu.jel vam vise pase whatup ili viber mislim da je bolji whatup

MickeyMouse
    25. Rujan 2020. 15:14

Poslala sam i ja. Ja sam radije za vocap ak imaju svi 😄

Jahanara
    25. Rujan 2020. 15:16

I ja sam a wapp😀 ako svi imaju

Jahanara
    25. Rujan 2020. 15:18

Ajme dok se pohvatamo koja je koja🤭

My baby
    25. Rujan 2020. 15:25

I ja sam za whatup

25. Rujan 2020. 15:43

Wp ima bolje smajlice 😍 evo saljem

25. Rujan 2020. 15:59

Cak sam i ime promjenila u Malinu 😂

skoljka
    25. Rujan 2020. 16:00

Poslano, za wp ako svi imaju, ja bi da nam uz ime sa foruma pise i nase ime ako ste za. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.