Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Corinne
    06. Lipanj 2020. 22:21

skoljka

Corone 🤞🏻da noc bude bolja. Ovo za Ad i Mm pretpostavljam da ugrije mlijeko da bude 40stupnjeva pa doda Ad jer nema smisla dodavat u izdojeno mlijeko koje se vec prohladilo, jer Ad se ne rastvori dobro isto kao sto ga nije dobro stavljati u vodu iznad 40 stupnjeva jer mu ubije dobre bakterije.

.
    Ja svome ne stavljam kapu po danu ali ako puse vjetar stavim tetru preko kolica i zakacim kvacicama.
    Danas je bio u bodiju dugi rukav, tanka majica, traperice i carapice, bili u jutro u setnji pa sam mu obukla jos vesticu i ja sam bila u jakni, preko dana je spavao, i poslije 18 izasli opet u istom bez vestice i oznojio se 🤷🏻‍♀️

Hvala skoljka  neka nam svima  bude bar tri sata spavanja  🤞🏻

skoljka
    06. Lipanj 2020. 22:32

Corine pa moze biti da mu idu zubici, vec su kod neke bebe krenuli, nemogu se sad sjetiti kod koga. Pa nije ti tesko ugrijati mlijeko. Prokuhas vodu, u plasticnu posudicu stavis bocicu sa mlijekom, sipas prokuhalu vodu, drzis nekih 5 min i to je to. Dodas Ad. Ili veceras samo napravi Ad dok ti Fever tocno ne objasni  kako ona radi 🤷🏻‍♀️. Posto bi veceras prvi put pio Ad vjerujem da ce se svakako komirat 😂 bar moj je.
    Jahanara ja palim pec samo kad ga kupam vec odavno, a u kuci mi je stalno 21-22
    .

Corinne
    06. Lipanj 2020. 22:36

skoljka

Corine pa moze biti da mu idu zubici, vec su kod neke bebe krenuli, nemogu se sad sjetiti kod koga. Pa nije ti tesko ugrijati mlijeko. Prokuhas vodu, u plasticnu posudicu stavis bocicu sa mlijekom, sipas prokuhalu vodu, drzis nekih 5 min i to je to. Dodas Ad. Ili veceras samo napravi Ad dok ti Fever tocno ne objasni kako ona radi 🤷🏻‍♀️. Posto bi veceras prvi put pio Ad vjerujem da ce se svakako komirat 😂 bar moj je.
    Jahanara ja palim pec samo kad ga kupam vec odavno, a u kuci mi je stalno 21-22
    .

jaoo.. ja sam mislila da su zubici tek za par mjeseci. Da, sjecam se da su nekom ovdje krenuli takoder ranije. Nadam se da ipak nisu, krepat cu. Znaci normalno se zubici ne bi vidjeli ovako rano? idem traziti fotke od prije par tjedana, mozda mu je to tako od rođenja 

MickeyMouse
    06. Lipanj 2020. 22:40

Corrine jel misliš na kao dvije crtice koje se vide dolje gdje bi trebale biti jedinice? Mojoj se to vidi isto ali mislim da to nisu zubi, imala je i moja starija tako pa je prvi zub dobila tek s 9 mjeseci. 
    Moja je ili kratki bodi i jednodijelno ili dugi bodi i hlačice, ovisi kak je toplo. I kapica za van i dekica uvijek kad lezi. 

Corinne
    06. Lipanj 2020. 22:46

MickeyMouse

Corrine jel misliš na kao dvije crtice koje se vide dolje gdje bi trebale biti jedinice? Mojoj se to vidi isto ali mislim da to nisu zubi, imala je i moja starija tako pa je prvi zub dobila tek s 9 mjeseci.
    Moja je ili kratki bodi i jednodijelno ili dugi bodi i hlačice, ovisi kak je toplo. I kapica za van i dekica uvijek kad lezi.

Da, da.. kao dvije crtice na mjestu gdje ce u buducnosti  izrasti zubici. Uslikam sutra. Aj sad sam malo mirnija Mickey 

My baby
    06. Lipanj 2020. 22:52

Ja svojoj skinem carapice kad spava jer joj bude stvarno vruce,i spava u dugom bodiju i dole joj tajice ostavim. Moja ima proceduru samo kad treba prdnuti ili se pokakiti p se napreze i pusti glas sekundu i kad prdne onda je blazena faca😂

My baby
    06. Lipanj 2020. 22:53

Mi imamo u srijedu prvu kontrolu bas me zanima koliko je dobila.jel se oni cijepe na prvoj kontroli ili?zaboravila sam kako to ide

skoljka
    06. Lipanj 2020. 23:08

My baby

Mi imamo u srijedu prvu kontrolu bas me zanima koliko je dobila.jel se oni cijepe na prvoj kontroli ili?zaboravila sam kako to ide

Prvi  put se cjepe sa dva mjeseca, ako ne brojimo ono cjepivo u bolnici. 

• Sancy3
    06. Lipanj 2020. 23:12

Evo mom su krenuli s mj i pol,bas jucer kad smo bili kod pedijatrice zamolila sam ju da pogleda jer sam isto mislila da zabrijavam,međutim njemu izbijaju 3 gornja zuba,bas su bijele tockice 

Fever
    07. Lipanj 2020. 04:15

Corrine ne grijem nista, u svjeze izdojeno ( ne iz frizidera) stavim ad, dobro promuckam, super se rastvori, to zene rade godinama, kao sto ove slabijeg imovinskog dodaju cokolino i rizine pahuljice :D
    Sve se to radilo i prije, nisam izmisllila toplu vodu :-) Tak da slobodno probaj. Mi smo vec tj dana na tome i on uredno piski i kaka, zadovoljan je, ne place. Mi mirni :-)

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.