Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Lipanj 2020. 05:33

Ako sinoc nisam poludila,necu nikad. Uspavljivanje id 9 do ponoci, ja ne znam sta je njemu bilo. Nervoza zesca. Sad od umora se ni ne sjecam kak smo zaspali. Budenje nakon 2h, logicno.

sagi
    07. Lipanj 2020. 06:41

Jutro, 
    Teo se noću budi cca svakih 3 sata il ga ja budim.
    Da tak ostane ja zadovoljna 🤞
    I po danu dosta spava, nama se čini da je mitna beba.  Nadam se da ga neću ureć 🙀
    Ne voli se baš presvlačiti pa tu znat bit dernjave.
    Danas krećemo s k1d3 pa ćemo vidjet reakciju 🤞🤞

• Pupi30
    07. Lipanj 2020. 08:24

Jutro cure...moj od srijede ima proljev...zvala sam pedijatricu u cetvrtak i rekla mi je da to nije pravi proljev ako ga nema 5 6 puta dnevno...moj ima 2 do max 3 puta u danu.Sad necznam jel tako proljevasts stolica normalna nekad kod beba ili ne.Njemu je i inace rijetka stolica kao i svim bebama ali sad je bas vodenasta.Ima li tko kakav savjet?

Fever
    07. Lipanj 2020. 08:47

Pupi stolica moze biti vodenasta s krpicama, takva je.
    Ja sam jedan dan jela zrnati sir i to mu je zasmetalo i imao je isti mekanu proljevastu stolicu kao ja, taj dan je vise i papao da nadoknadi vodu.

Sagi, moja preporuka, uvedi ih s mj dana 🙈🙈🙈
    Sretno ti s grcevima ako ih dobije, ja sam krenula s osam dana i davala dva dana, bio je horor- cekam sad punih mj dana da mu dam :-)

It’s a baby boy💙

mom3
    07. Lipanj 2020. 09:06

malina08

mmammaa

Je li netko mozda isprobao liniju proizvoda Melem baby? Zanima me jesu li kvalitetni kao orginal Melem za nas odrasle?

Kaze mi frendica da je prezadovoljna i toplo preporuca, al nisam jos kupila.

Super, hvala! Mi smo dobili pa sam bila skepticna, ali sad cu bas probati 👍

Boa35
    07. Lipanj 2020. 09:07

mmammaa

Je li netko mozda isprobao liniju proizvoda Melem baby? Zanima me jesu li kvalitetni kao orginal Melem za nas odrasle?

Mi koristimo melem baby proizvode i zadovoljni smo 🤗

07. Lipanj 2020. 09:25

Jutro cure tj vec dobar dan 😂
    Mi jutros ostali sokirani, znaci odspavala je sinoc od pola 9 do 4 ujutro, ja se budim i idem je dojiti a muz mi govori jel ti vidis koliko je sati. Ja u 11 izdojila punu bocicu i mislila da se budila pa joj je to dao, ali curka spavala ko top, ali zato je smazala citavu bocicu onda i to bez stajanja 😂 
    Jucer smo dosta vani bili pa je vjerojatno zrak omamio 😁
    Cure koje vidite kod beba to bijelo nemora znaciti da ce zubici ubrzo i mojoj su starijoj tako pa izbili pred prvi rođ tek, a dugo je slinila i sve igracke zvakala 😊
    Nakon sto vidite koliko bebe dobivaju na tezini i ako je dosta ja na vasem mjestu ne bih dodavala ad da se ne pretrpavaju bezveze. Bar ne onda svaku vecer, naucit ce oni sami duze spavati, a sad dok su mali oni cesce jedu jer im je i manji zeludac, a i lakse prerade manju kolicinu. Moje misljenje samo.

Fever
    07. Lipanj 2020. 10:18

Ma evo sad preko dana mu ne dam jer prespava cijeli dan onda. Al popije 130 ml onda mog izdojenog, bas je ko provalija.. uspavao se sam nakon sat i pol od hranjenja s dudom...

It’s a baby boy💙

My baby
    07. Lipanj 2020. 10:38

Fever zasto mu dajes dohranu?mislis da nemas dovoljno mlijeka ili?

Boa35
    07. Lipanj 2020. 11:01

Pupi30

Jutro cure…moj od srijede ima proljev…zvala sam pedijatricu u cetvrtak i rekla mi je da to nije pravi proljev ako ga nema 5 6 puta dnevno…moj ima 2 do max 3 puta u danu.Sad necznam jel tako proljevasts stolica normalna nekad kod beba ili ne.Njemu je i inace rijetka stolica kao i svim bebama ali sad je bas vodenasta.Ima li tko kakav savjet?

Pupi nama je tako stalno.. sad kaka jednom dnevno i toliko napuni pelenu da je cijelu moram presvlačiti jer izađe van koliko je rijetko jako..  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.