Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    08. Lipanj 2020. 10:37

Medleo, brankica i jel jos neka 🙄 znaci u istoj smo fazi da ih hocemo pocet stavljati u kindac 🙈🙉😂 kako ste vi prezivjele odvajanje 😂
    .
    Moj je od 21 do 3:45 odspavao u kindacu, ja sam naravno svako malo ustajala da vidim jel se otkrio itd 🙈, i ako sam mu deku nagurala sa steana da ju ne moze svuci, al et opet sam se bojala da se ne podhladi. Mada sam tek sad skuzila da mi se ta deka ne svidja jer je nekako kruta, navikla sam na nasu od perja mekanu, laganu a topla. Moram i za njega naci takvu. 
    Nakon dojenja sam ga ostavila kod nas, mada sam ga realno mogla vratiti u kindac jer je odmah zaspao 🙈, al mama nije mogla prezivjet, bas sam bila mirnija kad je uz nas, bas sam luda joooj 🙈☺️

brankica09
    08. Lipanj 2020. 10:46

Skoljka prvi pokusaj nije bio uspjesan, odspavala je u kindacu par sati i nakon toga mi se osvetila , nije htjela spavat 😂😂 pa cu sad ponovno u akciju 🙈 al cudno mi je , jer kod sebe ju stalno imam na oku, samo moram kupit fotelju pored kimbaca ako bi to funkcioniralo ako ju idem dojit moram sjest, a ako se vratim u krevet sumnjam da cu ic opet do kindaca, pa opet kad se probudi po nju 🙇‍♀️ kako ste vi smislile to? 
    Netko ima problema sa kakanjem, kupite cepice i nema boli, protjera taj zastoj i sve je ok 💪

sagi
    08. Lipanj 2020. 10:52

Naš je u svojem krevetiću od prvog dana, mislim s nama u sobi, al u krevetiću. Mene strah da bi se okrenuli na njega da je s nama u krevetu 🙊🙈

Jahanara
    08. Lipanj 2020. 10:55

Mellorine

Jahanara mislim da ti mali ima skok i mi smo istu borbu vodili sa starijom curkom. Znaci pocme beba plakat po noci pocme i ona, ali proslo je i sad starija spava ko top nesmeta joj vise i seka joj je super opet 😂
    Nama opet noc odlicno prosla, znaci spavala je od 8 do pola 3 u komadu pa jelo pa onda dva dva ipo buđenje.

Nije mi to ni palo na pamet, al sad kad si rekla vidim da sve upucuje na skok.
    .
    Sagi i vi ste onda definitivno u skoku!
    .
    Jagodica sto se probave tice ujutro prije kave pojedem 4-5 suhih sljiva, onda kava. Za dorucak obavezno popijem jogurt u koji sam umijesala chia i lanene sjemenke. Jedem dosta voca tokom dana i puno tekucine pijem. 

skoljka
    08. Lipanj 2020. 10:56

Brankica a ja ga stavim u krevet pa dojim, svakako ga moram dici da podrigne pa mi ga nije problem vratiti nazad, ali u glavi mi ga tesko vratit 🙉😂. I meni bi neka stolica trebala, sad kako je veci tesko mi se nastimat za dojenje lezeci jer imam male grudi pa se sva popigam, od toga me ledja i bole

My baby
    08. Lipanj 2020. 11:10

Minima moja kad stuca dam joj sisu i onda kad krene pritisak u sisi i ona povuce prestane.
    Ja isto svoju mislim prebacit sa tri mj u kinderbet jer se i meni tesko ustajati.
    Sagi a ne bi ga zagusila majka je majka

Majuska
    08. Lipanj 2020. 11:10

sagi

Naš je u svojem krevetiću od prvog dana, mislim s nama u sobi, al u krevetiću. Mene strah da bi se okrenuli na njega da je s nama u krevetu 🙊🙈

I moja je odmah u kreveticu ,ali je zato i muz u dnevnoj 😂😂😂cijeli krevet imam za sebe a ja se zaljepila uz rub da budem sto blize kreveticu 🙈🙉

MickeyMouse
    08. Lipanj 2020. 11:18

Pozdrav svima!
    Moj najveći problem sa probavom je sto ne mogu otići na wc uvijek kad moram i onda mi se sve poremeti - ak sam sama s njih dvije je to tak.
    Skoljka i ja je za taj prvi najduži san stavljam u krevetić, a onda je samnom u krevetu 🙈
    Iako ja sam skinula stranicu od krevetića i spojila sa krevetom, tak da zapravo ne znam zašto je ne vratim svaki put kad je tak i tak kraj mene. 
    Sinoć je fino rano zaspala, oko 20h i ja išla leći u 22:30 i mislim si kak imam još cca dva sata do prvog buđenja. Ja samo legla i čujem kako kaka, naravno da ju je to probudilo, pa onda presvlačenje i cicanje i spavala je dalje fino. I jutros ja nju nosam i samo odjednom osjetim mali smradac i mokro ispod ruke - pelena puuuna da je sve i probilo, a ona uopće nije ni stenjala niti se mučila. 🤞🏼 Da problemi s probavom malo jenjavaju.

08. Lipanj 2020. 11:36

Moja isto taj prvi najduzi san spava u kreveticu, ostatak s muzem na kaucu, a ja sa starijom jer je svoj kindac seki prepustila, ali mislim da ce ubrzo i ona biti spremna za svoj krevet.
    Ima koja preporuke za koji krevet na kat kupiti ili gdje 😊

Boa35
    08. Lipanj 2020. 11:37

jagodica_bobica25

Budem si uzela taj sok i dma, hvala Sagi 😀
    Kad sam dosla iz bolnice i doma pojela normalan rucak odmah sam obavila tu prvu stolicu i čak nije bila tvrda da me bolilo. A sad brate mili idem na wc svaka 3 dana i to bude kaos, jos uz hemeroide.ma joj.
    .
    Moja jako štuca, zna pojest, podignut, bljucnut i napokon se umiri onak samo sta ne zaspe i ona krene štucanje i onda se razbudi i postane nervozna 🤦🏻‍♀️
    .
    U subotu smo imali drugi pokušaj stavljanja u maramu. Cure ona je vrištala iz petnih žila haha. Ja ne znam, čitala sam puno o tome da bebe to vole i paše im taj položaj uz mamu i ne razumijem zašto moja Mia tako plače. Pokušat ću opet još koji puta, mozda joj treba vremena da se navike 😐😐

I nama je tako bilo u klokanicu..pa nisam forsirala..
    Pričekali smo dva tj, pa probali opet ..tek nakon mjesec dana ju je prihvatila..al max pol sata izdrži u njoj..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.