Ako sinoc nisam poludila,necu nikad. Uspavljivanje id 9 do ponoci, ja ne znam sta je njemu bilo. Nervoza zesca. Sad od umora se ni ne sjecam kak smo zaspali. Budenje nakon 2h, logicno.
Jutro,
Teo se noću budi cca svakih 3 sata il ga ja budim.
Da tak ostane ja zadovoljna 🤞
I po danu dosta spava, nama se čini da je mitna beba. Nadam se da ga neću ureć 🙀
Ne voli se baš presvlačiti pa tu znat bit dernjave.
Danas krećemo s k1d3 pa ćemo vidjet reakciju 🤞🤞
Jutro cure...moj od srijede ima proljev...zvala sam pedijatricu u cetvrtak i rekla mi je da to nije pravi proljev ako ga nema 5 6 puta dnevno...moj ima 2 do max 3 puta u danu.Sad necznam jel tako proljevasts stolica normalna nekad kod beba ili ne.Njemu je i inace rijetka stolica kao i svim bebama ali sad je bas vodenasta.Ima li tko kakav savjet?
Pupi stolica moze biti vodenasta s krpicama, takva je.
Ja sam jedan dan jela zrnati sir i to mu je zasmetalo i imao je isti mekanu proljevastu stolicu kao ja, taj dan je vise i papao da nadoknadi vodu.
Sagi, moja preporuka, uvedi ih s mj dana 🙈🙈🙈
Sretno ti s grcevima ako ih dobije, ja sam krenula s osam dana i davala dva dana, bio je horor- cekam sad punih mj dana da mu dam :-)
It’s a baby boy💙
Je li netko mozda isprobao liniju proizvoda Melem baby? Zanima me jesu li kvalitetni kao orginal Melem za nas odrasle?
Kaze mi frendica da je prezadovoljna i toplo preporuca, al nisam jos kupila.
Super, hvala! Mi smo dobili pa sam bila skepticna, ali sad cu bas probati 👍
Je li netko mozda isprobao liniju proizvoda Melem baby? Zanima me jesu li kvalitetni kao orginal Melem za nas odrasle?
Mi koristimo melem baby proizvode i zadovoljni smo 🤗
Jutro cure tj vec dobar dan 😂
Mi jutros ostali sokirani, znaci odspavala je sinoc od pola 9 do 4 ujutro, ja se budim i idem je dojiti a muz mi govori jel ti vidis koliko je sati. Ja u 11 izdojila punu bocicu i mislila da se budila pa joj je to dao, ali curka spavala ko top, ali zato je smazala citavu bocicu onda i to bez stajanja 😂
Jucer smo dosta vani bili pa je vjerojatno zrak omamio 😁
Cure koje vidite kod beba to bijelo nemora znaciti da ce zubici ubrzo i mojoj su starijoj tako pa izbili pred prvi rođ tek, a dugo je slinila i sve igracke zvakala 😊
Nakon sto vidite koliko bebe dobivaju na tezini i ako je dosta ja na vasem mjestu ne bih dodavala ad da se ne pretrpavaju bezveze. Bar ne onda svaku vecer, naucit ce oni sami duze spavati, a sad dok su mali oni cesce jedu jer im je i manji zeludac, a i lakse prerade manju kolicinu. Moje misljenje samo.
Ma evo sad preko dana mu ne dam jer prespava cijeli dan onda. Al popije 130 ml onda mog izdojenog, bas je ko provalija.. uspavao se sam nakon sat i pol od hranjenja s dudom...
It’s a baby boy💙
Jutro cure…moj od srijede ima proljev…zvala sam pedijatricu u cetvrtak i rekla mi je da to nije pravi proljev ako ga nema 5 6 puta dnevno…moj ima 2 do max 3 puta u danu.Sad necznam jel tako proljevasts stolica normalna nekad kod beba ili ne.Njemu je i inace rijetka stolica kao i svim bebama ali sad je bas vodenasta.Ima li tko kakav savjet?
Pupi nama je tako stalno.. sad kaka jednom dnevno i toliko napuni pelenu da je cijelu moram presvlačiti jer izađe van koliko je rijetko jako..
Sortiraj odgovore
Najstariji