Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majuska
    07. Lipanj 2020. 11:07

malina08

Ako sinoc nisam poludila,necu nikad. Uspavljivanje id 9 do ponoci, ja ne znam sta je njemu bilo. Nervoza zesca. Sad od umora se ni ne sjecam kak smo zaspali. Budenje nakon 2h, logicno.

I meni  je nocas a i jutros veselo , bas je cendrava ...ne prestaje plakati 😅

Majuska
    07. Lipanj 2020. 11:19

Fever

Ma evo sad preko dana mu ne dam jer prespava cijeli dan onda. Al popije 130 ml onda mog izdojenog, bas je ko provalija.. uspavao se sam nakon sat i pol od hranjenja s dudom…

130 ml i jednom obroku? Pa ja svaka 2 sata dajem jesti izdojeno ili cicu u bude 60 ml ...super je na kilazi dobila ali sad kad vidim da vi dajete vise malo sam zbunjena 🤪

Fever
    07. Lipanj 2020. 11:25

Netko me pitao zasto dajem AD, dodam u svoje izdojeno najcesce navecer jer gleda ko sova i nece zaspat, i ovak preko dana nis ne spava🤣

Da, 130 pojede, ja iz svake izdojim 100-110. 
    Ak mu dam manje kljuca po meni cim ga dignem. I reve, moram mu dat ostatak.
    Al on ima 5 kg vec..glados je

It’s a baby boy💙

Fever
    07. Lipanj 2020. 11:26

Jede svaka 3-4 h preko dana a preko noci 3-6 h

It’s a baby boy💙

Fever
    07. Lipanj 2020. 11:27

Ako mu dajem Ad u mlijeko onda pojede 100-110ml, cisto moje 130

It’s a baby boy💙

Majuska
    07. Lipanj 2020. 11:31

Fever

Jede svaka 3-4 h preko dana a preko noci 3-6 h

Pa to je super ...moja svaka 3 sata po noci  i manje nekada .Lagano sam ko zombi 😅
    Super ako imas samo nek papa ☺
    Mozda bi i ja trebala malo vise joj davati 

sagi
    07. Lipanj 2020. 11:39

Fever

Pupi stolica moze biti vodenasta s krpicama, takva je.
    Ja sam jedan dan jela zrnati sir i to mu je zasmetalo i imao je isti mekanu proljevastu stolicu kao ja, taj dan je vise i papao da nadoknadi vodu.

Sagi, moja preporuka, uvedi ih s mj dana 🙈🙈🙈
    Sretno ti s grcevima ako ih dobije, ja sam krenula s osam dana i davala dva dana, bio je horor- cekam sad punih mj dana da mu dam :-)

Joj, toga me i strah.
    Nemirniji je već sad, a još nije ni dobio kapi 😁

• MiniMa
    07. Lipanj 2020. 11:57

Pozdrav drustvance
    Nama jucer bio koma dan.... Patrik je bio na cici od 18 do 21 s kratkim pauzama kad zaspe, pa ga ja odvojim al iste sekundr plac i opet trazi cicu.... I jos nakon toga je oko 22 popio 30ml dohrane, al onda je bio mir do pol  3 kad je cico samo jednu dojku i soavo je do 6 i 20, ono sto me cudi je da je pelena bila prazna, al zato kod hranjenja u 9 je bila krcata od do 🙈
    Jel je normalno za njih da imaju tak duze periode bez mokrenja?
    Od jucer ima vodenastiju stolicu i to onako zelenu.. 
    Jel se koja susrela s tim? Ja pijem heferol, pa si mislim da nije mozda od toga 🤔
    Jutros mi se pak ispovraco i to bas dosta, temp nema pa sad opce nezz jel vec ima kakvu crijevnu virozu? 

Kako spavaju vase bebe?
    Nama svi govore da mora bit na boku i mi ga postavimo tako i iza leda mu stavimo dekicu zarolanu, al on se tako dugo komesa dok to ne izvucce i onda spava na ledima..... Najgore mi je sto to napravi necujno po noci da mi ni ne skuzimi 😳

Nas je u kuci u bodiju dugih rukava i hlacicama, ili samo carapicama al onda ga lagano pokrijemo... Dodusr mi sr jako borimo s temp u kuci, nikako ju spustit ispod 26 stupnjeva, klimu nemamo, mogu jedino sve prozore pootvarat al onda na njega lete sve zive muhe i komarci.. Cak razmisljam da bi u kuci bio u kratkim rukavima, al stalno slusam savjete kak tak malu bebu moram utoplit, a on se bogec znoji i crveni kak mu je vruce.... Opce nisam pametna sta s tim.... 

Fever
    07. Lipanj 2020. 12:31

Mini Ma, moj preko dana na ledjima u dnevnoj, preko noci na stomaku u kreveticu.
    Nece na bok
    Sto se tice oblacenja, u kuci nam je trenutno 24-25c
    Bude u bodyu i pidzamici. I pokrijemo ga dekicom kad spava, uznoji se vidim mu po kosici ali oni su jos mali i nemaju toliko masnog tkiva da ih grije kao nas, ja cu pricekati jos koji stupanj vise za kratko.
    Nemamo ni mi klimu, hvala bogu u 9. Mj bi trebao nas stan biti gotov i useljiv

It’s a baby boy💙

Jahanara
    07. Lipanj 2020. 12:46

Fever

Mini Ma, moj preko dana na ledjima u dnevnoj, preko noci na stomaku u kreveticu.
    Nece na bok
    Sto se tice oblacenja, u kuci nam je trenutno 24-25c
    Bude u bodyu i pidzamici. I pokrijemo ga dekicom kad spava, uznoji se vidim mu po kosici ali oni su jos mali i nemaju toliko masnog tkiva da ih grije kao nas, ja cu pricekati jos koji stupanj vise za kratko.
    Nemamo ni mi klimu, hvala bogu u 9. Mj bi trebao nas stan biti gotov i useljiv

Kako.se preko ljeta kad budu velike vrucine oblace bebe? U kratko ili? Znaci imat ce mjesec i pol, dva.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.