Da ne ureknem on danas prespavao skoro cijeli dan. Papanje presvlacenje spavanje. U 110 ml svog mlijeka dodam mu mjericu i pol ad-a. Budi se svaka 3-4h za papanje, nocu odvali 5-6 u komadu. Sad smo ga u 7 ubacili u kindač tu prvu turu odvali 5-6h.
Kako zna kad treba jest, vise ne place kad se previja ni po noci jer zna da ce onda dobiti jest… cim mu stavim krpicu ispod brade smiri ruke i lamata jezikom🤣🤣🤣🤣🤣
Sad si me zainteresirala za ovaj mix sa AD. Pomijesas svoje mlijeko i AD prah, promuckas i to je to?
Ja ne znam jel postoji neki tajni skok sa mjesec dana zivota, ali mi smo ga danas imali. Najgori dan od kad se rodio. od 7 ujutro nikako da se smiri, jede, zaspe na rukama, spustim ga, place. u 6 popodne mi je vec doslo da si razbijem glavu u zid. Sake u ustima, nece sisu, nece dudu, hoce samo izdojeno iz bocice, nemam vise mlijeka u nijednoj sisi. Jel beba moze previse pojesti? Nije se zbljuckao, podrigne nakon jela, piski puno, kako je normalno. Evo opet place. Peku me leđa, cijeli dan nosim 5,6 kg po stanu.
Da ne ureknem on danas prespavao skoro cijeli dan. Papanje presvlacenje spavanje. U 110 ml svog mlijeka dodam mu mjericu i pol ad-a. Budi se svaka 3-4h za papanje, nocu odvali 5-6 u komadu. Sad smo ga u 7 ubacili u kindač tu prvu turu odvali 5-6h.
Kako zna kad treba jest, vise ne place kad se previja ni po noci jer zna da ce onda dobiti jest… cim mu stavim krpicu ispod brade smiri ruke i lamata jezikom🤣🤣🤣🤣🤣
Moj je jucer prespavao skoro cijeli dan, al zato je pola noci bio budan😅
Mame, u sto sve oblacite svoje bebe?
Corinne,i kod nas slicno, na kraju izasli s kolicima, zavrislo tako da sam ga 2km nosila u rukama, krepala sam. A sad me zivcano nadudava vec 40min, po danu spavao mozda po 20min. Mrtva sam i glava me boli.
@Jahanara - a u zatvorenom?
Moj je non stop kombinezon i bodi, to mi je najprakticnije. Cak mislin da mu je vruce bilo danas u tome
Super je to kad funkcionira, al meni sve zvoni da sam negdje citala da se Ad i Mm ne smiju mjesati, zasto neznam? Ili sam ja nesto krivo povezala 🤷🏻♀️
Trebale bi to raditi sve mame cije bebe slabo spavaju preko noci 🤪
Ja obucem svojoj bodi dugih rukava,majicu i tajice i kapicu mada vidim da joj je vec vruce u kapici jer joj glava bude mokra pa joj nekad skinem kad nema vjetra.nekad ju pokrijem tetrom a kad je jako vruce samo joj noge prekrijem
I mi danas bili prvi put vani. Tj tata i malac, ja ssm ih ispratila i vratila se, previše me boljela rana.
Obukli smo dugi bodi, hlačice, čarapice, vesticu, a na kapicu je nemajka zaboravila 🙊
I dekica. Al dobro, bili su kratko 😁
Malina08 mi smo u zatvorenom u dugom bodiju, hlačicams i čarapicama. I u jastuku za nošenje je umotan kad spava.
Možds sutra isprobam varijantu kratkog bodija i kombinezona.
Corone 🤞🏻 da noc bude bolja. Ovo za Ad i Mm pretpostavljam da ugrije mlijeko da bude 40stupnjeva pa doda Ad jer nema smisla dodavat u izdojeno mlijeko koje se vec prohladilo, jer Ad se ne rastvori dobro isto kao sto ga nije dobro stavljati u vodu iznad 40 stupnjeva jer mu ubije dobre bakterije.
.
Ja svome ne stavljam kapu po danu ali ako puse vjetar stavim tetru preko kolica i zakacim kvacicama.
Danas je bio u bodiju dugi rukav, tanka majica, traperice i carapice, bili u jutro u setnji pa sam mu obukla jos vesticu i ja sam bila u jakni, preko dana je spavao, i poslije 18 izasli opet u istom bez vestice i oznojio se 🤷🏻♀️
Corinne,i kod nas slicno, na kraju izasli s kolicima, zavrislo tako da sam ga 2km nosila u rukama, krepala sam. A sad me zivcano nadudava vec 40min, po danu spavao mozda po 20min. Mrtva sam i glava me boli.
@Jahanara - a u zatvorenom?
Moj je non stop kombinezon i bodi, to mi je najprakticnije. Cak mislin da mu je vruce bilo danas u tome
Dugi bodi i kombinezon i carapice. Ili dugi bodi i hlacice, ovisno kako je toplo u stanu. Mi jos navecer nalozimo🙈
.
Moj navecer bude bas nervozan i vuce cicu, mlati glavom, baca cicu van iz usta pa ju hvata...
.
Mi smo veceras imali prvo pravo kupanje😀 napokon je pupkic dobar, mrvicu jos curka al zanemarivo i rekla je jucer pateonazna da ga slobodno okupamo a poslije samo posusimo pupak.
Kupila sam Hipp AD jos prije pola godine, za svaki slucaj. Mozda je danas taj dan kad cu ga otvoriti. Treba mi spavanje, treba nam svima. Cini mi se dosta tlake s ovim mijesanjem, mozda probam samo AD za pocetak. Da mu dam malo izdojenog prije da ne bude zedan?
E sad, ne zelim ni pomisliti da je to istina, moze li biti da mu rastu zubi? Jel se vasim bebama vide bijeli zubici ispod zubnog mesa? Kako je danas uzasno puno plakao, imala sam prilku vidjeti donje zubice. Kad se pređe prstom preko, osjeti se malo da su tamo.
Sortiraj odgovore
Najstariji